אממ.. תודה למישהו שהביא את המדריך לpokemon white וpokemon Platinum אבל איך לעזאזל עושים שהמשחק יהיה יותר מהיר? כמו במשחקים של רובי וספיר, אדום אש וירוק עלה... כי זה ממש מתסכל שזה כל כך איטי..
אממ.. תודה למישהו שהביא את המדריך לpokemon white וpokemon Platinum אבל איך לעזאזל עושים שהמשחק יהיה יותר מהיר? כמו במשחקים של רובי וספיר, אדום אש וירוק עלה... כי זה ממש מתסכל שזה כל כך איטי..
גון זאת לא האנימה הזאת על הדינוזאור?
הדבר היחיד שאני רוצה שיקל עליי זה שהמשחק יהיה יותר מהיר כמו במשחקים שאני ציינתי, איך אפשר לשחק שזה כל כך איטי? עד שזה מדבר, עד שזה תופס לי פוקימון או עד שזה נכבה...
ואני קראתי את המדריך של פלטינה ושל לבן, אבל פוקימון לבן ממש משחק מוזר עם פוקימונים עוד יותר מוזרים..פלטינה אין בעיה לשחק אבל קודם שאדע איך אעשה הגדרה שיהיה אפשרות לשחק יותר מהר
לא האנימה הגרועה הזאת!
המנגה!
מה המצב כולם?
בברכה, סתיו.
אתם מוזמנים לדבר איתי על כל בקשה / רעיון / הצעה / מה שיושב עליכם.
אני פה בשבילכם!
זה לא אותו הדבר?
לא O.o
האנימה היא קודומו והמנגה סיינן [האנימה לא מסווגת קודומו, אבל יכולה בקלות להיות כזאת]
קודומו זה לילדים קטנים,שונאן זה לנערים אבל מה זה 'סניין' לא פגשתי סוג כזה נראלי
סיינן זה למבוגרים- יש שם דם, תכנים אכזריים שלא לילדים וסקס לפעמים [בזאת יש דם וקצת אכזריות, אבל גם עד פרק 12 -שיש בו הרבה דם- היה רק מקרה אחד שאני לא בטוח בכלל אם להגדיר אותו כמשהו שלא יופיע במנגות שאינן סיינן]
יש הרבה הגדרות גיל:
קודומו- ילדים קטנים
שונאן- נערים
שוג'ו- נערות
סיינן- מבוגרים
ג'וסיי- מבוגרות
נראלי שיש עוד, זה מה שאני זוכר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)