אנג'ל ~
מצב מוזר התרחש. פאנג שוגר לעברך באור כחול על אף שהיה שנייה לפני מצדך השמאלי. הפעם הוא שוג תחתיך ונראה היה כי אתה יושב בנוח על גבו. פאנג לא בזבז זמן ומתח טלפיים קדימה.
לאחר שעה של התקדמות מצאת את עצמך עמוק בתוך מדבר אזמרלד. מדבר נקי בעל חול מרהיב. שום דבר לא פגע בוף המדהים שהיה שם. פאנג עמד לתת פסיעה נוספת כשמשהו תפס ברגלו הקדמית. פאנג התרסק על פרצופו והעיף אותך לבלוע כמות אדירה של חול. שנייה לפני שפרצופך היפה נתקע באדמה, הספקת לראות שיד כמעט אנושית אחזה ברגלו של פאנג.
וונדי ~
אמא שלך החלה לאכול והביטה בך במבט חם ואוהב. "יש המון מה לעשות בגלאריה. ראשית, יש בית ספר שילמד אותך כל מה שאת צריכה לדעת על עולמך. אני מאמינה שלאחר שתגלי את כוחותייך את תביני שהחברה של עולמינו שונה. תמיד תבטיח לי שתהיי מוקפת חברים.
אנחנו משפחה של אלפים. מה שאומר שכל דורותינו כולנו אלפים. אני לא יודעת עם חברייך הם אלפים. לא ידוע לי. אולי...
בכל אופן, רציתי לספר לך עד כמה אני אוהבת אותך. אני מאוד מאוד שמחה לראות אותך פה איתי."[/quote]
''אמ..אוקיי אמא'' אור ואתחיל לאכול גם כאשר אשקע במחשבות.
''אמא תוכלי בבקשה לרשום אותי לבית הספר פה בגאלריה סאה? עם ארשם פה אני יאלץ לוותר על בית הספר הרגיל שלי?'' אשאל בתקווה שאוכל ללכת לשני בתי הספר.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
וונדי ~
"אני אשמח להסביר לך את הכל. את תלכי לגלאריה סקול פה. לא תוכלי להמשיך בבית ספרך. את כבר רשומה לבית הספר מהיום הראשון לחייך." אמרה אמך וחייכה אליך בחיוך אמהי.
לפתע פתאום נוצר פיצוץ בכניסה לקניון ואדם שירירי כהה עור וקירח עף לעברך על מטאטא וחטף אותך וזרק אותך לצד השני של האולם. הכאב שחווית לא היה ניתן לתיאור בכלל.
"וונדי!!!" צרחה אמך. האדם הקירח התקרב לעברך עם אגרופים שלובים, כשחבר שלו התקרב לעברך עם מכשיר שנראה כמו בזוקה.
לוק ~
'אני לא מעוניין. אם בא לך תתעסק איתו לבד.' נחר הדמון שלך. הוא הסתובב והתיישב על הרצפה. מפנה אליך את הגב.
אנג'ל ~
פאנג ניסה לזוז כדי לתקוף אח משום מה הוא פשוט לא יכל לזוז.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)