הקבוצה הכחולה:
אושאוט מוציא את הצדף שלו וממלא אותו אנרגיה. טדיאורסה לא מבזבז זמן, ותוקף בשריטה מהירה. הוא שולף את ציפורניו הקטנות והחדות, רץ אל אושאוט ושורט אותו בפניו. אושאוט כועס, זורק את הצדף לאוויר ויורה אותו באקדח מים, ובכך משלים את המהלך. טדיאורסה נפגע מאקדח המים החד, ונופל על האדמה, תשוש.
מורקרו תוקף את טפיג ברוח קרח פעם נוספת, אבל טפיג נושף גחלים לוהטות שגוברות על רוח הקרח ופוגעות במורקרו. טפיג עוטף את עצמו באש, וקופץ לעבר מורקרו. הוא פוגע במורקרו במהירות, ומורקרו נופל על הקרקע, ומנסה לקום לעוד סיבוב.
אתה מנסה להתגנב, אבל שם לב למה שעשו חבריך. אתה מבין שכדאי לך לחכות עד שיתפסו את הפוקימונים , ואז תכנס ביחד אתם אל המכון.
הקבוצה הכחולה:אושאוט אוסף את הצדף שלו מהקרקע לאחר שנפל במהלך הקודם, מזרים לו שוב אנרגיה כחולה, ורץ אל טדיאורסה.
טדיאורסה שולף את לשונו ותוקף את אושאוט בליקוק. אושאוט מתרחק בנבט מזועזע, לא מבין איך פוקימון יכול להגיע לרמת גועל כזאת.
בזמן שטדיאורסה מלקק להנאתו את אושאוט, צ׳ימצ׳אר עוטף את עצמו באש ומתגלגל במהירות לעבר טדיאורסה. הוא פוגע בו, וטדיאורסה נופל, מעולף.
דניאל זורק פוכדור על טדיאורסה, הפוכדור עוטף אותו בלייזר אדום ושואב אותו לתוכו. הפוכדור מתנוענע, ימין ושמאל... עד שהוא נעצר בכל 'פיק!' מרגש.
דניאל דרולייט תפס טדיאורסה!!!
טפיג עוטף את עצמו באש, מגדיל רץ אל מורקרו ותוך כדי משתמש בגחלת.
הוא פוגע במורקרו במהירות, ומורקרו נופל על הרצפה, מעולף.
אנדרו זורק עליו כדור ותופס אותו.
אנדרו רייל תפס מורקרו!!!
[QUOTE=Chity;1349094]הקבוצה הכחולה:
אושאוט אוסף את הצדף שלו מהקרקע לאחר שנפל במהלך הקודם, מזרים לו שוב אנרגיה כחולה, ורץ אל טדיאורסה.
טדיאורסה שולף את לשונו ותוקף את אושאוט בליקוק. אושאוט מתרחק בנבט מזועזע, לא מבין איך פוקימון יכול להגיע לרמת גועל כזאת.
בזמן שטדיאורסה מלקק להנאתו את אושאוט, צ׳ימצ׳אר עוטף את עצמו באש ומתגלגל במהירות לעבר טדיאורסה. הוא פוגע בו, וטדיאורסה נופל, מעולף.
דניאל זורק פוכדור על טדיאורסה, הפוכדור עוטף אותו בלייזר אדום ושואב אותו לתוכו. הפוכדור מתנוענע, ימין ושמאל... עד שהוא נעצר בכל 'פיק!' מרגש.
דניאל דרולייט תפס טדיאורסה!!!
" יש תפסתי טאידאורסה!" אגיד בהתרגשות ואז אוציא אותו מהפוקדור ואציג את עצמי ואומר לו " שלום טאדיאורסה, מהיום אני המאמן החדש שלך ! ביחד נציל את העולם מכל הפוקימונים הרעים ומכל הפושעים!" אומר לו ואז אחזיר אותו לפוקדור.
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
"תפסתם אותם עכשיו , בואו נמשיך." אומר ואכנס למכון עם צ'ימצ'אר (אני עדיין לא מחזיר אותו) , אבדוק עם מנהיגת המכון בפנים ועם היא בקרב לא אפריע לה ואחפש את האנשים האלה וכשאמצא אותם אתפוס אותם ואז אשאל אותם מה הם יודעים על הילד ועם הם חטפו אותו , עם הם עונים לי ואני חושב שהם משקרים אלחש לצ'ימצ'אר לעשות כאילו שהוא תוקף אותם , עם אחד מהם מודה שהוא עשה את זה אשאל אותו איפה הילד ואשחרר את האחר .
אתה לא עושה לקבוצה האדומה עלילה משנית ואין לנו מה לעשות
הקבוצה הכחולה:
אתם מתקדמים לעבר כניסת המכון, והדלתות האוטומטיות נפתחות לפניכם. אתם מזהים מולכם את האיש בעל המסיכה, ואת האיש הצעיר שברח מהקבוצה האדומה.
"חשבתי שנעלת את הדלתות!" צועק הצעיר. "ולעומת זאת, אני חשבתי שאתה נעלת אותן". אומר האיש המסתורי באדישות. "אבל זה לא משנה, כבר ריפאנו את הפוקימונים שלנו. אין לקבוצה אחת מהם סיכוי נגד שנינו." הוא שולף פוכדור ומוציא את מילטנק שלו.
"סקרפטי, צא!" צועק האיש הצעיר. לפניכים עומד פוקימון כתום ברובו, נמוך קצת פחות ממילטנק.
האיש הצעיר פונה אליכם:
"תלכו עכשיו ילדים, אנחנו לא רוצים לעשות לכם את זה בדרך קשה יותר".
קודם כל, אתה לא יכול להגיב ככה. אם בא לך תשלח לי ה"פ. אני יודע שאתה חדש בפורום, אבל זה לא אומר שאתה לא צריך לקרוא חוקים.
אני אגיב בשבילכם בסוף המשימה.
אתם הפסדתם, מה לעשות.
נתן , הוא דיי צודק , זה לא הוגן שלקבוצה המפסידה לא יהיה בכלל מה לעשות , תן להם איזה משימה אחרת אבל שתהיה בלי פרס .
ולמה העיקוב ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"מה אתם אומרים , טוב , צ'ימצ'אר תשתמש בגלגל להבה עכשיו , וכשאתה מסתובב בגלגל הלהבה תשתמש בגחלת בשביל שכבת מגן וגם בשביל חוזק! ומעכשיו נקרא לזה גלגל לוהט!" אומר לצ'ימצ'אר , "דניאל , אנדרו , תעזרו!" אומר להם .
"אין מצב!" אני אגיד להם ואז אגיד לאושאוט " תקפוץ גבוה ואז תשתמש באקדח מים חד על סקרפטי!"אתם מתקדמים לעבר כניסת המכון, והדלתות האוטומטיות נפתחות לפניכם. אתם מזהים מולכם את האיש בעל המסיכה, ואת האיש הצעיר שברח מהקבוצה האדומה.
"חשבתי שנעלת את הדלתות!" צועק הצעיר. "ולעומת זאת, אני חשבתי שאתה נעלת אותן". אומר האיש המסתורי באדישות. "אבל זה לא משנה, כבר ריפאנו את הפוקימונים שלנו. אין לקבוצה אחת מהם סיכוי נגד שנינו." הוא שולף פוכדור ומוציא את מילטנק שלו.
"סקרפטי, צא!" צועק האיש הצעיר. לפניכים עומד פוקימון כתום ברובו, נמוך קצת פחות ממילטנק.
האיש הצעיר פונה אליכם:
"תלכו עכשיו ילדים, אנחנו לא רוצים לעשות לכם את זה בדרך קשה יותר
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)