הקבוצה הכחולה:
צ'ימצ'אר מקשיב בריכוז להארי מתוך הקרחון, אבל לא מצליח לצאת משם. הלהבה קלו נכבית לאט לאט. אושאוט תוקף בעזרת משאבת על וצדף תער, וזה מפספס את סניזל במטר בלבד. סניזל עף מההדף אך נוחת על רגליו. הוא תוקף את אושאוט בהתקפה מהירה וטופר מתכת ביחד.
הקבוצה האדומה:
אל תדאג, אני אשאר רע.ואתה יכול לעשות את זה בשביל דביר, אבל רק כשהוא יגיב יהיה מותר לך לתת לו אותו. בינתיים הוא שלך.
'את היצור אני מקדמת,
רק אם אש בלבו בוערת.
השימוש בי הוא לפעם אחת בלבד,
לא תוכל להחליפני באף אחד.'
יש הקלה לחברים ? :(הקבוצה הכחולה:
צ'ימצ'אר מקשיב בריכוז להארי מתוך הקרחון, אבל לא מצליח לצאת משם. הלהבה קלו נכבית לאט לאט. אושאוט תוקף בעזרת משאבת על וצדף תער, וזה מפספס את סניזל במטר בלבד. סניזל עף מההדף אך נוחת על רגליו. הוא תוקף את אושאוט בהתקפה מהירה וטופר מתכת ביחד.
'הממ' אני חושב 'את היצור אני מקדמת? זה בטח פוקימון, פוקימון זה סוג של יצור. רק אם בליבו אש בוערת? זה יכול להיות טורצ'יק! טורצ'יק הוא יצור שיש בתוכו אש תמידית ובגלל זה הוא חם כל הזמן! השימוש בי הוא לפעם אחת לבד זה די ברור אני יכול להשתמש באבן רק פעם אחת. לא תוכל להחליפני באף אחד? כנראה שמה שהאבן עושה רק היא יכולה לעשות ולא שום דבר אחר!' אני מסיים לחשוב ועולה לי רעיון "טורצ'יק אתה יכול לנסות לגעת באבן?"
הקבוצה הכחולה:
עומר: נתתי לך משאבת על, לא מספיק??? אה, וחשבת על לעזור לצ'ימצ'אר?
מתן: הוא בתוך קרחון, בדרך כלל פוקימוני אש לא נוהגים ללמוד שם מתקפות.
אושאוט קופץ אל סניזל, ומשתמש במשאבת על. הסילון האדיר מתקרב לעבר סניזל, אך הוא תוקף חזרה בקרן קרח. המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ שמעיף קרחונים קטנים לכל עבר. אחד מהקרחונים פוגע בקרחון הגדול של צ'ימצ'אר, וסודק אותו קצת. סניזל משתמש בקרן קרח על אושאוט, והמתקפה הקפואה מתקרבת במהירות לעבר אושאוט ויכולה לגרום לו נזק רב.
הקבוצה האדומה:
טורצ'יק עומד על האבן, אבל שום דבר לא קורה. כנראה שהתשובה שגויה. טורצ'יק המאוכזב יורד מהאבן בציוץ עצוב.
נערך לאחרונה על ידי TheBloperM, 07-10-2012 בשעה 11:08 PM
הקבוצה הכחולה:
להביור? טוב, נו. נוותר לך![]()
צ'ימצ'אר מצליח לפוצץ את הקרחון בעזרת גלגל להבה, ואז קופץ כדי להציל את אושאוט. הוא מנסה לתקוף, אבל לא מספיק ונפגע מקרן הקרח. אתם בטוחים שהוא התעלף, אבל לפתע הוא קם, עם להבה בעצם הזנב שהיא גדולה פי 2 מן הרגיל.
היכולת להבה מופעלת!
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה ותוך כדי בגחלת, והפעם זה המתקפה כל כך חזקה עד שאתם מרגישים את החום שלה. הגלגל הלוהט מאבד שליאה מרוב כוח, ומתחיל לפזר אש לכל כיוון. סניזל נמלט לפינה, וזה נראה שהוא עומד להינזק באופן רציני מאוד אם הלהבות לא יתכבו! סניזל לא נכנע ומנסה לכבות את הלהבות בקרן קרח חזקה. הקרן מכבה/מקפיאה את הלהבות, מה שיוצר משטח קפוא-חם. צ'ימצ'אר ממלא את פיו באש חזקה, ומצליח בקושי להוציא להביור קטן שפוגע בסניזל וגורם לו נזק קל.
'טוב לפחות הוא הצליח כי אני בטוח שאם הוא לא היה מפעיל את היכולת הוא לא היה מצליח אפילו לירות אותה.' אחשוב , "אוקיי , צ'ימצ'אר , תשתמש בגלגל להבה עכשיו ולאחר מכן בשריטה." אומר , 'יש לי רעיון.' אחשוב ואחיך , "אחרי השריטה תשתמש בגלגל להבה ותוך כדי תשתמש בלהביור , נקרא לזה גלגל אש!" אומר .
הקבוצה הכחולה:
צ'ימצ'אר ממהר לעשות את ההוראות של הארי, והוא משתמש בגלגל להבה חזק. בניזל מתחמק, ולאחר מכן מתגונן מהשריטה בעזרת שריטה משלו. צ'ימצ'אר קופץ לאחור ותופס מרחק מסניזל, ואז משתמש בגלגל להבה ומצרף לזה להביור שנראה כמו זרם אש קלוש. סניזל רץ אל גלגל האש של צ'ימצ'אר, ופתאום קופץ מעליו. צ'ימצ'אר המופתע מפסיק את גלגל הלהבה, וסניזל תוקף אותו בצרחה אדירה שמעיפה אותו אל קיר המערה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)