Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22
  1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי ACMilaneZi צפה בהודעה

אוונג'ד התחילו להיות גרועים אחרי שrev מת אלבום שלם על המוות שלו? באמת?.
    אנת'רקס שמעתי עליהם לא היה לי כוח להוריד שירים שלהם.
    אני גם הייתי במגהדת'
    אם ב"אלבום שלם על המוות שלו" אתה מתכוון לזה שישר אחרי שהוא מת הם פשוט מצאו מתופף אחר לאלבום במקום ומכרו את המוות של חבר הלהקה שלהם בשביל להוציא אלבום מסחרי וגרוע, אז כן.
    אוונג'ד זאת להקה שנועדה לכתוב להיטים ולהרוויח כסף על מלא פאנבויז. עזוב את זה שאף אחד מהם לא מנגן ברמה טובה, גם כתיבת השירים בנאלית, המילים מטופשות, הסולן פשוט גונח את המילים ולרוב גם ככה כל סגנון המטאלקור הוא קקה טהור. קיצר אפשר להתווכח על זה עד מחר. אם אתה אוהב את אוונג'ד, שמע אותם, אני פשוט סולד מהם בגלל המסחריות שלהם.

Spoiler ספוילר

2. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    ציטוט פורסם במקור על ידי FIupy צפה בהודעה
    אם ב"אלבום שלם על המוות שלו" אתה מתכוון לזה שישר אחרי שהוא מת הם פשוט מצאו מתופף אחר לאלבום במקום ומכרו את המוות של חבר הלהקה שלהם בשביל להוציא אלבום מסחרי וגרוע, אז כן.
    אוונג'ד זאת להקה שנועדה לכתוב להיטים ולהרוויח כסף על מלא פאנבויז. עזוב את זה שאף אחד מהם לא מנגן ברמה טובה, גם כתיבת השירים בנאלית, המילים מטופשות, הסולן פשוט גונח את המילים ולרוב גם ככה כל סגנון המטאלקור הוא קקה טהור. קיצר אפשר להתווכח על זה עד מחר. אם אתה אוהב את אוונג'ד, שמע אותם, אני פשוט סולד מהם בגלל המסחריות שלהם.
    אחרי כל זה הבנתי שאתה לא מבין במוזיקה אז אני לא הולך להתווכח איתך.

3. מייסד האתר והפורום
    אני לא אוהב דיונים מהסוג הזה.
    מבחינתי מוסיקה איכותית זה מוסיקה ישראלית מהסוג של שלמה ארצי, עידן רייכל, מתי כספי ומאיר אריאל
    וגם אייל גולן (בתקופה המוקדמת שלו), זוהר ארגוב, חיים משה, דקלון וכו'... תלוי בשירים, תלוי בתקופה, תלוי בהרבה דברים.
    בכל ז'אנר יש יוצא מן הכלל.

4. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי ACMilaneZi צפה בהודעה
    אחרי כל זה הבנתי שאתה לא מבין במוזיקה אז אני לא הולך להתווכח איתך.
    טוב אחי. שכחתי פשוט שמוזיקה וטעם זה מדע מדוייק ויש כאלה דברים "דעות לא נכונות".
    קיצר אם אין לך משהו טוב להגיד אז לפחות אל תגיד דברים מטומטמים.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: אני
    אבל כן יש חוקים כללים למשל אם מישהו סתם יקח חליל וינשוף בכל הכח זה לא ישמע טוב או למשל לאכול מלחייה שלמה עם מלח זה לא טעים וגם ביופי מישהוא עם מלא שומות נחשב מכוער

6. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי מייקל100 צפה בהודעה
    אבל כן יש חוקים כללים למשל אם מישהו סתם יקח חליל וינשוף בכל הכח זה לא ישמע טוב או למשל לאכול מלחייה שלמה עם מלח זה לא טעים וגם ביופי מישהוא עם מלא שומות נחשב מכוער
    מה זה קשור?
    הוא לא דיבר כאן על ידע מוזיקלי תיאורתי מבחינת נגינה (שאגב, כן יש לי את זה), הוא החליט שאני לא מבין במוזיקה כי הדעה שלי לא תואמת לדעה שלו בנוגע ללהקה מסויימת.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אני שומע מה שחדש ואני אוהב לשמוע, רוב השירים הם באנגלית ורובם אפילו ישנים

הביטלס, למרות שאני לא יכול לנקוב לך בשמות של שירים חוץ מHello (נראלי זה השם של השיר), באמת אחת הלהקות הגדולות
    וכן תלא יכול לקבוע מה מוזיקה איכותית, זה שמלא ערסים לא יודעים אנגלית ושומעים מזרחית ודיכאון, זה לא הופך את המוזיקה ללא איכותית

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •