Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 44 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 655
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    לוק ~

אתה מתחיל לצעוד כיוון הצווחה ששמעת. אך אין שום זכר. המצב נראה לא טוב. אתה נמצא לבד במדבר שומם, אין לך מושג מה לעשות. אתה בא לצעוד צעד נוסף כשיד מסתורית מחזיקה לך את קרסול רגלך.
    -.- תגובה תוקעת, אין יותר מדי מה לעשות ~
    ~~~
    אתקף בבלבול ובציפייה. אחליט לנסות לשחרר את האחיזה מהרגל שלי ולהביט לעבר הדמות המסתורית במלואה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנייה ~

"אז זה כל מה שאת מסוגלת לעשות? את סך הכל נאד גדול ונפוח. מה בדבר קרב?" הוא אומר, משפשף את הלחי הנפוחה שלו... המוכר רץ קדימה ועצר אותו. "לא בני! תפסיק להילחם כל הזמן כדי להגן על השם שלי, אני מסתדר. סך הכל ילדת שמנת מפונקת. היא לא מסוגלת לעשות שום דבר בלי הכרטיס אשראי של אבא שלה..."

ג'ואי ~

"תתרחק מפה!" קרא לעברך נער בן גילך. זה הדמון שלנו, אח שלי מצא אותו והוא הולך לרכוש אותו. אני בכלל הולך להיות הכי מגניב בעולם! חזק ללא עוררין! בא לך מכות?! מה אתה מסתכל עליי?!"

מייקל ~

הטופס שלך עדיין לא משהו. תעבור על כל הדברים שציינתי לך שם.

אנג'ל ~

פאנג קופץ קדימה ונשוך במלוא העוצמה את זבו של החקיין. אך החקיין קפץ גבוה והטיח את פאנג על הרצפה, שנחת על רגליו וגירגר בכעס. עם זאת, החקיין הועף מההדף רחוק, מה שהביא לכם לכל הפחות ייתרון כל שהוא.
    בנתיים אתה כבר גררת את כריס למה שנראה פחות או יותר מקבץ שיחי מדבר שכנראה יוכלו להסתיר אתכם מפני סכנה לרגעים אלו.
    נערה בת גילך נכנסת לזירה והחלה להילחם בחקיין. תופסת את מקומך. הדמון שלה נראה כמו בת ים.

לוק ~

לוק: 10
    נברן כפייתי: 10

אתה מתחיל לשקוע בחול אט אט כשאתה מגלה דמון דמוי חזיר שטומן לך מלכודת. נראה שהוא עומד לתקוף אותך בשריטות.

3. Hail Hydra
    לוק ~

נברן כפייתי: 10

אתה מתחיל לשקוע בחול אט אט כשאתה מגלה דמון דמוי חזיר שטומן לך מלכודת. נראה שהוא עומד לתקוף אותך בשריטות.

אנסה לעכל את הכל, ואז אביט על החיה, כביכול דמון. "או חמוד, אני לא הולך לשקוע כאן בזמן שאני הופך לבובת השיופים שלך." אומר לו ואנסה לתפוס את הרגליים שלו.
    במידה ואצליח, אמשוך אותו לכיווני ואנסה להשתחרר בעזרתו מן החול.
    ~~~
    איך אני אמור לדעת מה להגיד כדי להשיג את הדמון.. S:
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ヒトカゲ צפה בהודעה
    אנג'ל ~

פאנג קופץ קדימה ונשוך במלוא העוצמה את זבו של החקיין. אך החקיין קפץ גבוה והטיח את פאנג על הרצפה, שנחת על רגליו וגירגר בכעס. עם זאת, החקיין הועף מההדף רחוק, מה שהביא לכם לכל הפחות ייתרון כל שהוא.
    בנתיים אתה כבר גררת את כריס למה שנראה פחות או יותר מקבץ שיחי מדבר שכנראה יוכלו להסתיר אתכם מפני סכנה לרגעים אלו.
    נערה בת גילך נכנסת לזירה והחלה להילחם בחקיין. תופסת את מקומך. הדמון שלה נראה כמו בת ים.
    "כריס תתעורר"אומר ואנסה להעירו.
    'פאנג איך אתה ?'אשאל את פאנג.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. the bitch is back
    אנייה ~

"אז זה כל מה שאת מסוגלת לעשות? את סך הכל נאד גדול ונפוח. מה בדבר קרב?" הוא אומר, משפשף את הלחי הנפוחה שלו... המוכר רץ קדימה ועצר אותו. "לא בני! תפסיק להילחם כל הזמן כדי להגן על השם שלי, אני מסתדר. סך הכל ילדת שמנת מפונקת. היא לא מסוגלת לעשות שום דבר בלי הכרטיס אשראי של אבא שלה..."
    "זוג חצופים!" אצעק עליהם "טרה בואי נראה להם מזה!" אומר לה בנחישות "תחסלי אותם!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. מנהל ראשי
    לוק ~

נברן כפייתי: 9

אתה תופס את הרגליים של הנברן ומתחמק מהשריטה שהוא תכנן אליך. הוא נכנס פנימה אל הבור וחפר פנימה. לפע הוא זינק מעל החול ונעמד מולך.

אנג'ל ~

'אנג'ל, מה אתה יושב פה! אני מציע שנזוז לכסח את החקיין הזה! כריס יהיה בסדר פה!' דירבן אותך פאנג. הוא נראה כאילו הוא רוצה להילחם.
    "תתרחקו מהאזור לוזרים!" פלטה הבחורה, משחררת כדור אנרגיה אש לעבר הזירה והכל החל להישרף. "חבל עליכם, זה לא דמון לחננות."

אנייה ~

"חבל על העצבים." צחק ברוגע הבחור השרירי. "למה שלא נסדר את זה בקרב? בואי נעלה לקומה הראשונה."
    "הווארד די!" צעק האב. "אתה לא במצב להילחם."

7. the bitch is back
    [b]
    אנייה ~

"חבל על העצבים." צחק ברוגע הבחור השרירי. "למה שלא נסדר את זה בקרב? בואי נעלה לקומה הראשונה."
    "הווארד די!" צעק האב. "אתה לא במצב להילחם."

"כן הווארד! תקשיב לאבא שלך!" אצחק עליו "גם ככה עממי ממוצע כמוך לא יוכל לעמוד מולי אפילו" אנשוף עליו ואנער את אצבעי "אתה כישלון וככה תישאר!" אצחק עליו בקול רם ובגסות יתרה
    גיל! 3>

8. מנהל ראשי
    אנייה ~

"אני הצעתי לך הצעה ברורה. אם את יותר ממילים מסריחות וטינופת התנהגות, תפגשי אותי בקומה העליונה." הוא אמר, עזב את האיזור ועלה למעלה.

9. the bitch is back
    אנייה ~

"אני הצעתי לך הצעה ברורה. אם את יותר ממילים מסריחות וטינופת התנהגות, תפגשי אותי בקומה העליונה." הוא אמר, עזב את האיזור ועלה למעלה.

"טחח עממי כמוך מאתגר אותי?!" אפלוט ואצחק "אתה תתחרט על המילים שלך!" אומר ואעלה אחריו.
    'טרה, מה את יכולה לעשות?' אחשוב ואז אקלוט שאין לי מושג מה הכישרונות שלה
    גיל! 3>

10. אמאש'ך פלאפי ):
    לוק ~

אנג'ל ~

'אנג'ל, מה אתה יושב פה! אני מציע שנזוז לכסח את החקיין הזה! כריס יהיה בסדר פה!' דירבן אותך פאנג. הוא נראה כאילו הוא רוצה להילחם.
    "תתרחקו מהאזור לוזרים!" פלטה הבחורה, משחררת כדור אנרגיה אש לעבר הזירה והכל החל להישרף. "חבל עליכם, זה לא דמון לחננות."
    'זהו זה, פאנג בשיא הכוח קרן קרח תקפיא את האזור' אומר לפאנג ואצא מהמחבוא.

11. מנהל ראשי
    אנייה ~

'אנייה, את ראית מה אני מסוגלת לעשות. אני מסוגלת לשלוט ברצפה תחתי וכביכול להטביע את היריב. אני גם מסוגלת להפנט את היריב כל עוד הוא זכר. אני גם יכולה לרפא את עצמי.' אמרה טרה. 'אבל רק רציתי לומר לך, אם תרצי להילחם מולו את צריכה להירגע ולא לכעוס. את נראית נסערת.'

אנג'ל ~

אנג'ל: 10
    חקיין מיומן: 8

"תתרחק!" קראה אליך הנערה. "אני כבר הורדתי לו חצי מהחיים! אל תתערב לי!"
    פאנג התעלם וירה קרן קרח ישירות לעבר הדמון שצרח בכעס. הוא צווח וגרם לפאנג לעוף אחורה, מותיר שובל עפר מאחור.

12. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

אנג'ל: 10
    חקיין מיומן: 8

"תתרחק!" קראה אליך הנערה. "אני כבר הורדתי לו חצי מהחיים! אל תתערב לי!"
    פאנג התעלם וירה קרן קרח ישירות לעבר הדמון שצרח בכעס. הוא צווח וגרם לפאנג לעוף אחורה, מותיר שובל עפר מאחור.
    "להזכיר לך מי מצא את הדמון ?"אומר לנערה.
    'פאנג קרן קרח לאחר מכן תנשוך את ראשו של הדמון'

13. the bitch is back
    אנייה ~

'אנייה, את ראית מה אני מסוגלת לעשות. אני מסוגלת לשלוט ברצפה תחתי וכביכול להטביע את היריב. אני גם מסוגלת להפנט את היריב כל עוד הוא זכר. אני גם יכולה לרפא את עצמי.' אמרה טרה. 'אבל רק רציתי לומר לך, אם תרצי להילחם מולו את צריכה להירגע ולא לכעוס. את נראית נסערת.'

'הוא פגע בכבודי טרה! אני רוצה להראות לו מזה' אחשוב לעצמי 'לא משנה מה, טרה תבטיחי לי שתצנחי את הבחור השפל הזה!' אחשוב לעברה.
    גיל! 3>

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ואי ~

"תתרחק מפה!" קרא לעברך נער בן גילך. זה הדמון שלנו, אח שלי מצא אותו והוא הולך לרכוש אותו. אני בכלל הולך להיות הכי מגניב בעולם! חזק ללא עוררין! בא לך מכות?! מה אתה מסתכל עליי?!"
    "שמע, אני חדש כאן.לא רוצה לעשות שום רע לאף אחד, בוא פשוט נהיה חברים, טוב?" אומר לנער ואושיט את ידי ללחיצת יד "אני ג'ואי, ואתה?"
    NYO HO HO BITCH

15. Hail Hydra
    לוק ~

נברן כפייתי: 9

אתה תופס את הרגליים של הנברן ומתחמק מהשריטה שהוא תכנן אליך. הוא נכנס פנימה אל הבור וחפר פנימה. לפע הוא זינק מעל החול ונעמד מולך.
    אתן לו כאפה מצלצלת ברגע שאראה אותו. 'טוב, האמת שאני עכשיו די מאלתר..' אחשוב בטמטום ואתרחק ממנו לאט, מנסה לראות מה הדמון הולך לתכנן.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 44 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •