ציטוט:
פורסם במקור על ידי יצור אחד צפה בהודעה
אני לא מבזבז זמן ומוציא את טורצ'יק "טורצ'יק מהר תצרח עליו וכשהוא יתקרב עוד יותר תשרוט אותו" ומסנן לעברו של מייקל:"אמרתי לך שהם איום"
טורצ'יק מצייץ בכעס אל סקרפטי, ואז קופץ עליו בשריטה כשסקרפטי מתקרב. סקרפטי מעיף את טורציק ממנו בקלות. טורציק מתעצבן, ולפתע הוא קופץ אל האוויר כשגוון לבן סביב גופו.
טורצ'יק למד אס אווירי!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי מייקל100 צפה בהודעה
דבר ראשון לשבור את הקרח זה ביטוי הוא אומר לנסות להתיידד.
אני קופץ הצידה ואז מוציא את צ'רמנדר ואומר לו "צ'ארמנדר תתקוף את סקרפטי בגחלת כמו שהתאמנו ואז צרחה" ובינתיים אומר לבחור "מה קורה איתך מה עובר עליך אם לא תפסיק לתקוף אותנו אנחנו עוד עלולים לחשוב שאתה קשור איכשהו לחטיפה.
מהצד השני, צרמנדר תוקף אותו בגחלת, אבל סקרפטי מחזיר את המתקפה על צרמנדר בעזרת שבירת לבנים. צרמנדר מתעצבן, ולפתע היד שלו מתחילה לזהור באדום, והיא נדלקת באש.
צרמנדר למד אגרוף אש!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dvirbs צפה בהודעה
*אוי נכון התבלבלתי בסוגים פשוט אני לא משחק בדור 5 אז בדקתי בסרבי ולא שמתי לב שזה לחימה
"איי איי תירגע, לא עשינו כלום" אני אומר לבחור הצעיר בזמן שהוא משתגע. "טוב אם אתה לא מבין בטוב, אז טוטודייל, צא!, תשתמש במבט ואז אקדח מים" אני צועק לטוטודייל. "הגיע הזמן לקרב רציני"
מהצד השלישי, טוטודייל תוקף את סקרפטי במבט, ולא נראה שחל כל שינוי אצל סקרפטי. טוטודייל משתמש באקדח מים, אבל סקרפטי חוסם אותו בקלות. טוטודייל מתעצבן, ולפתע השיניים שלו זוהרות.
טוטודייל למד נשיכה!