וונדי ~
התקבלת. רק, היא חייבת להיות בת 13. כי בגיל 13 נחשפים הכוחות.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
וונדי ~
את מזיזה את השטיח ומגלה דלת מעץ.
"תבעטי בדלת." אומר אביך. "אמא מחכה לנו כבר שם."[/QUOTE]
''אבל מה עם לינה..?'' אתחיל לומר
''אויש נו טוב.. היום הזה לא יכול להיות מוזר יותר'' אומר ואבעט בדלת
אני ארד למקום אליו מובילה הדלת יחד עם אבי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנג'ל ~
'הבניין נעלם באופן טבעי. הכל נעשה באופן טבעי!' צחק פאנג. 'אולי אתה בכלל לא מתאים לעולם הזה כסוף זנב שלי? אולי תביא לי את זנבך למשכון?'
וונדי ~
המחזה היה מטורף. קור בידר את שערותיך כשעיר שלמה נחשפה תחת לרגליך בשמי הלילה. עיר מוקפת ערים בה אנשים עפו סביב בעזרת מטאטאים וחיות מוזרות נראו עסוקות.
"גלאריה סאה." אמר אביך. "קדימה וונדי, הביעי משאלה ויצמחו לך כנפיים! קפצי!"
וונדי ~
המחזה היה מטורף. קור בידר את שערותיך כשעיר שלמה נחשפה תחת לרגליך בשמי הלילה. עיר מוקפת ערים בה אנשים עפו סביב בעזרת מטאטאים וחיות מוזרות נראו עסוקות.
"גלאריה סאה." אמר אביך. "קדימה וונדי, הביעי משאלה ויצמחו לך כנפיים! קפצי!"[/QUOTE]
''מה לעזע...'' אתחיל לומר, הכל קרה מהר מידי אבל התרגשות אחזה בי למשמע המילה כנפיים, לעוף תמיד רציתי.
אני אקפוץ ואביע משאלה בסתר ליבי ''הלוואי שאבין מה לעזעזל קורה פה''.
אחרי כל מה שקרה כבר אצפה לזוג כנפיים ורודות שיצאו מגבי ואולי מראשי.
לאחר מכן אומר ''אבא מה קורה פה..אנחנו..לא בני אדם נכון?''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
וונדי ~
את קופצת, הדבר האחרון שאת יכולה לעשות זה לדבר. את מעולם לא חווית נפילה כה גבווה. הלב שלך נעתק לרגע ושנייה לפני שהתרסקת בקרקע מעין כרית אוויר עצרה אותך לפני המוות ואז כביכול הכרית אוויר נעלמה ואת נפלת על פניך, כך שערותיך הלבנות מפוזרות ומבולגנות.
אנג'ל ~
אתה מביט סביב. הרחוב נראה רגיל, בני אדם התהלכו רגיל והשמיים נראו רגיל. הכל נראה לגמרי רגיל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)