"לא טכניקה ולא בטיח.אני רק רוצה חברים, זה הכל.לא חייבים להיות חשדנים בכל דבר אתה יודע.." אומר לבחור ואחסום את הרגל שלו מבעיטה.ג'ואי ~
"מה זה זה?" נבהל הנער "זה מין טכניקה? מה אתה קוסם? אתה מנסה לבלבל ואז לתקוף? אני אבעט בך!" הכריז הילד ועמד לבעוט בך.
אחיו המשיך להילחם בדמון דמוי החול במהירות ובמרץ.
NYO HO HO BITCH
אנייה ~
אנייה 10
הווארד 9
טרה:
התקפה:1
דיוק: 4
הגנה:2
מהירות: 4
יכולת: בכל פעם שטהורת בצע ממלאת התקפה כרצונה היא יכולה לנשוק ליריב, דבר שמעלה לה את ההתקפה בשלוש נקודות.
"צר לי לאכזב אותך בכיינית מפונקת. בחורה יפה מה? יותר כמו פרה מכוערת! חשבת על דיאטה?" צחק ובז לך הווארד. "את לא שמעת על האפקט של זעם אפל? הצל המסוכן שלו משתלט על היריב. אני מאוד נחמד שהחלטתי להשתלט על הטהורת בצע שלך. את מבינה, יכולתי פשוט להשתלט עלייך. הדמונית שלך כעת היא צל. מה שגירגיר עושה, היא תעשה. וכרגע זה כלום. מה עכשיו?"
טרה הביטה בך בעיניים פעורות ונבובות. קפואה לחלוטין אחר תנועותיו של גירגיר.
אנג'ל ~
אתם מגיעים לחנויות ומביטים סביב. לא לפני שאתה הודף את כל האנשים המוזרים שסביבך וצורח על כריס ששוב שקע לשיחה עם אנשים שהוא לא מכיר. משהו מוזר קרה לכריס. הוא עירני הרבה יותר ומרוכז במטרתו. הוא נכנס לחנות הראשונה שראה וכבר סרק כמעט את כולה. מוצרי בסיס. עפרונות וקלמרים עד לקלסרים ובריסטולים גדולים. לא היה שום דבר מעניין, אך כריס שלף מספר עטים ממיכל כחול שלקראת סוף החנות, שילם לבעל החנות ויצא החוצה.
אתם יצאתם מהחנות ואז נכנסתם לחנות נוספת, שם כריס קנה לעצמו מוצרים נוספים שהיה צריך. תוך עשר דקות בערך כריב כבר נראה כאילו הוא כבר רכש כל מה שהיה צריך.
"אני רוצה לבדוק את השוק. אני חושב ששמעתי את אחד מהם אומר שיש פירות וירקות שמעלים את יכולות ההתקפה. תזכור אנג'ל, אתה בא איתי?"
ג'ואי ~
"חבר הא?" שאל הנער והוריד את ידיו. "תראה את אחי. הוא מסביר לי איך נלחמים נגד דמונים. אנחנו צריכים לרכוש דמון, אתה ואני.שמי נוד דרך הגב... מה שמך?"
בזמן שנוד דיבר, אחיו נילחם נגד הדמון בתעוזה. הדמון עולף והבחור צרח. "כח האנרגיה הטמון בעפר הארץ, אני מצווה עליך בזכות שליטתי, השתחרר!" הדמון שהיה עשוי מחול הפך לכדור אנרגיה והסתובב במקום. נסגר אל תוך כף היד שלו. הוא הסביר לכם שלאחר שתרכשו את כדור האנרגיה יהיה עליכם להטיח את הכדור בקרקע ולצייט עליו לחזור לצורה המקורית.
"הנה עפר הארץ נוסף. בחור חדש, בא לך עליו או שנשאיר אותו לנוד?"
"יאללה, בכיף." אומר לנוד "אגב,שמי ג'ואי."ג'ואי ~
"חבר הא?" שאל הנער והוריד את ידיו. "תראה את אחי. הוא מסביר לי איך נלחמים נגד דמונים. אנחנו צריכים לרכוש דמון, אתה ואני.שמי נוד דרך הגב... מה שמך?"
בזמן שנוד דיבר, אחיו נילחם נגד הדמון בתעוזה. הדמון עולף והבחור צרח. "כח האנרגיה הטמון בעפר הארץ, אני מצווה עליך בזכות שליטתי, השתחרר!" הדמון שהיה עשוי מחול הפך לכדור אנרגיה והסתובב במקום. נסגר אל תוך כף היד שלו. הוא הסביר לכם שלאחר שתרכשו את כדור האנרגיה יהיה עליכם להטיח את הכדור בקרקע ולצייט עליו לחזור לצורה המקורית.
"הנה עפר הארץ נוסף. בחור חדש, בא לך עליו או שנשאיר אותו לנוד?"
NYO HO HO BITCH
אנג'ל ~
אתם מסתובבים סביב בשוק. פירות שנראים שונה ממה שהכרת עד כה הופיעו על הביתנים. פירות וירקות בעלי משמעויות שעד כה לא ידעתם.
"אנג'ל!" קרא כריס וצעד לעברך. "יש שם תפוחי עץ בצבע צהוב שמעלים את הדיוק, ובננות שמעלים הגנה! כל השוק הזה מלא בפירות שמעלים את הסטטים! כדאי לך לנסות ולבדוק מה קורה פה, אני אישית מתכוון להעביר פה את הדקות הקרובות. נתראה בקרוב." אמר והתרחק...
ג'ואי ~
ג'ואי 10
עפר הארץ: 10
אתה נעמד מול דמון שנראה כמו אדם רק שכל כולו מורכב מחול. הוא נעמד מולך וכיוון את האגרופים שלו כדי להגן על פניו. הוא היה מוכן לקרב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)