Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    הורדתי את המשחקים מההורדה של Champion?
    האם המשחקים נבדקו?שלא יתקע לי באמצע או משהו?האם אפשר להגיע איתם עד לסיום המשחק והלאה?
    ועוד שאלה:באימלוטר DESU{ME לחצתי בטעות על משהו לא זוכר מה,ועכשיו כל פעם שאני לוחץ על המסך זה מראה לי קו אורך וקו רוחב ומספרים איפה שאני לוחץ,איך אני מתקן?
    ואצלי גם האימלוטר יחסית איטי...איזהה אימלוטר מומלץ שיהיה ממש מהיר כמו פה:

http://www.youtube.com/watch?v=8Fl_Ijb1Fr0

2. משתמש מנוסה
    שמע הסר דאגה מליבך סבבה אחי?אני מחקתי את השמירה של הגרסה הקודמת לפני שמצאתי את ההורדה

שפרסמתי כאן וראיתי שההורדה שהבאתי היא הכי טובה אני יכול להגיד לך הבטחה אישית שאני כרגע הגעתי למכון

השני והמשחק לא נתקע לי אפילו פעם אחת אני לא יודע אייך זה אצל אחרים אם לי לא נתקע גם להם לא אמור

להתקע בקשר לשאלה שלך של האימלטור יש 2 אחד מה שאתה משחק איתו ואחד Wind Pro הבעיה היא

Wind Pro לא קורא את הדור החמישי זה לא קרא את שחור ולבן זה לא קורה גם את שחור ולבן 2 המשחק שלך

איטי?כנס להגדרות תעשה Skip 9 ולא Skip 0 וזה אמור לפתור לך את הבעיה

ואל שכח שההורדות שאני פרסמתי זה חלק אנגלית חלק יפנית וזה היתרון וזה גם לא נתקע אפילו פעם אחת
    [

3. משתמש מנוסה
    וואלה אחי המשחק שהבאתה חלק רצחחח,תודה רבה!רק הגעתי לחלק של אחרי הקרב השני עם ריבל אינלי מושג מה לעשות חחח,ולא אחי אני משחק ב Desume
    ותמיד שאני לוחץ עם העכבר עליו,זה עושה לי סוג של כוונת ואז רושם למעלה מספרים 140,41 וכו' ושאני לוחץ על ז,ס זה רושם לי Z X או על ש,ד רושם לי L,s אין לי מושג איך מתקנים

4. משתמש מנוסה
    חחח מי משחק עם העכבר במקלדת זה הכי טוב 2 מקשים לא יותר מזה נוח ופשוט ותגיד המתקפות של הפוקמונים והחפצים אצלך ביפנית או באנגלית?תבדוק טוב טוב את המתקפות של הפוקמונים ואת החפצים אצלך בתיק וגם בחניות שאתה רוצה לקנות למשל פוכדור או משהו אצלי זה באנגלית ותבדוק אצלך כי יש כאן מישהו שזה אצלו ביפנית
    [

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •