Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 20 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 293
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Chity צפה בהודעה
    הקבוצה הכחולה:
    עומר, אני ממליץ לך להשתמש מעכשיו במשאבה חדה (שילוב של משאבת על וצדף תער)
    __________________________________________________ _______________
    אושאוט מצליח להוריד את הצדף שלו בעזרת משאבת על, והוא תופס אותו ביד ומשתמש באקדח מים חד. סניזל מחזיר את הצדף בעזרת טופר מתכת ואושאוט תופס אותו לפני שהוא יתקע שוב בתקרה. צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה תוך כדי גחלת, ויוצר טבעת אש ענקית שמתקרבת במהירות לעבר סניזל. סניזל חומק בהתקפה מהירה, ומשתמש על צ'ימצ'אר בקרן קרח שמקפיאה אותו (לא סתם סניזל באיוונט). סניזל מנסה לברוח שוב בבעזרת התקפה מהירה.

הקבוצה האדומה:
    אני יודע
    טורצ'יק רץ עם גחלת, ולפתע הוא 'שואב' את הגחלת בעזרת מתקפת השריטה שלו ושורט בעזרת 'ציפורן גחלת' (זאת לא באמת מתקפה, זה כמו 'אקדח מים חד' ו'גלגל לוהט' שהקבוצה הכחולה עושים) את לארוויטר. לארוויטר נפגע מהמתקפה, ונופל מעולף. לפתע גם סופת החול שבחדר נפסקת
    ״אושאוט תשתמש במשאבת הידרו וצדף תער ותשים את צדף התער במשאבת ההידרו! נקרא לזה משאבה חדה!״ אני אגיד לאושאוט.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

2. TBM
    שם: מתן
    הקבוצה הכחולה:
    אושאוט מצליח להוריד את הצדף שלו בעזרת משאבת על, והוא תופס אותו ביד ומשתמש באקדח מים חד. סניזל מחזיר את הצדף בעזרת טופר מתכת ואושאוט תופס אותו לפני שהוא יתקע שוב בתקרה. צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה תוך כדי גחלת, ויוצר טבעת אש ענקית שמתקרבת במהירות לעבר סניזל. סניזל חומק בהתקפה מהירה, ומשתמש על צ'ימצ'אר בקרן קרח שמקפיאה אותו (לא סתם סניזל באיוונט). סניזל מנסה לברוח שוב בבעזרת התקפה מהירה.
    "צ'ימצ'אר , לא." אומר בכעס , "אוקיי , צ'ימצ'אר ,אם אתה שומע אותי תנסה לאגור הרבה אש בפה ואז לנשוף אותה בכל הכוח!" אומר , 'אם צ'ימצ'אר יצליח הוא ילמד להביור.' אומר בתקווה שהוא יצליח ץ

3. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    הקבוצה הכחולה:

הקבוצה האדומה:
    אני יודע
    טורצ'יק רץ עם גחלת, ולפתע הוא 'שואב' את הגחלת בעזרת מתקפת השריטה שלו ושורט בעזרת 'ציפורן גחלת' (זאת לא באמת מתקפה, זה כמו 'אקדח מים חד' ו'גלגל לוהט' שהקבוצה הכחולה עושים) את לארוויטר. לארוויטר נפגע מהמתקפה, ונופל מעולף. לפתע גם סופת החול שבחדר נפסקת
    היי תודה! מי ייתן ותישאר רע לנצח!
    יש אפשרות לתפוס פוקימון בשביל דביר וכשהוא יבוא אני אביא לו אותו?
    כי אם כן אני עושה את זה

4. משתמש מנוסה
    הקבוצה הכחולה:
    צ'ימצ'אר מקשיב בריכוז להארי מתוך הקרחון, אבל לא מצליח לצאת משם. הלהבה קלו נכבית לאט לאט. אושאוט תוקף בעזרת משאבת על וצדף תער, וזה מפספס את סניזל במטר בלבד. סניזל עף מההדף אך נוחת על רגליו. הוא תוקף את אושאוט בהתקפה מהירה וטופר מתכת ביחד.

הקבוצה האדומה:
    אל תדאג, אני אשאר רע. ואתה יכול לעשות את זה בשביל דביר, אבל רק כשהוא יגיב יהיה מותר לך לתת לו אותו. בינתיים הוא שלך.
    'את היצור אני מקדמת,
    רק אם אש בלבו בוערת.
    השימוש בי הוא לפעם אחת בלבד,
    לא תוכל להחליפני באף אחד.'

5. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    הקבוצה הכחולה:
    צ'ימצ'אר מקשיב בריכוז להארי מתוך הקרחון, אבל לא מצליח לצאת משם. הלהבה קלו נכבית לאט לאט. אושאוט תוקף בעזרת משאבת על וצדף תער, וזה מפספס את סניזל במטר בלבד. סניזל עף מההדף אך נוחת על רגליו. הוא תוקף את אושאוט בהתקפה מהירה וטופר מתכת ביחד.
    יש הקלה לחברים ? :(

6. TBM
    הקבוצה הכחולה:
    הוא למד משעבת על אני לא יכול ללמוד להביור , לא פייר
    ----------------------------------------------------------------------------------
    "צ'ימצ'אר , תשתמש בגלגל לוהט בכל הכוח , עד שהקרח ימס ."אומר.

7. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    הקבוצה הכחולה:

הקבוצה האדומה:
    אל תדאג, אני אשאר רע. ואתה יכול לעשות את זה בשביל דביר, אבל רק כשהוא יגיב יהיה מותר לך לתת לו אותו. בינתיים הוא שלך.
    'את היצור אני מקדמת,
    רק אם אש בלבו בוערת.
    השימוש בי הוא לפעם אחת בלבד,
    לא תוכל להחליפני באף אחד.'
    'הממ' אני חושב 'את היצור אני מקדמת? זה בטח פוקימון, פוקימון זה סוג של יצור. רק אם בליבו אש בוערת? זה יכול להיות טורצ'יק! טורצ'יק הוא יצור שיש בתוכו אש תמידית ובגלל זה הוא חם כל הזמן! השימוש בי הוא לפעם אחת לבד זה די ברור אני יכול להשתמש באבן רק פעם אחת. לא תוכל להחליפני באף אחד? כנראה שמה שהאבן עושה רק היא יכולה לעשות ולא שום דבר אחר!' אני מסיים לחשוב ועולה לי רעיון "טורצ'יק אתה יכול לנסות לגעת באבן?"

8. משתמש מנוסה
    הקבוצה הכחולה:
    עומר: נתתי לך משאבת על, לא מספיק??? אה, וחשבת על לעזור לצ'ימצ'אר?
    מתן: הוא בתוך קרחון, בדרך כלל פוקימוני אש לא נוהגים ללמוד שם מתקפות.
    אושאוט קופץ אל סניזל, ומשתמש במשאבת על. הסילון האדיר מתקרב לעבר סניזל, אך הוא תוקף חזרה בקרן קרח. המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ שמעיף קרחונים קטנים לכל עבר. אחד מהקרחונים פוגע בקרחון הגדול של צ'ימצ'אר, וסודק אותו קצת. סניזל משתמש בקרן קרח על אושאוט, והמתקפה הקפואה מתקרבת במהירות לעבר אושאוט ויכולה לגרום לו נזק רב.

הקבוצה האדומה:
    טורצ'יק עומד על האבן, אבל שום דבר לא קורה. כנראה שהתשובה שגויה. טורצ'יק המאוכזב יורד מהאבן בציוץ עצוב.

9. TBM
    הקבוצה הכחולה:
    עומר: נתתי לך משאבת על, לא מספיק???
    מתן: הוא בתוך קרחון, בדרך כלל פוקימוני אש לא נוהגים ללמוד שם מתקפות.
    אושאוט קופץ אל סניזל, ומשתמש במשאבת על. הסילון האדיר מתקרב לעבר סניזל, אך הוא תוקף חזרה בקרן קרח. המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ שמעיף קרחונים . אחד מהקרחונים פוגע בקרחון הגדול של צ'ימצ'אר, וסודק אותו קצת. סניזל משתמש בקרן קרח על אושאוט, והמתקפה הקפואה מתקרבת במהירות לעבר אושאוט ויכולה לגרום לו נזק רב.
    "צ'ימצ'אר , עכשיו , תשתמש בגלגל להבה בשביל לצאת מהקרחון ואז תעמוד מול קרן הקרח שמתקדמת לאושאוט , תאגור כמות רבה של אש בפיך ואז תנשוף אותה בחוזקה לכיוון קרן הקרח." אומר לצ'ימצ'אר , 'אם צ'ימצ'אר יצליח לעשות מה שאמרתי לו הוא ילמד להביור (בבקשה שילמד).'אחשוב בתקווה שהוא יצליח .
    נערך לאחרונה על ידי TheBloperM, 07-10-2012 בשעה 11:08 PM

10. משתמש מנוסה
    הקבוצה הכחולה:
    להביור? טוב, נו. נוותר לך
    צ'ימצ'אר מצליח לפוצץ את הקרחון בעזרת גלגל להבה, ואז קופץ כדי להציל את אושאוט. הוא מנסה לתקוף, אבל לא מספיק ונפגע מקרן הקרח. אתם בטוחים שהוא התעלף, אבל לפתע הוא קם, עם להבה בעצם הזנב שהיא גדולה פי 2 מן הרגיל.
    היכולת להבה מופעלת!

11. TBM
    הקבוצה הכחולה:
    להביור? טוב, נו. נוותר לך
    צ'ימצ'אר מצליח לפוצץ את הקרחון בעזרת גלגל להבה, ואז קופץ כדי להציל את אושאוט. הוא מנסה לתקוף, אבל לא מספיק ונפגע מקרן הקרח. אתם בטוחים שהוא התעלף, אבל לפתע הוא קם, עם להבה בעצם הזנב שהיא גדולה פי 2 מן הרגיל.
    היכולת להבה מופעלת!
    "וואו , צ'ימצ'אר , תשתמש בגלגל לוהט עכשיו , ולאחר מכן תנסה לאגור כמות רבה של אש בפיך ואז לנשוף אותה בחוזקה לכיוון סניזל!" אומר ותוך כדי אוציא את ליקיטאנג , "ליקיטאנג תשתמש בקול על עכשיו על סניזל." אומר .

12. משתמש מנוסה
    הקבוצה הכחולה:
    צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה ותוך כדי בגחלת, והפעם זה המתקפה כל כך חזקה עד שאתם מרגישים את החום שלה. הגלגל הלוהט מאבד שליאה מרוב כוח, ומתחיל לפזר אש לכל כיוון. סניזל נמלט לפינה, וזה נראה שהוא עומד להינזק באופן רציני מאוד אם הלהבות לא יתכבו! סניזל לא נכנע ומנסה לכבות את הלהבות בקרן קרח חזקה. הקרן מכבה/מקפיאה את הלהבות, מה שיוצר משטח קפוא-חם. צ'ימצ'אר ממלא את פיו באש חזקה, ומצליח בקושי להוציא להביור קטן שפוגע בסניזל וגורם לו נזק קל.

13. TBM
    הקבוצה הכחולה:
    צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה ותוך כדי בגחלת, והפעם זה המתקפה כל כך חזקה עד שאתם מרגישים את החום שלה. הגלגל הלוהט מאבד שליאה מרוב כוח, ומתחיל לפזר אש לכל כיוון. סניזל נמלט לפינה, וזה נראה שהוא עומד להינזק באופן רציני מאוד אם הלהבות לא יתכבו! סניזל לא נכנע ומנסה לכבות את הלהבות בקרן קרח חזקה. הקרן מכבה/מקפיאה את הלהבות, מה שיוצר משטח קפוא-חם. צ'ימצ'אר ממלא את פיו באש חזקה, ומצליח בקושי להוציא להביור קטן שפוגע בסניזל וגורם לו נזק קל.
    'טוב לפחות הוא הצליח כי אני בטוח שאם הוא לא היה מפעיל את היכולת הוא לא היה מצליח אפילו לירות אותה.' אחשוב , "אוקיי , צ'ימצ'אר , תשתמש בגלגל להבה עכשיו ולאחר מכן בשריטה." אומר , 'יש לי רעיון.' אחשוב ואחיך , "אחרי השריטה תשתמש בגלגל להבה ותוך כדי תשתמש בלהביור , נקרא לזה גלגל אש!" אומר .

14. משתמש מנוסה
    הקבוצה הכחולה:
    צ'ימצ'אר ממהר לעשות את ההוראות של הארי, והוא משתמש בגלגל להבה חזק. בניזל מתחמק, ולאחר מכן מתגונן מהשריטה בעזרת שריטה משלו. צ'ימצ'אר קופץ לאחור ותופס מרחק מסניזל, ואז משתמש בגלגל להבה ומצרף לזה להביור שנראה כמו זרם אש קלוש. סניזל רץ אל גלגל האש של צ'ימצ'אר, ופתאום קופץ מעליו. צ'ימצ'אר המופתע מפסיק את גלגל הלהבה, וסניזל תוקף אותו בצרחה אדירה שמעיפה אותו אל קיר המערה.

15. TBM
    הקבוצה הכחולה:
    צ'ימצ'אר ממהר לעשות את ההוראות של הארי, והוא משתמש בגלגל להבה חזק. בניזל מתחמק, ולאחר מכן מתגונן מהשריטה בעזרת שריטה משלו. צ'ימצ'אר קופץ לאחור ותופס מרחק מסניזל, ואז משתמש בגלגל להבה ומצרף לזה להביור שנראה כמו זרם אש קלוש. סניזל רץ אל גלגל האש של צ'ימצ'אר, ופתאום קופץ מעליו. צ'ימצ'אר המופתע מפסיק את גלגל הלהבה, וסניזל תוקף אותו בצרחה אדירה שמעיפה אותו אל קיר המערה.
    "צ'ימצ'אר , תשתמש בגחלת עכשיו ואם סניזל מתחמק אז תשתמש בגלגל לוהט עד שתפגע בסניזל ולאחר מכן תשתמש בגלגל להבה ." אומר ואסתכל על סניזל .

עמוד 16 מתוך 20 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •