Pokemon GO
עמוד 39 מתוך 44 ראשוןראשון ... 293738394041 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 571 עד 585 מתוך 655
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אנג'ל ~

"לא מאמין אותך. אתה לשקר." אמר האדם בכעס. "לאונרד חבר. לא לשלוח רוצח ילדים."
    "תבדוק בתיק שהיה עליי שתפסתם אותי"אומר בביטחון.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~

האיש מרים את התיק שלך ושופך את תכולתו על הרצפה בגסות. חשכו עינייך כשגילית שהספל נעדרת.
    "אתה לשקר. רוצח."

3. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

האיש מרים את התיק שלך ושופך את תכולתו על הרצפה בגסות. חשכו עינייך כשגילית שהספל נעדרת.
    "אתה לשקר. רוצח."
    "לא יכול להיות זה חייב להיות שם, תבדוק בתיק שלה"אומר כתקווה אחרונה.

4. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"שלא תעיזו לגעת בתיק שלי." צרחה טסה. "שחררו אותנו! אמא שלך רוצחת ילדים, אנחנו בעצמינו ילדים אתה לא רואה?"
    האיש מתעלם ממנה ושופך את תכולת התיק שלה. הגביע נחשף לעיניכם והאיש מחייך.
    "מעולם לא אמרנו שאת רוצחת עלמתי. סלחי לי על הטעות הזאת." חייך האדון ושחרר אותה מהחבל על ידי הנפת מטה קסמים עתיק.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"שלא תעיזו לגעת בתיק שלי." צרחה טסה. "שחררו אותנו! אמא שלך רוצחת ילדים, אנחנו בעצמינו ילדים אתה לא רואה?"
    האיש מתעלם ממנה ושופך את תכולת התיק שלה. הגביע נחשף לעיניכם והאיש מחייך.
    "מעולם לא אמרנו שאת רוצחת עלמתי. סלחי לי על הטעות הזאת." חייך האדון ושחרר אותה מהחבל על ידי הנפת מטה קסמים עתיק.
    "מצאת את הגביע, זאת הוכחה מספקת שלאונרד שלח אותי ?"אשאל.

6. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"אני מצטער נער." אמר האיש בקול קר. "את ההחלטה הזאת יחליט הוא האחראי הראש של שבטינו. זה כל זה קורה מחר בוקר במשפט שלך על רצח חלל, ניפגש מחר במשפט."
    הוא היכה במטהו שוב ונעלם יחד עם טסה. פאנג הופיע במקום.
    'אני מציע לך להוכיח להם מחר את הכל. לפי מה ששמעתי ילד קטן נהרג לפי מספר שעור על ידי אלף שנדמון שלו הותיר סימני קרח.' אמר פאנג. 'הם אנשים טובים בסוו של דבר, קצת איטיים אבל נחמדים.'

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"אני מצטער נער." אמר האיש בקול קר. "את ההחלטה הזאת יחליט הוא האחראי הראש של שבטינו. זה כל זה קורה מחר בוקר במשפט שלך על רצח חלל, ניפגש מחר במשפט."
    הוא היכה במטהו שוב ונעלם יחד עם טסה. פאנג הופיע במקום.
    'אני מציע לך להוכיח להם מחר את הכל. לפי מה ששמעתי ילד קטן נהרג לפי מספר שעור על ידי אלף שנדמון שלו הותיר סימני קרח.' אמר פאנג. 'הם אנשים טובים בסוו של דבר, קצת איטיים אבל נחמדים.'
    'הכל יסתדר בסופו של דבר'אומר לפאנג.
    'בינתיים תנוח 'אוסיף ואשען אחורה על מנת לנסות להירדם.

8. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

לא הרבה ניתן לספר על יכולות הגבר לישון בשעת מצוקה. זה כנראה קסם שניתן לכל גבר באשר הוא.
    שנתך היתה עמוקה ונעימה. פשוט שכחת מכל העניין. בשעות הבוקר המוקדמות שמש כבר הספיקה להכות בעוצמה בפניך. החום בתוך האוהל המצחין כבר דאג להשיב לך את הזכרונות.
    "רוצח לקום." אמר האיש ששמר עליך אתמול. הוא הכין אותך וביקש ממך להתלוות אליו לבית המשפט. נכנסת אל בית המשפט, שהיה אוהב מעט יותר גדול מהקודם. מאחורי שולחן עץ עתיק ישב אדם זקן שאחז בשרביט ובספל קפה שחור.
    "שב!" הצביע הקוסם. "אתה להשתמש באלמנט קרח?"

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

לא הרבה ניתן לספר על יכולות הגבר לישון בשעת מצוקה. זה כנראה קסם שניתן לכל גבר באשר הוא.
    שנתך היתה עמוקה ונעימה. פשוט שכחת מכל העניין. בשעות הבוקר המוקדמות שמש כבר הספיקה להכות בעוצמה בפניך. החום בתוך האוהל המצחין כבר דאג להשיב לך את הזכרונות.
    "רוצח לקום." אמר האיש ששמר עליך אתמול. הוא הכין אותך וביקש ממך להתלוות אליו לבית המשפט. נכנסת אל בית המשפט, שהיה אוהב מעט יותר גדול מהקודם. מאחורי שולחן עץ עתיק ישב אדם זקן שאחז בשרביט ובספל קפה שחור.
    "שב!" הצביע הקוסם. "אתה להשתמש באלמנט קרח?"
    "אכן כן"אומר ואתיישב בכיסא הקרוב.

10. מנהל ראשי
    אנג'ל

"אז אתה לרצוח חלל הילד." אמר השופט בכעס והרים את שרביטו כאילו היה פטיש.

11. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל

"אז אתה לרצוח חלל הילד." אמר השופט בכעס והרים את שרביטו כאילו היה פטיש.
    "אבל לא הייתי כאן בשעת הרצח"אומר במהירות לפני שיספיק לעשות קסם כלשהו.
    "לפניי שתפסתם אותי הייתי פחות או יותר שעה במדבר, ונלחמתי בשני דמונים, עדיין יש לי את האנרגיה של האחד, השני ברח"אומר.

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    לוק~

אתה עומד מול הדמון המכוער וניגש למלאכה. 'תפסיק לעשות שטויות!' אתה שומע את הדמון שלך אומר לך 'אתה הרי יודע שאני לא אתן לך להילחם מולו לבד. תתעלם מזה כולם עושים את זה!'

אנג'ל ~

'אני לא יודע מה עובר עליי! זה כאילו שאני לגמרי משותק!' לחש פאנג בראשך. 'אגב הטמפרטורה של חום גופי היא מינוס 34 מעלות. הקרח שלי בעל אנרגיות קרות.'
    טסה נלחמה בדמון בכל הכח. התפלאת לראות את המיומנות שלה בקרב.

וונדי ~

את מנסה ליצור כדורי אוויר בצורה נואשת אבל זה פשוט לא מצליח לך. אולי משום שאת עדיין לא למדת להתמודד עם מצבי לחץ. דייזי הופיעה לידך במהירות הבזק והביטה באדם הרשע שהחזיק את הבזוקה.
    "וונדי התכופפי!" צרחה לפתע אמא שלך וחפץ ענק(!) הוטח באחד הפושעים. לפי נפנופי ידיה של אמך ניכר שהיא אחראית לעניין. "וונדי! תברחי!!! תצאי לאבא!"
    האולם כבר התמלא בכוחות ביטחון שניסו להשתלט עליהם. מכשיר הבזוקה עשה רעש צורם לאוזן ופעולת יניקה מטרידה שלטה באוויר.
    "אנחנו נראה לה מה זה להתעסק איתנו!" צרח הפושע. "תיפרדי יפה מהבת שלך!"
    כל מה שנגלה לענייך ברגעים השבריריים הללו היה לא טבעי. לרגע אחד עוד היית מול הבזוקה כשברגע האחר ניכר שאת עמדת באותה נקודה שאמך עמדה קודם. שאת עינייך וראית את אמך נמצאת בדיוק במקום שאת היית קודם.
    'טוב יודע' התחלתי להתעצבן, 'בוא נעזוב את זה.. שתהיה מוכן לקרב תודיע לי!' אטיח בו ואלך לכיוון ממנו באתי, בלי להסביר כלום לילד.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי ~

את לא יכולה לצאת מהקניון. קוסמים ואלפים חמושים באים מכל עבר והלחץ וההיסטריה גורמים לאנשים סביב לצרוח ולרוץ באימה.
    את מספיקה לראות במו עינייך את מכשיר הבזוקה מסתובב במהירות ויוצר שאיבה שמזכירה לך באופן מחליא את הרכישה שאת עצמך מבצעת כשאת רכשת את הדמון שלך.
    גופתה של אמך הפכה לכדור אנרגיה בוהק בצבע לבן מסנוור לא לפני שהביטה בך והותירה בזכרונך את אותו חיוך אוהב שהכרת תמיד. אמא שלך נעלמה לנצח. ידעת את זה.
    באותו רגע שאת מעכלת את כל העניין, אבא שלך מופיע משום מקום ותופס אותך בעוצמה. דייזי מזנקת לעברך ואת מרגישה אותה רועדת מעל לראשך. הוא מפלס דרך ומוציא אותך מהקניון. הוא מביט בך. לא ראית אותו אומלל כך בחייך.[/QUOTE]

היית חייב להרוג אותה?-_-
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ואי ~

אתה פותח את הקופסא השמאלית ופיצוץ רם נשמע משם. אתה מביט מקרוב כשהעשן מתפזר ואתה מגלה שיש שם מנורה מוזהבת שמזכירה קצת את המנורה של הג'יני של אלאדין.
    'מצאת את זה כל כך מהר!' קרא סנדמן. הוא היה נשמע ממש שמח בשבילך.
    בנתיים הקופסא הימנית החלה לזוז ולרעוד.
    "מה קורה לקופסא הזאת?" אשאל את המוכר תוך כדי הצבעה על הקופסא הימנית.
    NYO HO HO BITCH

15. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"אתה להביא ספל חברות?" שאל השופט. "לאונרד מביא אותך?"
    הוא הביט בך במבט מעט חושש. היית יכול להשבע ששמעת מישהו אומר את שמה של אחותך ברעדה בקהל.

וונדי ~

אביך פשוט הביט בך וליטף את שיערותיך. דמעות זלגו מעיניו. הוא היה נראה חסר אונים.
    'וונדי, אני מצטערת.' אמרה דייזי. 'אני הייתי צריכה לעשות יותר. מהיום תמיד אשמור עליך ולא אתן לאיש לפגוע בך.'
    'וונדי, אימך שלטה ביכולת ההחלפה. תמיד לחמה למען האחרים. היא לא יכלה לתת לך למות ועל כן הקריבה את עצמה למענך. אנחנו לוחמים בקוסמים כבר שנים וכעת הם נקמו בנו. הם ניסו להרוג אותך."

לוק ~

אתה פונה לדרכך כשאתה מתעלם משרוליק. שרוליק ממשיך איתך בשמחה. 'סוף סוף השארנו את את הילד מאחור. מה אתה בכלל צריך אותו?!'
    "אההה" צרח הילד, הדמון המצחין זינק עליו והחל לחבוט בו בעוצמה.

ג'ואי ~

"אני מניח שיש משהו בתוך הופסא והוא משתולל. לעיתים קרובות מסתתרים דמונים זוחליים מתחת לקופסאות הסחורה שלי. תוכל לעזור לי להתפטר ממנו?"

עמוד 39 מתוך 44 ראשוןראשון ... 293738394041 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •