סתיו יכול להציע מה שהוא רוצה, זה רק מראה תרצינות שלו, הותק ממש לא נחשב, אלא אם זה משתמש ממש אגדי כאן.
ועובדה שקרה. הרוב פרשו ועזבו, אבל אני נשארתי כאן נאמן ומשקיע כמעט במשך כל ה5 שנים...
סתיו יכול להציע מה שהוא רוצה, זה רק מראה תרצינות שלו, הותק ממש לא נחשב, אלא אם זה משתמש ממש אגדי כאן.
ועובדה שקרה. הרוב פרשו ועזבו, אבל אני נשארתי כאן נאמן ומשקיע כמעט במשך כל ה5 שנים...
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
נו אמרתי שאתה יכול להציע מה שבא לך ושהותק שלך לא משנה כלום להנהלה, אלא אם אתה משתמש ותיק ומשקיען רצח שלמילה שלך יהיה אפילו יותר משקל. והגעת בדיוק למקום הנכון, זה התיאור של הפורום שאני גם מנסה לבנות לו במשך כל ה5 שנים שהוא קיים
אביב
הייתי אדמין בשנתיים הראשונות בערך שזה הדרגה הכי גבוהה למי שלא מייסד, ואחרי זה כמה פורומים שונים בתקופות שונות
אביב
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
אוף סתיו גורם לי להתגעגע לדסו![]()
ספוילר
פלופי![]()
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
מה קורה פלופי ):
ספוילר
על מה אתה מדבר היו בסוף עשרות אחוזי תמיכה במפלגה הנאצית, ולא בכלל נכנס איתך לויכוח הזה, סבתא שלך היא זו שמשפחתה ואחיה נרצחו ואין שיחה אחת שלך איתה שלא מצליחה שלא להזכיר משהו מהשואה וחיה עוד את הטרואמה בכל לילה? וגם אם כן, לי זה עושה אנטי לגרמניה, נקודה, מי אתם שתבקרו את זה?
לא בדקתי CS שיט חח
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)