פורסם במקור על ידי עולה אושאוט לא... אני פשוט מגיב הרבה. הוא דיבר אליי. אה, חשבתי שהוא מדבר אליי..... סליחה על הבורות, מה זה באמת תגובת ספאם????
פורסם במקור על ידי Chity אה, חשבתי שהוא מדבר אליי..... סליחה על הבורות, מה זה באמת תגובת ספאם???? תגובה שלא קשורה לנושא ( אני חושב ).
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
פורסם במקור על ידי Amitlv הצלחת לעשות גיימבוי? לא, זה לIOS5 ולי יש 4..
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי עולה אושאוט תגובה שלא קשורה לנושא ( אני חושב ). אני לא חושב, כי אנחנו בנו"ד ואפשר לכתוב מה שבא לנו, ובכל זאת אמרו שאתה ספאמר.
ספאמר זה גם ביטוי לאחד שמגיב הרבה בזמן קצר ם:
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ? [YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
איך היה הקרב שלי ושל עומר בדואלינג דניס?[אני רואה שאתה פה..]
פורסם במקור על ידי Flupy ספאמר זה גם ביטוי לאחד שמגיב הרבה בזמן קצר ם: ואסור לעשות את זה????
פורסם במקור על ידי Chity ואסור לעשות את זה???? מי אמר שלא? בנו"ד מותר, ברגיל-לא. אביב-רוצה בדואלינג?
פורסם במקור על ידי Lambo מי אמר שלא? בנו"ד מותר, ברגיל-לא. אם הכוונה שמגיבים הרבה בזמן קצר אז הכוונה בדאבל פוסט אף פעם לא עשיתי...
פורסם במקור על ידי Lambo מי אמר שלא? בנו"ד מותר, ברגיל-לא. אז אסור ברגיל להגיב הרבה תגובות בזמן קצר???
פורסם במקור על ידי Chity אז אסור ברגיל להגיב הרבה תגובות בזמן קצר??? כן...
פורסם במקור על ידי Chity אז אסור ברגיל להגיב הרבה תגובות בזמן קצר??? שמע אתה יכול, אבל יש את הדבר הזה של ה-30 שניות.. העיקר שלא דאבלים.
פורסם במקור על ידי עולה אושאוט כן... אז עם אני מגיב בזמן קצר וזה לא דאבל פוסט, אז זה ספאם????
פורסם במקור על ידי Lambo שמע אתה יכול, אבל יש את הדבר הזה של ה-30 שניות.. העיקר שלא דאבלים. אני לא עושה דאבלים ואם אני מגיב לפני שעוברים 30 שניות מאז התגובה האחרונה שלי זה לא נותן להגיב...
פורסם במקור על ידי Lambo לא, זה לIOS5 ולי יש 4.. תשדרג ל 5.1.1
כמו תמיד. עמיטריד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום