יש לי בינתיים את קואילבה אמפרוס והרקרוס
אני צריך פוקימון מים חזק
המלצות?
לאלה שמעלי את צריכים לתת קצת יותר מידע
גרידוס הוא תוקף פיזי חזק ומאוד קל לשחק איתו עם יש לו סט טוב, אבל הבעיה היא מג'יקארפ- הפוקימון הכי גרוע במשחק שאתה צריך לפתח בשביל שיהיהלך גרידוס(אתה יכול לתפוס גרידוס פראי ולא מג'יקארפ אבל זה קצת יותר מסובך והסט שלו לא יהיה טוב כלכך)
שני הפוקימונים האחרים פחות טובים לדעתי-
גם ההתקפה הרגילה וגם ההתקפה המיוחדת של קורסולה חלשות ולכן אני לא ממליץ עליו
קווילפיש הוא גם תוקף פיזי חזק אבל לא כמו גרידוס
לפרס הוא מאוזן ונוח, תלוי איך אתה מאמן אותו ואיזה סט אתה נותן לו אבל גם הוא פוקימון טוב
בשורה התחתונה זו בחירה שלך, תבחר איזה פוקימון שאתה יותר אוהב כי המטרה במשחקים היא להנות
נערך לאחרונה על ידי Roronoa zoro, 06-22-2012 בשעה 12:36 PM
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
אתה יכול ללכוד גרידוס מוזהב (אדום) ברמה 30 בעיר של מכון הקרח ואחרי זה היה לך מלא אנשים של צוות רוקט בשביל לאמן אותו
והחולשה העיקרית של גרידוס היא חשמל פי4 אז תלמד אותו Eq
לפי דעתי רק גרידוס\לפרס, למרות שאתה לא משחק בWI-FI הנה הצעות לסטים לגרידוס מסמוגון
גרידוס
והנה ללפרס מסמוגון
לפרס
אבל אם אתה לא מתעניין במשהו מסובך, סתם סטים רגילים אז אני יכול לחשוב לך על משהו :
גרידוס - טבע Admant
Ice Fang
Aqua Tail
Dragon Dance
EQ
לפרס(כתוקף מיוחד): - טבע Modest (זה כמו הסט של סמוגון)
Surf\Hydro Pump (בסארף זה גם HM שימושי וחזק, ויותר דיוק, הידרו פאמפ זה מתקפה ממש חזקה, אבל יש בה קצת PP ולא הרבה דיוק)
Ice Beam
Perish Song\Toxic\Heal Bell
Thunder Bolt
תקשיב טוב למה שאני אומר לך אני מבין בדברים האלה
אני מציע לך שלוש פוקמוני מים שלא הציעו לך
יש לך את קוקסייר שהוא מים ואדמה והוא חלש רק נגד מתקפות עשב בלבד חשמל לא משפיע עליו
אתה יכול לקחת טנטקרול שהוא מים ורעל והוא גם חזק אפשר ללכוד אותו ברגע שאתה משיג שחייה Hm03
ואחרון חביב אתה יכול לקחת סטריו לתת לו אבן מים לפתח אותו לסטרמי שהוא גם פוקמון מים וגם על חושי
מכולם הייתי מציע לך קוקסייר או סטרמי כי סטרמי הוא מאוד מהיר והוא תמיד תוקף ראשון והוא גם על חושי וזה יעזור לך במשחק בקשר לקוסייר הייתי מציע לך לקחת גם אותו בגלל שהוא חלש נגד מתקפות עשב בלבד.
ניתן ללכוד את התת התפתחות של קוקסייר אחרי המכון הראשון מתחת לעיר בדרך למערה שמובילה לעיר של המכון השני .
אל תיקח גרידוס עדיף שתקח דרגונייט שהוא דרקון ומעופף וככה לא יהיה לך כפל סוגים עם גרידוס שהוא גם סוג מעופף
אם הוא צריך פוקימון מים למשחק, שילך על אחד שבאמת יש לו פוטנציאל להוריד פוקימונים בקצב. גרידוס הוא דוגמא קלאסית לאחד כזה. וכמו שאמרו מעליי, במקום להתחיל מאפס ממג'יקרפ, אתה יכול פשוט לתפוס את הגרידוס שבאגם הזעם ועל הדרך לקבל גם פוקימון זוהר. אם יש לך כוח תעשה סופט-ריסטים [לשמור לפני הקרב איתו ולבוא עם מקום פנוי בשישייה. כל פעם אחרי שאתה תופס אותו תבדוק מה הטבע שלו ואם לא קיבלת את הטבע שרצית אתה עושה ריסטרט וחוזר שוב פעם לשמירה לפני הקרב איתו וחוזר חלילה..] עד שתקבל אחד שמתאים לך. לפרס חרא של תוקפת, לא הייתי ממליץ עליה. קווילפיש גם כן בסדר, הוא תוקף פיסי חלש בדי הרבה מגרידוס, אבל הוא עולה רמות מהר יותר. הבעיה איתו שקשה למצוא אותו אם אין סווארם. החלטה שלך. עוד אפשרות הם כמובן סטארמי וופוריון, שהם תוקפים מצויינים [וסטארמי מביניהם הוא גם מהיר].
מבין ובא בשיקולים של "כפל סוגים" זה שיקול איום לדרגונייט וגרידוס יש רק חולשה אחת משותפת לאבן וזהו... אני לא רואה למה לא להישתמש בשניהם...
קוואגסייר QUAGSMIRE לא משהו האמת סטטים איומים הוא טוב לוול שלא טובים לעלילה.. בעלילה אתה צריך לשים רק סוויפרים..
למישהו אכפת מכפל סוגים? שישיות גשם הן השישיות הכי חזקות ויש שם לרוב לפחות 3 פוקימוני מים..
כנ"ל שישיות שמש שיש שם פוקימוני אש ועשב רבים.
כפל סוגים הוא לא מדד לכלום
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)