פורסם במקור על ידי ホミカ חבל תוריד :d נעעעעעעעע גם ככה המחשב שלי בקושי זז ועוד מעט קורס...
בברכה, סתיו. אתם מוזמנים לדבר איתי על כל בקשה / רעיון / הצעה / מה שיושב עליכם. אני פה בשבילכם!
פורסם במקור על ידי FIupy אז הוא אשך ): ומה אני? ): פורסם במקור על ידי F|upy קראת תפרק שיצא אתמול?? איזה סוס היה שהתברר שזה אנל! זה היה אחד המפתיעים וואי! ושסאנג'י הגיע ודפק לסיזר דיאבל ג'אמב היה פשוט ענקקקקקקקקקקקקקק זה היה פרק כל כך טוב O:
חמוף
משעמם...
פורסם במקור על ידי Prxj נעעעעעעעע גם ככה המחשב שלי בקושי זז ועוד מעט קורס... חחחח XD
פורסם במקור על ידי ホミカ חחחח XD זה לא מצחיק, אני גם מתקמצן על מחשב חדש פורסם במקור על ידי Gil_Gil משעמם... לגמרי נראה לי אני אזיז את עצמי כלפי העולם החיצון עוד כמה זמן... נעשה אימון קטן או משו :P
מישהו נהיה רעב?
פורסם במקור על ידי Prxj זה לא מצחיק, אני גם מתקמצן על מחשב חדש לגמרי נראה לי אני אזיז את עצמי כלפי העולם החיצון עוד כמה זמן... נעשה אימון קטן או משו :P ברור שזה מצחיק XD חחח קמצן (בצחוק)
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים ומה אני? ): זה היה פרק כל כך טוב O: הקטע הכי טוב זה שזורו חיסל במכה את הסליים.
פורסם במקור על ידי Gil_Gil מישהו נהיה רעב? למה ככה לגרות? :P פורסם במקור על ידי ホミカ ברור שזה מצחיק XD חחח קמצן (בצחוק) אני יודע שאני קמצן...
פורסם במקור על ידי F|upy הקטע הכי טוב זה שזורו חיסל במכה את הסליים. והחד קרן המוזהב שיצא מתוכו היה כזה יפיוף O:
שאלה מאוד מאוד רצינית מתי אני יוכל לפתוח נו'ד?
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים והחד קרן המוזהב שיצא מתוכו היה כזה יפיוף O: אחי זה לא חרטא כמו נארוטו אין פה חדי קרן מוזהבים.
פורסם במקור על ידי Prxj למה ככה לגרות? :P אני יודע שאני קמצן... כי משעמם הלכתי לאכול צי'פס..
בנארוטו יש חדי קרן מוזהבים?
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו. anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
פורסם במקור על ידי Gil_Gil כי משעמם הלכתי לאכול צי'פס.. חחחחח איזה רשע!!! ואין דברים כאלה זה טעים ברמות! ותענו לי מתי אני יוכל לפתוח נו'ד!?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום