נמאס לי מהשישייה הזאת ולכן אני מפרסם אותה וכן זה עוד צוות גשם... אני לא מקורי יש לי שישיות שהן ללא מזג האוויר אבל הפעם זה עם
מה שמיוחד בצוות גשם הזה שחצי שישייה היא RU
Politoed (M) @ Leftovers
Trait: Drizzle
EVs: 252 HP / 60 Def / 108 SAtk / 88 SDef
Bold Nature (+Def, -Atk)
- Perish Song
- Hydro Pump
- Ice Beam
- Hidden Power [Electric]
פוליטואד עלוב אל תשתמש בו. - עד דור 4 כן אבל בדור 5 הוענקה לו מתנה - DRIZZLE היכולת של קיוגר הוא מביא גשם תמידי.
פוליטואד הוא הכי חשוב בצוות הוא מביא את הדבר שהצוות מסתמך עליו כל כך - גשם, כן אין תוכנית ב' בלי גשם השישייה הזאת חלשה הרבה יותר לכן יש לדאוג שיהיה גשם.
הסט כן זה סט הגנתית התקפי, PERISH SONG זה מהלך ממש טוב הוא גורם להחלפות ומה לא זה גם טוב אם היריב עשה בוסטים ככה שהלך עליו אבל אני צריך לזכור להחליף, HYDRO PUMP זה סטאב שמקבל גם בוסט בגשם לרוב אני משתמש בו
ICE BEAM זה רק לדרקונים ו HP ELECTRIC זה לגרידוס ועוד פוקימוני מים שאולי חסינים לHYDRO PUMP.
Feraligatr (M) @ Life Orb
Trait: Torrent
EVs: 252 HP / 252 Atk / 4 Spd
Adamant Nature (+Atk, -SAtk)
- Aqua Jet
- Swords Dance
- Earthquake
- Ice Punch
OMG כפל סוגים. -שקל?
ה-סוויפר של הצוות הוא פשוט זה שלרוב בסוף המשחק עושה את המכה הסופית, SWORDS DANCE מביא אותו לרמות חדשות של נזק, AQUA JET פשוט חזק בגשם והשאר זה למקרים שבהם יש פלדות וכאלה... למרות שבעצם בסט הזה 2 מתקפות מספיקות..
Azumarill (M) @ Choice Band
Trait: Huge Power
EVs: 252 HP / 252 Atk / 4 Spd
Adamant Nature (+Atk, -SAtk)
- Aqua Jet
- Aqua Tail
- Ice Punch
- Superpower
OMFG כפל סוגים משולש השישייה שלך גרועה. - MEH
שוב פעם AQUA JET כן 2 פוקימונים אותו דבר, מהסיבה הפשוטה שקשה להביס את פרליגרט' ולכן אם אי אפשר לשים עוד אחד נשים אחד דומה יש להם אותם קאנטרים ולכן פעם שהם נעלמים יש לי 2 פוקימונים שיכולים לטפל בצוות היריב.
AQUA TAIL זה חזק יותר מAQUA JET זה נגד דברים כמו סקארמורי וולים פיזיים חזקים.
ICE PUNCH דרקונים כאלה... SUPER POWER פרוטהורן.
Meganium (M) @ Leftovers
Trait: Overgrow
EVs: 252 HP / 108 Def / 148 SDef
Bold Nature (+Def, -Atk)
- Aromatherapy
- Giga Drain
- Light Screen
- Reflect
למה מגניום הוא חלש -בעצם לא יודע למה אני משתמש במגניום זאת שאלה טובה אבל הוא עובד אז למה לא?
AROMATHERAPY מרפא סטטוסים מכל הצוות אני שונא סטטוסים ולכן יש לי אותו וגם הוא סקרינר GIGA DRAIN זה נגד TAUNT וגם מרפא.
Jirachi @ Leftovers
Trait: Serene Grace
EVs: 252 HP / 4 Def / 252 SDef
Bold Nature (+Def, -Atk)
- Stealth Rock
- Thunder
- Wish
- Psychic
אני שונא להילחם באגדים יא נוב משתמש באגדיים לא רוצה >.< - שיהיה..
לומר את האמת אף אחד לא יודע מה ג'ירג'י עושה עד שרואים את כל המהלכים שלו זה סט של הגנה מיוחדת ה THUNDER הרבה פחות פרקטי בלי גשם אבל עם גשם יש לו 100% דיוק. אחוז שיתוק גבוה (60%) וPSYCHIC זה סטאב, STEALTH ROCK זה המהלך הכי טוב במשחק, וWISH מרפא את ג'ירג'י ואת שאר הצוות תלוי בצורך.
Galvantula (M) @ Choice Specs
Trait: Compoundeyes
EVs: 4 HP / 252 SAtk / 252 Spd
Timid Nature (+Spd, -Atk)
- Thunder
- Bug Buzz
- Energy Ball
- Volt Switch
אין תגובה - אין תגובה לתגובה.
הרגשתי צורך בפוקימון מקורי בOU שהוא גם חזק ומהיר גלבנטולה עונה על כל 3 הקריטריונים האלה בלי גשם ל THUNDER יש 91 דיוק ככה שזה סבבה, BUG BUZZ זה סטאב משני והוא די חזק לא הרבה צוותים מקפידים על הגנה מפני חרקים, ENERGY BALL מחסל פוקימוני מים אדמה ואבן, VOLT SWITCH זה רק אם אין STEALTH ROCK..