(אל תתייחסו לטונרים כי צילמתי את זה לפני שהעפתי אותם)
אז ככה אני בניתי את הדק: חיפשתי קלפים לדק אחר וראיתי קלפי אוג'מה,שמתי אותם בחפיסה אחרת וזהו,מצאתי עוד קלפים לסייד וקראתי יכולות של האוג'מות,יש כמה קלפים של יוסיי משום שהדק השנייה שבניתי היא גאנק סינכרון ולכן נשארו טונרים,אני גם חיפשתי טונרים לסטארדאסט. ויתרתי על הטונרים ולא מצאתי אקסיז לדק הזה, אז אחרי שהוספתי קלפי מיזוג, ראיתי שכל המשולבים של האוג'מות הם רק משלושת האוג'מות הכי מוכרות והחלטתי שהדק הזה יהיה מרכזי.התחלתי לקרוא באמת את היכולות ואז בדקתי עם יש עוד קלפים לאוג'מות,ראיתי קלף שבו נמצאות כל האוג'מות וקראתי את האפקט שלו,מתברר שהאפקט הזה גם טוב לאוג'מות ואז לקחתי ממנו שלושה עותקים.החלטתי לשים את דחליל הפלדה(תרגום עברי כי אני לא יודע את שמו באנגלית) ליתר ביטחון. הוספתי עוד קלף אוג'מות וראיתי שחסר לי מקום אז שמתי קלף שחיסל אותי המון פעמים כי הוא הורס קסם או מלכודת. בסייד יש לי קלפי הגנה וכמה מפלצות שיעזרו כמו הקרנף הזה של החפיסת טכנו כדי שיהיה לי מפלצת התקפה לצורכיי כמו למשל: במצב קשה אני אוכל להשתמש ביכולת שלו וליצור משני קרנפים את האקסיז של הסמוראים או קרנף אחד עם שתי אוג'מות וכידוע,קלפי סיקס סמוראי הם שבורים(מתאים להוציא אותך ממצב קשה בקרב למשל). כל קלפי דה פוט הם כדי שהאוג'מה יהיה יעיל יותר והם בסייד משום שאני אזיז אותם לדק הרגיל בקרבות שאני יודע שיהיו קשים. לכל קלף בדק הזה יש תפקיד בניגוד לדקים קודמים שלי.
מה אתם חושבים? והאם תרצו דואל מול הדק הזה?