"אוקי, דבר ראשון אתם צריכים להרביץ לאיזה דמון עד שהוא מתעלף, ב' אתם צריכים לעשות את הפעולה הבאה"אומר ואחבר את אצבעותיי בצורת כדור, ואז אומר "עכשיו אתם צריכים לומר את שם הדמון ואז לומר את המשפט הבא, ה------ אני מצווה עליך בזכות שליטתי! השתחרר , עד פה מובן ? טוב תהנה "אומר ללוק.
"אני וכריס נלך למקום אחר"אומר ואמשוך את כריס הרחק מלוק.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אנייה ~
"את יודעת שאם לא תצעקי על הדמון שלך היא עדיין תהיה מסוגלת לשמוע נכון?" אמר דאדע "בכל אופן, כדאי לך לטייל בין החנויות. אני בכל אופן אלך הביתה. אחזור יותר מאוחר לקחת אותך.
'אבא שלך כל כך נחמד.' אמרה טרה. 'אני לא צריכה דבר אנייה, את המתנה הכי גדולה שאני יכולה לקבל!'
אנג'ל ~
אתה מתרחק מלוק ומבחין בדמות במרחק. זה היה נראה כמו בחורה יפהפיה ערומה...
לוק ~
שים לב לדבריו של אנג'ל.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;
נפרדת מאנג'ל. אתה נמצא במדבר. מחפש אחר דמון... לפתע שמעת צווחה, ככל הנראה של מישהו שסובל.
"את יודעת, אני מתחילה לחבב אותך" אומר לה בחיוך ואנסה לא לצרוח ליד כל האנשים, בזמן שאני בודקת בחלונו הראווה מה יש בכל חנות. "מה נראה לך אני צריכה לבית ספר? תיקים, וכלי כתיבה, וכמה מחברות. מעניין איך נראות התלבושות!" אוסיף "אולי אני אמצא פה כמה דברים מיוחדים!" אוסיף ואכנס לחנות ראנודמלית יחד עם טרה. "אני צריכה דברים לבית ספר!" אצעק לחלל החנות וארים את הכרטיס אשראי של דאדי באוויר ואנופף בו במהירות "תנו לי את הדברים הכי משובחים שלכם, ותאמינו לי אני אדע אם זה זיוף או לא!" אוסיף ואקרוץ לטרה. "הדבר הכי טוב בלגור בבורלי הילס, זה החנויות. אני אקח אותך לשם מתישהו, נקנה לך איזו חולצה!" אוסיף בחיוך ואחכה לאחד מהמכורים שיעזור לי וימלא את רצונותי.
אנייה ~
'וואו אנייה. תודה רבה על המחמאה!' הסמיקה טרה. 'מה זה חולצה? מה זה חנויות? מה זה זיוף?'
"שלום צ'יקיטה!" קרא בקול רוכל מבוגר עם שפם אפור מדובלל. "נכנסת לחנות הבגדים הכי טובה ויוקרתית באיזור! מה היית רוצה לקנות?! שימי לב מתוקה על כל המוצרים שלנו, יש לנו חולצות חסרות משקל ונעלים שעוזרות לשמור על האנרגיה שלך במיטבך. יש לנו גם הו טוב נו... זה בטח יקר מדי בשבילך מתוקה."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)