פורסם במקור על ידי
Powerslave
1. טייפלוז'ן - תוריד לו את Lava Plume משום שהוא לא צריך 2 מתקפות אש, תן לו במקום זה Sunny Day שיחזק את הflame Thrower שלו + יגרום לsolarbeam להיות מתקפה של תור אחד (במקום שתצטרך "להטעין" אותה במשך תור ורק להתקיף בשני).
2. גרידוס - תעיף אות את הsurf משום שהוא תוקף פיזי, תן לו Aqua Tail במקום.
3. אמפרוס - קודם כל היא לא צריכה שתי מתקפות חשמל ככה שתבחר אחת ואת השנייה תעיף. Thunder יותר חזק אבל עם פחות דיוק. אם אתה לא רוצה את זה אז תעיף את Discharge בכל מקרה ותשים במקום זה Thunderbolt (אני אישית הייתי מוותר על ת'אנדר והולך על ת'אנדר בולט משום שגם ככה זאת מתקפה ממש חזקה והדיוק של ת'אנדר יכול להיות ממש מעצבן)
4. הונצ'קרו - מה עשית להונצ'קרו המסכן? ככה להפוך תוקף פיזי כזה טוב לתוקף מיוחד? תעיף במיידי את Dark Pulse ו-psychic. את Fly תחליף ב-brave Bird ואם אתה רוצה, אתה יכול להחליף את Night Slash ב-sucker Punch (סאקר פאנץ' מאוד ריסקי אבל יכול לעזור לך כי הוא חזק מנייט סלאש. אבל גם נייט סלאש זה בסדר.) תן לו גם Steel Wing
5. מאמוסווין - יש לו Eq, הוא ממש לא צריך Dig.
6. היטמונלי - בקשר לשאלה שלך זה קשור לסטאטים, אתה צריך שההגנה של טיירוג תהיה גבוהה מההתקפה, אם אתה רואה שזה הפוך אז תן לו המון ויטמינים של הגנה כדי שכשיתפתח ההגנה לו תהיה גבוהה יותר. אם יורשה לי להביע את דעתי, פוקימון שיהיה הרבה יותר טוב מהיטמולי הוא הרקרוס, הוא הרבה יותר כדאי מנסיון. תחשוב על זה. (גם מצ'אמפ בחירה יותר טובה מהיטמונלי.)
בקשר לסט, אם אתה בוחר להשתמש בהיטמולני, תחליף את רוק סלייד בstone Edge.אתה יכול להשאיר Close Combat אבל זה לא הכי כדאי. יש מתקפות עדיפות כמו Hi Jump Kick שגם היא ממש חזקה ולא מורידה שום סטאט. גם Revenge יכול להיות אחלה אופציה אם ההיטמונלי שלך איטי.
בקשר לשישיה עצמה, חסר לך הרבה סוגים: דרקון, על חושי, רוח, מתכת, רעל... אתה לא צריך לתת לפוקימון 2 מתקפות מאותו סוג - לכל מי שיש לו 2 מאותו סוג תוריד אחת ותיתן במקומה מתקפה מסוג שאין לך. (לדוגמה - תחליף דארק פולס אצל הונצ'קרו בsteel Wing וככה כיסית מתכת.) גם אם אתה רואה שיש לך כבר מתקפה מסוג מסוים אצל פוקימון אחד אז אתה לא חייב אותה על שני פוקימונים. לדוגמה, הייתי ממליץ לך להחליף את Ice Fang אצל גרידוס (שיש לך גם ככה אצל מאמוסווין) בoutrage וככה כיסית סוג דרקון.