פורסם במקור על ידי omer2012 וואי אחי הצלת אותי !!!! זה נתקע לי קצת אחרי המכון הראשון וההורדה שלך זה גם עובד מהר ואני עברתי את המכון הראשון בלי בעיה! חחחח אה פתאום נתקע לך אה?לא נורא אחי שמע זה משחקים חדשים וכנראה שצריך לשמור כל כמה דקות דרך SAVE במשחק כמו ארט גולד סול סילבר
[
אפשר מדריך שביל להוריד מהאתר , כל פעם שאני לוחץ על הכפתור של ההורדה זה נשאר לי בעמוד .
פורסם במקור על ידי king4500 אפשר מדריך שביל להוריד מהאתר , כל פעם שאני לוחץ על הכפתור של ההורדה זה נשאר לי בעמוד . על מה אתה לוחץ על האדום איפה שכתוב הורדה או על 2 הלינקים שיש שם J?
הצלחתי להוריד את המשחק אבל אני לא מצליח להתקין את המשחק
פורסם במקור על ידי zoroark הצלחתי להוריד את המשחק אבל אני לא מצליח להתקין את המשחק לא צריך להתקין אותו.... מה זאת אומרת התקנה?
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
עכשיו אני במכון השלישי וואלה משחק קל מה זה
לא משנה הצלחתי תודה רבה על ההורדה
פורסם במקור על ידי zoroark לא משנה הצלחתי תודה רבה על ההורדה לפני שתכתוב כאן שהמשחק איטי אז תחפש בהגדרות את המילה Skip ואז תעשה את זה על מספר 9 במקום 0 וזה יהיה לך משחק מהר
יצאה גרסא עם פאץ' למשחק.
פורסם במקור על ידי omer2012 יצאה גרסא עם פאץ' למשחק. איפה?
אתה לא פירסמת עכשיו?
חחח טוב שנזכרת לענות שלחתי לך את ההודעה הזאת אתמול
כל ההורדות של שחור לא פועלות...אחרי ה55ש ניות מראה לי Error:9853
פורסם במקור על ידי HolyDialga כל ההורדות של שחור לא פועלות...אחרי ה55ש ניות מראה לי Error:9853 כנראה שהשרת הפסיק לעבוד תוריד את שחור מקישור אחר יש כאן מגוון רחב של הורדות
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום