Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 44 ראשוןראשון ... 3341424344 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 655
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~

'להקפיא לחסוס?!' נדהם אנג'ל. 'אתה בטוח?!
    פאנג ציית בלב שלם וירה קרח לעבר רגליו של חסוס. הוא נעטף קרח ברגליו וליחשש משהו. הקרח ריחף באוויר לכמה שניות ונמס מול עיניך. חסוס הזדקף והושיט יד קדימה לעברך. להביור עוצמתי יצא מידיו וגרם לכיפה האדומה להגיע לקצות אצבעותיך.

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אנג'ל ~

'להקפיא לחסוס?!' נדהם אנג'ל. 'אתה בטוח?!
    פאנג ציית בלב שלם וירה קרח לעבר רגליו של חסוס. הוא נעטף קרח ברגליו וליחשש משהו. הקרח ריחף באוויר לכמה שניות ונמס מול עיניך. חסוס הזדקף והושיט יד קדימה לעברך. להביור עוצמתי יצא מידיו וגרם לכיפה האדומה להגיע לקצות אצבעותיך.
    אקפוץ אחורה על מנת להתרחק מהכיפה האדומה,'פאנג תחפש את האדם ששולט על חסוס אני בינתיים אסתדר כאן, מובן ?'
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ג'ואי ~

ג'ואי 8
    נדל ענק 10

אתה מזנק קדימה יחד עם סנדמן המבולבל. הוא מביט על הנדל ומגלה שיש לו יותר מעשרות ידיים.

אתה מנסה לחבוט בנדל אך הוא מסתער לעבר סאנדמן ודוחף אותו. אתה מגלה שהוא מהי בצורה יוצאת דופן.
    במהלך הקרב שלכם אתה לפתע מרגיש בפיצוץ גדול ובצעקות וברעש מחריש אוזניים. המוכר נמלט מהמקום.

לוק ~

"קוסמי מחתרת הם קוסמים שנלחמים באלפים. הם מנסים לגלות את הכוחות והיכולות שלנו ונראה שהם המציאו מכשיר דמוי בזוקה שממש מסוגל להרוג אותנו! הם לא בוחלים בשום אמצעי, לוק אתה חייב להיות רציני ולבוא אחראי!"
    אביך צעק והחל לרוץ. הוא היה אחוז אמוק, מרוב הבלאגן וההמולה מסביב ברגע שעליתם לקומה האמצעית של הקניון הבחנת בכל שהכל נחרב בגסות. העצירה הקטנה הזאת עלתה לך ביוקר. אביך לא נראה בשום מקום!
    אתה מגלה שלט שמראה שיש עלייה לקומה השלישית בה מתרחשות קרבות לרוב. ירידה לקומה שממנה באת, ויציאה מהקומה שאתה נמצא בה. אתה גם מבחין בשוק גדול מהמרחק וחנויות שעולות באש.
    'מהר!' אסמן לשרוליק את היציאה מהקומה. "אבא!!" אצעק מאחורי מה שעומד מאחורי הדלת.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ואי ~

(מד החיים שלך יתחיל לרדת כל תגובה.)
    ג'ואי 7

אתה בא לעשות מהלך נוסף ולפתע פיצוץ בתוך החנות גורם לנדל להסתלק ולהתחפר במהירות. אתה מביט סביב ורואה שאתה נמצא ממש בתוך חנות בוערת. הקרב השיח את דעתך ואתה נמצא במצב מסוכן.
    *הסיח.
    "סאנדמן-תוכל לצעוד על הלהבות?אולי הן ידעכו עקב העובדה שאתה עשוי מחול.." אשאל את סאנדמן.
    NYO HO HO BITCH

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי ~

"אימך נהגה לקרוא לחרב 'שוסעת שמיים'. את צריכה לזכור שהחרב אינה דומה לחרבות שאימנתי אותך להשתמש בהן עד היום. יש לה יכולות קסומות. ייקח לך מעט זמן עד שתגלי את סודה אבל אני בטוח שתנהגי בה בחוכמה." אמר אביך והגיש לך אותה. החרב היתה קלה להפליא. האחזיה בחרב היתה כה טובה, שזה הרגיש כאילו החרב עצמה אוחזת בך. הבטת בחרב לרגע כשעינייך הבחינו בידית החרב אוחזת את הזרוע שלך. שליטה מלאה בחרב.[/QUOTE]

''תודה אבא'' אמלמל לאבי בכאב ואכניס את החרב לנדן.
    'זהו זה...' אחשוב לעצמי בכאב 'אני הולכת ללינה....אני יספר לה הכל אני חייבת משהו מצאותי ודחוף' אחשוב במוחי.
    אני אלבש שמלה שתסתיר את הזנב, או שאצליח להעלים את הזנב והאוזניים כמו הוריי.
    אני ייקח תיק וכניס לתוכו את דייזי 'את תצאי מהתיק' אומר לדייזי במחשבותיי.
    אני ארוץ לביתה של לינה ואדפוק על הדלת בפראות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    ג'ואי ~
    ג'ואי 6

סאנדמן ניגש וצועד על הלהבות. האש אכן מתחילה לדעוך תודות לרגליו של סאנדמן אך עדיין הלהבות לחשו לעברך בסכנה.
    סאנדמן מתאמץ בכל הכוח אך כנראה שלצעוד זה לא מספיק.

אנג'ל ~

פאנג חיפש גוף כלשהו ששלט בחסוס אך שום דבר לא נראה שישלוט בו. הוא הרים את ידיו ומשתי ידיו שתי נחשים גדולים בקעו. הם השתלחו לעבר הכיפה האדומה שגדלה יותר ויותר.

לוק ~

אתה יוצא לקראת היציאה מהקניון ואתה מוצא את עצמך במקום בטוח. אומנם אתה לא מצליח למצוא את אבא שלך בשום מקום.

וונדי ~

את עומדת מול המרה ומנסה להכניס את הזנב. תחת מאמץ רב הזנב והאוזניים נעלמות באופן טבעי למדי. אתבאה לצאת מהדלת ומגלה שהדלת נעולה.

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

פאנג חיפש גוף כלשהו ששלט בחסוס אך שום דבר לא נראה שישלוט בו. הוא הרים את ידיו ומשתי ידיו שתי נחשים גדולים בקעו. הם השתלחו לעבר הכיפה האדומה שגדלה יותר ויותר.
    'המתקפות קרח של פאנג לא עובדות עליו 'אחשוב לעצמי בזמן שאני מתרחק מהכיפה ואז עלה בראשי רעיון, אזמן את הכדור של הדמון שרכשתי מקודם "השתחרר"אומר ואזרוק את הכדור לעברו של פאנג.

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי ~

את עומדת מול המרה ומנסה להכניס את הזנב. תחת מאמץ רב הזנב והאוזניים נעלמות באופן טבעי למדי. אתבאה לצאת מהדלת ומגלה שהדלת נעולה.[/QUOTE]

אני אלחץ מעט(בעצם מאוד) ואבדוק עם גם החלונות נעולים.
    עם כן אני אצעק לאבי ''אבא... למה החלונות והדלת נעולים?! אני רוצה לצאת לטיול בפארק, אתה יודע להרגע קצת'' אשקר.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ג'ואי ~
    ג'ואי 6

סאנדמן ניגש וצועד על הלהבות. האש אכן מתחילה לדעוך תודות לרגליו של סאנדמן אך עדיין הלהבות לחשו לעברך בסכנה.
    סאנדמן מתאמץ בכל הכוח אך כנראה שלצעוד זה לא מספיק.

אנג'ל ~

לוק ~

אתה יוצא לקראת היציאה מהקניון ואתה מוצא את עצמך במקום בטוח. אומנם אתה לא מצליח למצוא את אבא שלך בשום מקום.

וונדי ~

את עומדת מול המרה ומנסה להכניס את הזנב. תחת מאמץ רב הזנב והאוזניים נעלמות באופן טבעי למדי. אתבאה לצאת מהדלת ומגלה שהדלת נעולה.
    אסתובב סביב שרוליק בלחץ, כוסס ציפורניים. "איפה הוא?" אמלמל בעצבנות, ואפנה אל שרוליק בלחץ. 'שרוליק תישאר פה אוקיי? אני נכנס פנימה לחפש את אבא שלי..' אשלח לו ואפתח את הדלת בחזרה בשקט ולאט, מציץ לראות מה קורה והאם אני יכול להכנס בבטיחות.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

היכולת של עפר הארץ פגעה בפאנג וגופו גדל פי שניים ונראה שפרוותו הפכה לחול. הוא צלל אל תוך האדמה לרגע ועלה. דרוך לתקוף בכל רגע.

וונדי ~

את לא שומעת תגובה מאביך. את נכנסת לחדר השינה שלו ואת מגלה שאדם גבוה מכוון על אביך שרביט קסמים. אביך נראה מבוהל.

11. אמאש'ך פלאפי ):
    ציטוט פורסם במקור על ידי Natsu צפה בהודעה
    אנג'ל ~

היכולת של עפר הארץ פגעה בפאנג וגופו גדל פי שניים ונראה שפרוותו הפכה לחול. הוא צלל אל תוך האדמה לרגע ועלה. דרוך לתקוף בכל רגע.
    'פאנג תצלול מתחת לאדמה ותבדוק אם אתה יכול להיות מתחת לכיפה'אומר לפאנג.

12. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

פאנג מזנק לאדמה ומוצא את עצמו עמוק בתוך הכיפה. 'אנג'ל אני נמצא ממש מעל חסוס. אתה רוצה שאתקוף אותו ישירות מפה?'

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

פאנג מזנק לאדמה ומוצא את עצמו עמוק בתוך הכיפה. 'אנג'ל אני נמצא ממש מעל חסוס. אתה רוצה שאתקוף אותו ישירות מפה?'
    'כל דבר בזמנו, קודם כל תוציא משם את טסה' אומר.
    'עד שאני לא הבין מה היכולת שלו, ומה הכיפה הזאת עושה הסיכוי שלי לנצח שואף לאפס"אחשוב לעצמי.

14. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

פאנג משנה תוכנית ומציית לך. הוא מבין שעליו להציל את טסה. הוא מאתר אותה ועולה מעל לקרקע. אתה מסוגל לראות אותו ולצערך גם חסוס. הוא מסתובב לעבר פאנג ושרביטו קרן ורודה נורת לעברו. פאנג מרחף באוויר מספר שניות ומוטח בכל הכוח לעבר הצד השני של הכיפה. גופו נזרק כבובת סמרטוטים משם ועיניו מתחילות להיות כבדות.
    הוא חש מנומנם לרגע ואתה מבין שהזמן שלך קצר. פאנג מתחיל להירדם, ומנסהה לחטוף את טסה בשיניו ולהימלט לכיוונך.

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

פאנג משנה תוכנית ומציית לך. הוא מבין שעליו להציל את טסה. הוא מאתר אותה ועולה מעל לקרקע. אתה מסוגל לראות אותו ולצערך גם חסוס. הוא מסתובב לעבר פאנג ושרביטו קרן ורודה נורת לעברו. פאנג מרחף באוויר מספר שניות ומוטח בכל הכוח לעבר הצד השני של הכיפה. גופו נזרק כבובת סמרטוטים משם ועיניו מתחילות להיות כבדות.
    הוא חש מנומנם לרגע ואתה מבין שהזמן שלך קצר. פאנג מתחיל להירדם, ומנסהה לחטוף את טסה בשיניו ולהימלט לכיוונך.
    'האאאא!'אצעק לפאנג במטרה להעיר אותו,'פאנג עזוב את טסה ותצלול חזרה למטה, אחרי זה תקפוץ מאחוריי חסוס ותתפוס אותו בעזרת נשיכה לכתף' אומר.
    "חקיין מיומן אני מצווה עליך בזכות הכוח שניתן לי , השתחרר"אומר ואטיח את הכדור על הרצפה, מדמיין את הזירה חוזרת לצורתה המקורית , ללא הכיפה האדומה.

עמוד 43 מתוך 44 ראשוןראשון ... 3341424344 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •