אנג'ל ~
'פאנג. זה בהחלט מספיק לי.' ענה פאנג. 'אני אשרת אותך נאמנה.'
"יאללה פליץ..." צרחה סטף "אני צריכה לזוז לאמא, בוא כבר."
טופס הרשמה:
שם אמיתי + כינוי בפורום: אייל+Tobi....
+http://www.myforum.co.il/member.php?u=23203
שם הדמות במשחק:אנדרוס "אנדר" פארקר
תמונה (ספרייט ורק ספרייט): (שברתי את הראש ולכן אני אאלץ לבקש ממך להתעלם מהחרב)
אופי הדמות: חכם,קשוח מאוד בקרב,זאב בודד,אדיב,סובלן,קר רוח במצבי לחץ.
רקע:שלום,שמי הוא אנדרוס פארקר אבל קוראים לי בקיצור אנדר. אני כותב סיפור ביומן שלי ודי מוכשר בציור ובכתיבת סיפורים, יש לי חיים רגילים לגמרי,בלי אסון גדול,למרות שבאמת קרה לי משהו מוזר פעם,אני אספר איך זה התחיל:אבא שלי נסע איתי ועם אימא שלי לחופשה קצרה לרגל הגעתנו מטוקיו לניו יורק. אני החלטתי לגלוש יחד עם חבריי וגיליתי שאני די טוב בזה, אפילו נהניתי בחופשה ואז אני ראיתי את אמי מקבלת מכתב שכתוב עליו "לא לפתוח עד גיל 13". כמובן שבלילה קראתי אותו משום שהיא ישנה חדר לידי במלון וגיליתי שכתוב שם צופן עם סימן מוזר שנראה כמו ראש של דמוי אדם מוזר,אלף נראה לי. אני לא ייחסתי לזה חשיבות ואז יום אחד כששחיתי בבריכה ראיתי פתאום סימן בבריכה שהוא אותו סימן כמו הסימן שהיה על המכתב. אני נזכרתי שכשהייתי בכיתה ג',הורדתי אפליקציית פענוח קודים ואז סרקתי את המכתב והטלפון שלי לא הצליח לעבוד. ההורים שלי דאגו לי מאוד בהתחשב במה שקרה(או כן, שמותיהם הם: אייס פארקר ולינה פארקר) אז נשארתי עם אחי הקטן והמעצבן,ג'סי במלון. אחרי שבע כוסות בירה ושבעה גביעי גלידה, התחלתי להשתכר וסוג של קראתי את המכתב,אני התחלתי לשיר אותו ותופתעו לדעת: שירה וכל כלי מוזיקה בעצם מתאימים לי מאוד. כעבור שעה,אני זכרתי מה היה כתוב ונבהלתי,אני הלכתי לבריכה כדי להעלים את התחושה המשונה הזאת ואז אני פשוט התעלפתי כששני נעצמו.....
רמה: (לא לגעת)
רכישות: (לא לגעת)
חפצים: (לא לגעת)
כסף: (לא לגעת)
בקשות:להתקבל
"תעיפי את הידיים שלך ממני!את בכלל לא רצית אותי!" אעיף את אמא שלי ממני בזמן שאומר את הדברים האלה.'יופי, הינה מגיעים ההורים הכי גרועים בעולם.מהם חושבים לעצמם?שאני ככה אקבל אותם אחרי שזרקו אותי?!' אחשוב לעצמי בכעס.ג'ואי ~
השרשרת. ידעת שעליך להגן עליה. הזיכרון היחיד מהוריך.
פקחת עיניים. זוג צעיר הביט עליך בחיוך. הבעל לחש לאישה משהו והיא ניגשה אליך בחיבוק.
"ג'ואי יקירי. זה אני. אמא."
המון שאלות התרוצצו לך בראש. היית מבולבל וכעוס. אך לפתע משהו מוזר הסיט את תשומת לבך. האוזניים של הוריך, מ... מאורכות בצורה משונה.
NYO HO HO BITCH
"כן, גם אני שמח.." אמלמל ואעבור לתנוחת ישיבה. "ראיתם מה קרה לי? מה זה היה? לא הרגשתי חולה או משהו.." אגיד לאימי ואנסה להזכר בכל פרט ופרט ממה שקרה.לוק ~
מסיבת יום ההולדת נקטעה כמובן. זאת גילית בחדרך. כשהתעוררת מעלפונך הבנת שכולם כבר התפזרו לביתם והחגיגה נקטעה. אמך ישבה על המטה. מחייכת לעברך. משהו מאוד מוזר הפריע לך. אוזניה של אמך היו ארוכות ומוזרות.
"לוק... אני שמחה שהתעוררת." אמרה אמך והביטה בך.
כל אותו הזמן אנסה להבין למה לאימי יש אוזניים כאלה גדולות, אבל לא אגיד לה את זה, כדי לא להוציא אותי מטומטם במקרה שאני הוזה.
טופס הרשמה:
שם אמיתי + כינוי בפורום: נדב - FIUPY
שם הדמות במשחק: אסטבן "נמר הכסף" חימנז ג'וניור
תמונה (ספרייט ורק ספרייט):
אופי הדמות: חצוף, מצחיק, חתיך
רקע:
בשביל שתבין את הרקע שלי יותר טוב מומלץ שקודם תראה את הסרטון הבא:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BYB5DrH67eI[/YOUTUBE]
-------------------------------
אסטבן ג'וניור הוא בנם של מישל, עקרת בית באמצע גיל העמידה, ואסטבן "נמר הכסף" חימנז האב, מתאבק מקצועי לשעבר שבעקבות פציעה במבנה התת-מולקולרי שלו פרש מתחום ההיאבקות והפך לאיש עסקים מוצלח שהוא מהיר וחזק והוא נמר והוא גם חזק.
אסטבן נולד בניו יורק, ברוקלין, ומאז שזוכר את עצמו כמעט ולא יצא משטחה של העיר הענקית.
אסטבן, שתמיד רצה לרצות את אביו, החליט ללכת בדרכו ולהפוך למתאבק כמוהו. מאז שהיה קטן, זה היה החלום שלו. הוא נשלח לחוגים רבים העוסקים בתחום ההיאבקות, הלך להופעות של הWWE, נשלח למחנאות שונים בנוגע לתחום הזה, הכל בשביל להתקרב בעוד צעד אל עבר החלום שלו. אביו היה גאה בו.
ביום הולדתו ה-13, אביו החליט לארגן לו מסיבה ענקית שתכלול אפילו זירת היאבקות והזמין את כל המי ומי שהכיר מעברו כמתאבק, בשביל לרצות את בנו בחזרה. אפילו נערכה שם תחרות בזירה, וכשאסטבן עלה לזירה עם אחד מחבריו בשביל מופע הראווה, לפתע חטף סחרחורת, הקיא באמצע הזירה וקרס עליה.
רמה: (לא לגעת)
רכישות: (לא לגעת)
חפצים: (לא לגעת)
כסף: (לא לגעת)
בקשות: תעשה אותי עם הבולבול הכי גדול במשחק ): ): ):
ספוילר
זה אל טרגדיה,הוא לא בדיוק הכיר אותה ^^ זה סתם פרט ביוגרפי כללי.
~~~
"אוקיי,ועכשיו ברצינות אבא.מה קרה ל-" אני אורמ וקוטע את עצמי כשאני רואה את עצמי במראה. המום,אני נוגע באוזניים שלי בזהירות,וממשש את הזנב שלי כדי לראות שהוא אמיתי."בסדר,אני מאמין." אני אומר."מה...מה זה אומר?" אני שואל את אבי בטון רועד מעט.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
אנג'ל ~
אתה עוקב אחרי אחותך. לפתע אתה שומע רעשים מחשדים. פאנג רמז לך שמשהו לא כשורה. אחותך מתקדמת באדישות.
אנייה ~
"לא קרה לי כלום מתוקה. אני פשוט אלף. וכך גם את ואמא. אלפים, הקרויים גם "שוכני אנרגיה", יכולים באופן מפתיע לרכוש את האנרגיות שלהם ולחוות ולשתף רגשות. כל אלף רוכש לעצמו דמון והדמון הופך להיות שותף מלא לחייו ולנשמתו של האלף. חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בדיוק כמו שאת היית מסוכנת לנו לכן הסתרנו את זה ממך. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בdna של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה. לכן התעלפת, מבינה? הכוחות שלך פרצו החוצה. שימי לב לזנב הכסוף שיוצא מהשמלה שלך.
ג'ואי ~
"בבקשה ממך!" התחננה אימך "תן לנו להסביר!"
לוק ~
"הכל בסדר" הרגיע אותך אביך "למה אתה מסתכל עליי במבט מוזר?"
טרי ~
"שמע טרי." התחיל אביך בסיפור. "אלפים, הקרויים גם "שוכני אנרגיה", יכולים באופן מפתיע לרכוש את האנרגיות שלהם ולחוות ולשתף רגשות. כל אלף רוכש לעצמו דמון והדמון הופך להיות שותף מלא לחייו ולנשמתו של האלף. חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בdna של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה."
אסטבן ~
ברוך הבא!
----------------------
אתה מתעורר בהפתעה ומגלה את עצמך בבית. אבא שלך מסתכל עליך ואוזניים ארוכות וזנב העידו שמשהו מוזר קרה.
"שמע נמר שלי..." אביך החל לנאום. "אני אלף וכך גם אתה. אלפים הקרויים גם "שוכני אנרגיה", יכולים באופן מפתיע לרכוש את האנרגיות שלהם ולחוות ולשתף רגשות. כל אלף רוכש לעצמו דמון והדמון הופך להיות שותף מלא לחייו ולנשמתו של האלף. חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בdna של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה.
מבין למה הסתרתי ממך את זה?"
אייל ~
סליחה אבל הטופס לא מתאים. לא ביקשתי ממך לערב את המכתב וכאלה.
לא התקבלת. אולי בהמשך...
אסתכל מאחורי ואחזיק את הזנב בהלם "דאדי!! יש לי זנב!" אצווח ואסתכל עליו. ואז אזיל דמעה על הזנב שיוצא לי מהישבן "אבל כולם יצחקו עליי עכשיו!" אומר "ויש לי אימון מעודדות מחר!" אומר בעצב ואפול על הרצפה ואבכה על גורלי המר "ומה אם אינני רוצה להיות אלפית?" אשאל אותו בזמן שארים את פני למעלה ואסתכל עליו במבט מלא תוכן ועומק.
~~~~~~~~~~~~~~~~
גאד אני פלצן P:
'הלהקה שלך?' אשאל את פאנג ואתכונן לקרב, אחזור על תנוחתי מהקרב עם פאנג אנשום עמוק ואשאל 'אם יש לך עוד יכולות מומלץ לומר לי עכשיו'
"כוח האנרגיה הטמון באוויר בוא אני מצווה עליך בזכות שלטתי"אומר בלחש ואחבר את אצבעותיי לצורת כדור.
"השתחרר!"אומר בקול ואדמיין את האוויר נורה כפרץ אוויר לכיוונם של האראנים.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)