Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    (אל תתייחסו לטונרים כי צילמתי את זה לפני שהעפתי אותם)

אז ככה אני בניתי את הדק: חיפשתי קלפים לדק אחר וראיתי קלפי אוג'מה,שמתי אותם בחפיסה אחרת וזהו,מצאתי עוד קלפים לסייד וקראתי יכולות של האוג'מות,יש כמה קלפים של יוסיי משום שהדק השנייה שבניתי היא גאנק סינכרון ולכן נשארו טונרים,אני גם חיפשתי טונרים לסטארדאסט. ויתרתי על הטונרים ולא מצאתי אקסיז לדק הזה, אז אחרי שהוספתי קלפי מיזוג, ראיתי שכל המשולבים של האוג'מות הם רק משלושת האוג'מות הכי מוכרות והחלטתי שהדק הזה יהיה מרכזי.התחלתי לקרוא באמת את היכולות ואז בדקתי עם יש עוד קלפים לאוג'מות,ראיתי קלף שבו נמצאות כל האוג'מות וקראתי את האפקט שלו,מתברר שהאפקט הזה גם טוב לאוג'מות ואז לקחתי ממנו שלושה עותקים.החלטתי לשים את דחליל הפלדה(תרגום עברי כי אני לא יודע את שמו באנגלית) ליתר ביטחון. הוספתי עוד קלף אוג'מות וראיתי שחסר לי מקום אז שמתי קלף שחיסל אותי המון פעמים כי הוא הורס קסם או מלכודת. בסייד יש לי קלפי הגנה וכמה מפלצות שיעזרו כמו הקרנף הזה של החפיסת טכנו כדי שיהיה לי מפלצת התקפה לצורכיי כמו למשל: במצב קשה אני אוכל להשתמש ביכולת שלו וליצור משני קרנפים את האקסיז של הסמוראים או קרנף אחד עם שתי אוג'מות וכידוע,קלפי סיקס סמוראי הם שבורים(מתאים להוציא אותך ממצב קשה בקרב למשל). כל קלפי דה פוט הם כדי שהאוג'מה יהיה יעיל יותר והם בסייד משום שאני אזיז אותם לדק הרגיל בקרבות שאני יודע שיהיו קשים. לכל קלף בדק הזה יש תפקיד בניגוד לדקים קודמים שלי.

מה אתם חושבים? והאם תרצו דואל מול הדק הזה?
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. Just a prank bro
    שם: דור
    יצא לך לא רע, אפילו הייתי אומר טוב. רק תוסיף עוד כמה מפלצות שמתקשרות לביסט וכמה קלפים תומכים..
    אם זה לטורניר של אביב, יש פה כמה קלפים אסורים מבחינת הבוסטרים שהוא הגביל כמו אוג'מב רד ובלו, אוג'מה קאנטרי ואיירון סקראפ-משהו וגם הסייד דק שלך מכילה כמה אסורים, שלא נדבר על הxyz
    ומה הקלף קסם של המשקפיים עושה?
    בסה"כ זה בסדר, רק תוסיף עוד קצת מפלצות

3. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    בקיצור אם תשחק עם זה בטורניר תקבל באן ולהב לא מגיב משמע מבית 1 אני ועומר פשוט עולים אוטומטי כי אנו היחידים Xddddddd

לא מומחה בדק אבל הרוב נראה טוב
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Skyfall צפה בהודעה
    יצא לך לא רע, אפילו הייתי אומר טוב. רק תוסיף עוד כמה מפלצות שמתקשרות לביסט וכמה קלפים תומכים..
    אם זה לטורניר של אביב, יש פה כמה קלפים אסורים מבחינת הבוסטרים שהוא הגביל כמו אוג'מה קאנטרי ואיירון סקראפ-משהו וגם הסייד דק שלך מכילה כמה אסורים, שלא נדבר על הxyz
    ומה הקלף קסם של המשקפיים עושה?
    בסה"כ זה בסדר, רק תוסיף עוד קצת מפלצות
    זה לפני שינויים והספתי טוויסטר משום שהוא בניגוד לקלף אצלי שמעיף קסם או מלכודת,יכול להעיף את כל הקסמים והמלכודות מהזירה. אניי עובד על השינויים עכשו. הזזתי את אלה שאביב הגביל לסייד כי אני לא רוצה לחפש קלפים עוד פעם אחרי הטורניר
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 06-17-2012 בשעה 07:46 PM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

5. משתמש מנוסה
    לא נראלי שאתה יכול להשתמש באוג'מה הם לא יצאו רק בסט של Gx?

6. משתמש מנוסה
    בחנתי את האוג'מה דק ויש לי ארבעה ניצחונות ממנו! כל אחד מהשני ניצחונות היה גם רימאץ' אחריו ולכן ארבעה ניצחונות. כל אחד מהקלפים גורם לשלישיית האוג'מות להיות מזומנים ואם יש לך את שלושת האוג'מות, הניצחון שלך!.

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    נראה נחמד,רק שני דברים,א' איזה טורניר ב' מה הקשר האקסייד של הסיקס סמוראי?
    א' אין לך לבל 4
    ב' הוא דורש 2 מפלצות סיקס סמוראי בתור מרכיבים

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •