אנג'ל ~
אתה נכנס דרך המראה ועובר במנהרה. בסופה אתה מוצא את עצמך מחוץ למערת אבן בלב מדבר. כמה דקות שאתה צועד שגורם לך להבין שאתה רחוק מהרחוב של הקניון.
"זה כמו להיות בסין עכשיו.." אומר לעצמי ולאחר מכן אומר לסאנדמן 'יש לך מושג מה זה הצ'ימצ'אע הזה?'ג'ואי ~
"אני צריך שתשיג לי קרן של צ'ימצ'אע. הרמז הראשון למשימה שאני יכול להביא לך זה שבעלי החנויות עשויים לעזור לך." אומר נוד ומוביל אתכם לדלת היציאה מהמקום. האלף השמן חייך אליכם והודיע לך שאבא שלך אמר שיחזור לקחת אותך בשבע בערב. אתה מציץ בשעות ומגלה שיש לך עוד כמה שעות טובות. הקניון לרשותך. "בהצלחה!" אומר נוד ונפרד ממך יחד עם אחיו.
NYO HO HO BITCH
קראתי שוב עד שהבנתי את מהלך המשחק ומטרתו 3:
שם אמיתי + כינוי בפורום: טל, wendy
שם הדמות במשחק: וונדי סטון
תמונה (ספרייט ורק ספרייט):
אופי הדמות: חברותית וקצרת רוח
רקע: נולדתי למשפחה ממוצעת לחלוטין.
אמי, ארזה, הייתה בעלת חנות תכשיטים, היא ייצרה לבדה את כל התכשיטים בחנות, היא העבירה אליי את הידע הזה גם, את רוב השבתות שלי ביליתי בלעזור לה להכין תכשיט זה או אחר.
אבי, ג'ון עבד כמו אמי בעסקי התכת המתכות, אך בניגוד אליה הוא יצר חרבות.
חרבות ארוכות וחדות שיכולות לחתוך כל דבר, החנות שלו הייתה הצלחה גדולה בגלל איכות החרבות שלו.
אבי סיפר לי כי החליט לעסוק במקצוע זה מפני שפעם, בביתו הקודם היה אלוף בשימוש בחרבות, הוא ידע לחתוך כל דבר שהנפת חרב, הוא היה מהיר ולוחם מיומן, לא משנה כמה ניסיתי הוא ואמי לא סיפרו לי היכן הם גרו לפני שעברו לעיר שלנו.
הייתי מיומנת בחרבות, לא כמו אבי כמובן אך הוא לימד אותי המון תרגילים מאז שהייתי קטנה, החרב המועדפת עליי הייתה חרב בעלת ניצב כסף פשוט, להב החרב היה באורך מחצית מגופי, היא הייתה חרב פשוטה אבל אבא שלי תמיד אמר שחרב נקייה בלי יהלומים וכל מיני אבזורים היא החרב הכי טובה, והוא צודק.
את ימי אחר הצהריים ביליתי עם חברותיי, היו לי חיי חברה נורמאליים לחלוטין, ניפגשת עם חברה, משחקת איתן לומדת למבחנים(ומצליחה ברובם).
יום אחד, עשיתי יחד עם חברתי, לינה שיעורי בית במתמטיקה הרגשתי סחרחורת בראשי, ''את בסדר?'' שאלה אותי לינה שראתה שהפסקתי לכתוב ''כן כן סתם סחרחורת קלה'' השבתי לה בחיוך, ואז התעלפתי, הדבר האחרון שאני זוכרת זה קריאותיה של לינה אל הוריי.
רמה: (לא לגעת)
רכישות: (לא לגעת)
חפצים: (לא לגעת)
כסף: (לא לגעת)
בקשות: להתקבל בבקשה\^^
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)