המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אני דווקא בטוח שרוב האוטאקות ביפן שיש המון כאלה, הם בעלי רזומה עצום של קריאת מנגות וקוראים מכל הסוגים, הם יכולים לבחור לקרוא גאנטז או OP ם:
אבל בכל אופן אחת הסיבות לבעיית הויכוח הוא שאי אפשר להגיד[וגם אתה לא] שיש הרבה מנגות שטובות מOפ כיוון שהם מסוגות אחרות, ואי אפשר להשוות משהו מסוגות שונות, מנגה אחת יכולה לתרום לסוגת המתח יותר ממה שמנגה אחרת תורמת לסוגת הצחוק ולכן זה לא בר השוואה גם מצדך. לכן ניתן להגיד רק מה היא בתוך הסוגה, וכיוון שאני מתעניין אך ורק בסוגה זו, OP היא בשבילי הטובה בהיסטוריה. אני רק אומר שיש דברים כמו מקוריות ציור שהם עובדה ולא דעה.
ואגב, זה נכון אולי[אולי] שקהל השונאן הגדול ביותר, אבל שים לב לרשימת מכירות 2011 ביפן:
01 – One Piece: 37,996,373 copies.
02 – Naruto: 6,874,840 copies.
03 – Blue Exorcist: 5,223,712 copies.
04 – Fairy Tail: 4,701,596 copies.
05 – Toriko: 4,665,634 copies.
06 – Gintama: 4,415,491 copies.
07 – Bakuman: 4.,399,938 copies.
08 – Bleach: 4,187,258 copies.
09 – Kimi ni Todoke: 4,109,481 copies.
10 – Gantz: 4,056,981 copies
מקום ראשון 38 מיל' מכירות[!!!] ומקום שני, גם שונאן, גם פונה לאותו הקהל שאתה טוען לגדול בעולם, ובכל זאת - 7 מיל'!!!
מדוע נארוטו רק 7 מיל' למרות שפונה לקהל כזה גדול, כאשר אנימת סיינאן 8 מקומות תחתיו רק 3 מיל' פחות?
לכן תבין שגם אם לOP יש ת'פריבילגיה' הזו של קהל רחב, ההצלחה שלה גדולה ברמות שקשה לתארן במילים, ושמצדיקה כל מה שאומרים עליה.
ושוב לא אומר מוכח הטובה בהיסטוריה, זה כבר דעה.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
תגידו מה שתגידו פוקימון זה הכי טוב ):
ספוילר
דבר ראשון אני לא קורא בכלל נארוטו כי בדיוק כמו בליץ לפי דעתי זה קקי(קראתי כמה פרקים ולא התלהבתי~)
רק שלוש מיליון הפרש םם? בלי להסתכל על הסכום האסטרונומי של וואן פיס (שם לב אף פעם לא אמרתי שהיא לא מעולה ) זה הבדל ענק!
חוץ מזה שgantz לא עוברת את 2 הקריטריונים שאמרתי, זאת מנגת אקשן.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
אז מה הטענה שלך בעצם? כמו שאמרנו בלתי אפשרי להגיד שמשהו טוב ממשהו בסוגה אחרת. וה3 הבדל גדול אבל אלה 8 מקומות אחורה אחי... זה מה שניסיתי להגיד, שop זה מיוחד בהצלחה שלו
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
בדיוק כמו הטענה שלך ><
שאי אפשר להגיד שלוואן פיס יש את הציור הטוב ביותר , העלילה הטובה ביותר ,וכו' בגלל שאפשר להשוות אותם רק למנגות כמו נארוטו ובליץ(אתה מסכים שאי אפשר להשוות בין סלאם דאנק לוואן פיס ?)
עריכה :
אגב סתם נחמד לדעת:
בזמנה של דרגון בול , שאין ספק שלא היו לה מתחרים , הגיעה מנגה שהצליחה להתחרות , סלאם דאנק.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אני לא מבין על מה הויכוח שלכם בכלל O:
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)