פורסם במקור על ידי KillerBee לאאאאא מה עומר חוזר לניהול גבוה?! תעיפו את אלון אז! אלון דווקא פקח טוב..
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Lambo אני מריח טוסט. עוד משהו? א.הוא הוריד את אלכס. ב.הוא הביא את עומר סקססטייל, שהיה ראשי ופקח בתקופה שלי,אז יש לו ניסיון. כן, אני יודע, אבל אני לא מבין מה הוא חייב עוד פקח אחרי שהוריד את אלכס.. אתה יותר זמן ממני בפורום, תמיד היו לכם שני פקחים? (לא קשור ראשיים)
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50100 תנו ציון אלון קצת מעצבן
פורסם במקור על ידי הנואש לווינר כן, אני יודע, אבל אני לא מבין מה הוא חייב עוד פקח אחרי שהוריד את אלכס.. אתה יותר זמן ממני בפורום, תמיד היו לכם שני פקחים? (לא קשור ראשיים) כן תמיד היו. כשאני הייתי פקח היה אותי ואת ארווין ודניס היה ראשי, ולפני כן היה את דניס ואת ארווין ונראלי עומר וניצן היו ראשיים.
שמע הייתה תקופה גם שהיו שלושה פקחים, שני ראשיים ומנכ"לית Xd ורותם, אבל זה דיי ברור Xd
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים אני מכריז עליכם בעל ובעל ): גיל! 3>
פורסם במקור על ידי F!upy שמע הייתה תקופה גם שהיו שלושה פקחים, שני ראשיים ומנכ"לית Xd ורותם, אבל זה דיי ברור Xd מאז שהוקם הפורום רותם היה מייסד...
פורסם במקור על ידי Lambo מאז שהוקם הפורום רותם היה מייסד... בגלל זה ציינתי שדיי ברור~ אבל היה פעם את איילון~ ם:
למה הוא בבאן? ( http://www.myforum.co.il/member.php?u=28578 ).
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
חצוף... לגמרי שיטת אותי עמית? אתה נכנסת לנעליים שלי!
כי הוא בטח כפול~
פורסם במקור על ידי F!upy בגלל זה ציינתי שדיי ברור~ אבל היה פעם את איילון~ ם: מי זה? אני זוכר מהישנים את ניצן,עומר,ארווין,אלכס,פוזון,גיל[המלך שהיה איתי מעדכן],stm ואדם[שני האדמים]. פורסם במקור על ידי The Charmander חצוף... לגמרי שיטת אותי עמית? אתה נכנסת לנעליים שלי! מה ז"א?
פורסם במקור על ידי הנואש לווינר לא.. O.o זה מישהו שלא מבין חוקים ושעובר עליהם.. חלק מההגדרה של נוב זה חדש, אבל זה לא אומר שאם אתה חדש אתה נוב.. נוב זה חדש O:
חמוף
פורסם במקור על ידי F!upy כי הוא בטח כפול~ אלון אמר שהוא לא כפול.
פורסם במקור על ידי Lambo מי זה? אני זוכר מהישנים את ניצן,עומר,ארווין,אלכס,פוזון,גיל[המלך שהיה איתי מעדכן],stm ואדם[שני האדמים]. מה ז"א? הוא היה המייסד יחד עם רותם, עד שנעלם באופן מסתורי...
פורסם במקור על ידי F!upy הוא היה המייסד יחד עם רותם, עד שנעלם באופן מסתורי... שמע אני הגעתי כשרותם היה מייסד לבד, בלי שום איילים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום