Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    שיעור 3 - תיאור.

לא ניתן באמת לדעת על העולם שבו אתם נמצאים מבלי הסבר הגון על המקום שבו הגיבור נמצא.עליכם לתאר בפירוט כל דבר שנמצא סביב ובעיקר, איך נראה המיקום.
    ככל שתרחיבו על הפרטים כך יותר יובן.
    הנה דוגמה לצורת תיאור מיקום בצורה נכונה:

יחזקאל הגיע מותש לצומת הגדולה, כל כולו שפשפות וחתכים. הוא הביט מעלה, כששלושה בניינים עצומים בצורות שונות ניצבו מולו. הוא ידע שהגיע ליעדו. מגדלי עזריאלי נפרסו מולו.
    היו אלה שלושה מבנים כשהמבנה החיצוני שלהם היה מורכב מחלונות כחולות צפופים. הם סודרו בצורה מלוכדת כך שהמגדלים משווים הרגשה של כיכר קטן. אורות סגולים בהקו מתחתית המגדלים, אשר כל אחד היה בצורה שונה. משולש מרובע ועגול.

שימו לב כיצד תיארתי את המגדלים:

דבר ראשון: הרחבתי על שלושת המגדלים. ראשית הסברתי על גודלם.
    דבר שני: עברתי על צורתם, כיצד מוקמו וסודרו.
    ואז סיפרתי על איך שהם נראו, ומה האורות שבוקעות מהתחתית עושים בדיוק.

ש.ב:

עליכם לבחור תמונה ברשת של מיקום כלשהו. (זה יכול להיות בניין או נוף אחר כלשהו.) ולתאר את התמונה בצורה הנכונה. להסביר על פי השלבים שהסברתי לכם כיצד תיארתם.

חובה להביא את התמונה.

לעבודה הזאת תלמידים, יהיה ציון.

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

"זהו הגענו" אמר סבא "נו ג'וני אתה יודע איפה אנכנו?" שאל אותי סבי "כן סבא" עניתי לו "אנכנן בבירת אנגליה ואנכנו ניצבים מול המקום שאני הכי אוהב בעולם!" אמרתי בשמחה "ומה שמו?" שאל סבא "זה ארמון בקינגהאם הארמון היפה ביותר בעולם!" החרזתי "תיראה שת שיעריו הענקיים שלא נותנים לאדם להיכנס" אמרתי "ולמה יש אותם?" שאל סבי "כדי שלא יציקו למלכה אליזבת השנייה" אמרתי "אבל אני רוצה להסביר לך על הארמון לא על המלכה" הוספתי "הוא קיים כבר מאות שנים!" אמרתי בהתרגשות "מ1703 ועד היום!" אמרתי "מרשים מעוד" הוסיף סבא "צבעו לבן מיושן אך יפיפה ובכניסה יש עמודים ענקיים!" אמרתי והצבעתי על העמודים "ויש בו המון חדרים" הוספתי

כמו תמיד. עמיטריד.

3. משתמש מנוסה

'איפה אני?', חשבתי.
    אני לא יודע כיצד הגעתי לכאן. האם זה חלום?
    הסתכלתי סביבי. לפניי ראיתי מגדל ענק בעל צורה משונה. המוני אנשים התאספו סביבו וצילמו אותו בהתרגשות.
    התקרבתי לאחד האנשים, אדם שנראה בעל חזות נחמדה, חזות של אדם שאפשר לדבר אתו.
    "סליחה, אדוני?" פניתי אליו. האיש הסתכל עלי בחיוך ושאל אותי "כן ילד, אתה צריך משהו? עזרה אולי?".
    "בערך", השבתי לו. "אתה יודע מה זה המגדל הזה?".
    הוא הסתכל עלי במבט מופתע. לאחר רגע חייך שוב ואמר לי "אני רואה שלא שמעת אף פעם על מגדל אייפל שבפריז.
    המגדל הזה הוא בין הגדולים בעולם, והיה גם הכי גדול עד 40 שנה אחרי בנייתו. המגדל עשוי מברזל, והוא בנוי בצורה חדה וזוויתית. במגדל יש שלוש קומות, ויש מעליות שמובילות את האנשים אליהם. בעבר האנשים של פריז התנגדו למגדל, אך במרץ השנים הבינו את ערכו, ועד כמה שהוא יפה. בצלו של המגדל נמצאת מדשאה גדולה, ועצים ירוקים ליד. המגדל הענק הזה הוא פשוט יפהפה."
    "תודה רבה", אמרתי לו. לאחר מכן פניתי ממנו והלכתי לאט מהמקום.

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל

ג'ייק אמר לליאם ולטובי יחד עם לינה "זהו,הגענו. אנחנו סוף סוף יכולים לחזור הביתה!". ארבעת הילדים הסתכלו בפליאה על השדה כאילו לא ראו שדה מימיהם ואז טובי אמר "החמניות האלה מרהיבות,בטח יש פה מיליונים של חמניות." לינה התחילה לדבר בצורה הלא אופיינית לילדה בת 10 ונשמעה בוגרת למרות שהיא הצעירה בחבורה "פרחי השמש הם מדהימים,זזים עם השמש ושוקעים איתה,הם פשוט יצירת מופת של הטבע." ג'ייק כבר הלך באופק וקרא מרחוק "אתם באים או לא?".

אמרת שאפשר גם נוף אחר ושמתי בו התאמה מסיפור שלי.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. משתמש מנוסה
    שם: איתן

״ וואו מה זה המקום הזה?״ ג׳ונס אמר בהתרגשות ״ מעניין באיזה מדינה אני ואולי זה בכלל חלום...״ ג׳ונס אמר כאילו הוא לא מבין מה קורה סביבו ״ אני, אני באיטליה?״ הוא הבין לפי המבנה המוזר בצורת עיגול שנראה כאילו לא בנו אותו עד הסוף ואז הוא מבין שהוא נמצא בקולוסיאום . ״המקום המיוחד הזה פשוט מעולה!״ הוא אמר ואז החליט ״ אני אכנס לשם ואראה מה יש בפנים ״ הוא אמר ונכנס. ושהוא נכנס הוא ראה מקום מרהיב ופשוט ענק, נראה לו כמו מערה בכניסה . שהוא כבר ישב שם הוא ראה קרבות גלדיאטורים עד מוות! ״ אני חושב שאני אשאר פה כל היום ״ הוא אמר בהתרגשות ובציפייה לקרב הבא.
    ------------------------
    רק שתדע, הוא חולם את כל זה.
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 06-13-2012 בשעה 06:34 PM
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

6. מנהל ראשי
    נתן:

עבודה מעולה. תיאור חד וברור. אני מדבר כמובן על המשפט הזה בלבד: "המגדל עשוי מברזל, והוא בנוי בצורה חדה וזוויתית. במגדל יש שלוש קומות, ויש מעליות שמובילות את האנשים אליהם. "

אייל ועמית:

לא נראה לי שהקשבתם לשיעור...
    יש הבדל גדול בין תיאור עלילה וסיפור ההיסטוריה של המבנה, לבין התיאור של המבנה עצמו.

עליכם לתאר מה הוא רואה. זה הכל.

עומר:

התמונה שבורה.

7. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    נתן:

עבודה מעולה. תיאור חד וברור. אני מדבר כמובן על המשפט הזה בלבד: "המגדל עשוי מברזל, והוא בנוי בצורה חדה וזוויתית. במגדל יש שלוש קומות, ויש מעליות שמובילות את האנשים אליהם. "

אייל ועמית:

לא נראה לי שהקשבתם לשיעור...
    יש הבדל גדול בין תיאור עלילה וסיפור ההיסטוריה של המבנה, לבין התיאור של המבנה עצמו.

עליכם לתאר מה הוא רואה. זה הכל.

עומר:

התמונה שבורה.
    אני לא מצליח להעלות תמונות אף פעם אבל זה הקולוסיאום.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

8. עמיטריד.
    אוקי אז מקום חדש

"ואו" אמרתי "איזה יופי!" אומר בהיתלהבות "מה אתה רואה שם?" שאל אותי סבי "יש פה שדה פרחים ענק!" אגיד לו "עם המון צבעים יפים, ומרשימים. יש פה צבע סגול, לבן, ואפילו כתום!" אומר ברגש ותראה את כל הדשה הירוק והרח שיש פה" אוסיף

כמו תמיד. עמיטריד.

9. מנהל ראשי
    מדהים. שיפור ניכר ותיאור מרשים. אני ללא ספר יכול להגיד לך שהבנת. את. השיעור.

10. עמיטריד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    מדהים. שיפור ניכר ותיאור מרשים. אני ללא ספר יכול להגיד לך שהבנת. את. השיעור.
    די תמשיך.

אתה גורם לי להסמיק.

כמו תמיד. עמיטריד.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •