Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לאחר פרישתו של אוהד מניהול, מוניתי לנהל את הפורום. ברצוני להודות לאוהד על עבודתו המדהימה ועל השינוי הגדול שחולל בפורום, מבחינתי, אתה היית מנהל מצויין שכיהן בכבוד את הפורום. כך גם ארווין ו... אני בעצם וגם כמובן Zuran המדהים. שכיהן 3 שנים!

ובכן ברצוני ליידע אתכם בתכנונים הקרובים והרחוקים שלי בפורום הזה, הפורום עבר שינוי לטובה, אך עדיין העבודה רבה ואשתדל בכל כוחי לרומם את הפורום הזה ולשדרג את הפעילות בו ברמה ניכרת. ברצוני לבקש בקשה חשובה, כל רעיון או עצה לשיפור פני הפורום יתקבלו בברכה בה״פ ובמסן.
    כל מי שאוהב את הפורום ורוצה בצמיחתו מתבקש להרבות פעילות ולהראות נכונות בגל העבודה השוטף שאני מעוניין להרים.

תכנונים לזמן הקרוב:

• שיפוץ הלינקייה והוספת מדריכים חיוניים. אני מעוניין שהלינקייה תהיה יותר נעימה לעין והגולש יתמצא בה ביתר קלות. כמו כן, ישנם מדריכים רבים אשר בסופו של דבר נצרכים בפורום הזה, אשתדל לפרסם מדריכים נעימים לקריאה וחיוניים לקוראים וגם לכותבים, בין אם מתחילים הם ולא מנוסים ובין כותבים מנוסים אשר ימצאו טיפים חיוניים לעבודתם.
    • חידונים ותחרויות מתבקשים בפורום הזה כמים לטועה במדבר, אני מתכוון להרים חידון בזמן הקרוב, אשר יגרום לגולשי הפורום להתעניין ולהגיב בסיפורים שלכם, הכותבים. (פרטים על החידון יבואו בהמשך.)
    • אני מעוניין לבקר את הפרקים בסיפורים שתפרסמו בצורה יותר מקצועית ומורחבת, מה שידרבן כותבים לפרסם סיפורים.

תכנונים לעתיד המעט יותר רחוק:

• אני מעוניין לסקר ולמנות מסקרים, אשר יקראו סיפורים וטקסטים אשר ירחיבו את דעת הקוראים והגולשים בפורום וברשת, אני מאמין שדבר זה יגרום לגולשים ברשת להתעניין בפורום יותר, ולהבין שלא מדובר בפורום פוקימון בלבד אשר מלבד סיקורי פוקימון, אינו מנפיק תועלת נוספת.
    • יש שיקול להביא סופרים מקצועיים שאני עומד איתם בקשר ולחשוף את הסיפורים שלכם בפניהם, תוכלו לקבל ביקורת בונה על סיפורכם ואולי, אם הסיפור והכתיבה ברמה המתאימה, אולי יצא לכם משהו מזה...
    •יש תיכנון לפרסם ספר לסיקור כל שבוע והמסקר הטוב ינצח. כמובן שזה יתרום רבות לתוכן הפורום.
    •יש עוד הרבה רעיונות שצצים, אני מאמין שעוד יהיו, אך כרגע, זה מה שיש לי לפרסם. מאמין שזה מספיק בינתיים.

אז ראשית כל, אני מוכרח להבהיר לכם, שפעילות שוטפת בפורום תתבצע אך ורק בזכותכם, כיון שהבעיה העיקרית של הפורום היא אינה רמת הסיפורים אלא כמות הסיפורים. אני אפעל בכל הכח להרים את זה ומקווה שאניב פירות.

תודה רבה לכם.
    שמח להתחיל לעבוד שוב, אדם. הצ׳ארמנדר היחיד.

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    שכחת לרשום בסוף שאתה מאוהב בי ולשים תמונה של פיקצו. אוהב אותך אדם המנהל הכי טוב שיכולתם לקבל.
    Too slow to lock the topic
    תמחק את זה כע?
    אשמח לעזור בכל דבר שתרצה ויש לי כבר כמה רעינות להציע לך (שלא יהיה ספאם, אבל רציני)xD.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני לא מיהרתי לנעול את הטופיק
    תודה. אני יודע שהמנהלים הקודמים היו לא רעים בכלל. עם זאת, תודה.

4. משתמש מנוסה
    מזל טוב אחי!
    בהצלחה, ואתה זוכר שנטשת את הבית ספר לספרות.

5. the bitch is back
    מזל טוב בחור!
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    מזל״ט :-)
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מזל טוב!
    אתה האדם הכי מתאים למשימה הזאתd:
    ולא הבנתי כל כך מה זה המסקרים האלהxd
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    מזל טוב =]
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

9. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    מזל טוב!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •