טוב סתם התחלתי דיון בגלל שמצאתי מלא אנימות ותוכניות מצוירות שראיתי פעם, וחשבתי לדעת אם אולי מתישהו אני יראה אותם אז אם מישהו מפה רואה משהו
היום אני בעיקרון רואה רק וואן פיס, אני כבר בפרק 215 בערך (עוד שלופי בקרב עם פוקסי)
פעם הייתי רואה את כל הדברים הבאים:
בליץ
נארוטו
בובובובובו (מי שמכיר מצאתי תשם של זה רק היום)
יו יו האקושו (זה בכלל הייתי חולה על זה ומצאתי את השם אתמול)
וסדרות שראיתי ממש ממש מזמן
שינזו (למרות שכבר היה את כל הפרקים בישראל וראיתי)
שאמן קינג (שאין לי מושג מה עם זה)
דרגון בול (שכבר ראיתי הכל)
בקיצור מעבר לדיון רציתי גם לשאול כמה שאלות
אני רואה עכשיו את הוואן פיס ורואה שבwachop (ככה קוראים לאתר?) מתעדכנים פרקים חדשים, מתי בערך מתעדכן כל פרק חדש אם יש?
עכשיו שאלה שהיא עוד להרבה זמן כי יש לי 300+ פרקים של וואן פיס לראות בינתיים
אחרי שאני יסיים את כל הפרקים, מה כדאי לי לראות אחרי זה מה4 שלמעלה?
אני יודע שהרוב יקפצו ויגידו נארוטו, יו גי הו כבר משעמם אותי בגלל זה הוא לא אפשרות, אז אני יגיד מה אני בערך חושב
נארוטו קצת הסתבך לי מאז שהפסיק בישראל ועכשיו יש נארוטו שיפודן שבכלל אין לי מושג מה עם זה
בובובובובובובו זה עלילה די מוזרה ויהיה לי קשה לעכוב אחרי זה מההתחלה, למרות שממש אהבתי את זה
יו יו האקשו אני זוכר את רוב העלילה שהייתה בישראל, ומבין כולם הכי אהבתי את זה אבל אין לי מושג איפה למצוא את כל הפרקים ביפנית או משהו עם תרגום לאנגלית
ואחרון חביב, בליץ, ראיתי את זה גם עד שנגמר בישראל, אני זוכר קצת את העלילה (טוב אני יותר זוכר את ההתחלה והדבר האחרון שאני זוכר זה איזשהו קרב שהיה להם, אה וגם הקשת הזה שיש לדורות שלו או השבט שלו יריבות עם הדורות\שבט של הגיבור הראשי)
בקיצור מה אתם ממליצים לי לראות? וגם אם כן יש את הבעיה הקטנה
איפה אני מוצא את כל הפרקים ביפנית+תרגום באנגלית לצפייה ישירה? וגם ראיתי איזשהו דיון בין מישהו שחושב שנארוטו זה חרא והשני חושב שבליץ זה חרא (אני מעדיף בליץ בעיקרון אבל אף אחת מהאנימות האלה לא חרא לפי דעתי)
אה וגם, כל מי שרואה כאן וואן פיס, מה הדבר שהוא הכי אהב בתוכנית? אני ראיתי סרטונים ביוטיוב ומה שהכי אהבתי כרגע זה פרק נראלי 500 ומשהו, אחרי שהצוות של לופי חזרו אחרי שבקרב נגד קומה, כולם נעלמו, ולופי זורו וסנג'י (שגם השתנו מאוד במראה שלהם) איכשהו קיבלו כוחות חדשים אני חושב
עריכה: כרגע אני מחכה לראות מתי לופי ילמד או לא יודע איך את הGear 2\3 (למי שלא מכיר, הGear Second אני חושב שזה השם, הגוף נהיה סוג של אדום כתום כזה עם חלקים שנראים טיפה מבריקים יותר, ויוצא ממנו עשן, בGear Third הוא יכול להפוך את אחד מאיברי הגוף שלו כמו היד\רגל לענקית בעזרת אוויר)