יצור אחד:
אתה מתקרב אל האדם אבל כל מה שאתה מוצא הוא מכתב.אתה פותח את המכתב,ומגלה מה כתוב בו:"כמו שאמרתי,לך ולטרפינץ' היה קרב מעולה.התיאום ביניכם הוא מושלם!אם אתה מוכן לקחת על כתפיך אחריות ענקית אתה מוזמן למעבדה שלי בצ'ארמינג.הבניין שאני ממקום בו נמצא במרכז העיר,והוא אדום,עם חמש חלונות וגבוה מאוד.בוא לבניין עם המכתב.המכתב הוא כרטיס הכניסה שלך,אז שמור עליו."
מה תעשה?
איזה צבע תרצה?
:omer2012
אתה מתקרב אל האדם אבל כל מה שאתה מוצא הוא מכתב.אתה פותח את המכתב,ומגלה מה כתוב בו:"כמו שאמרתי,לך ולפיקאצ'ו היה קרב מעולה.התיאום ביניכם הוא מושלם!אם אתה מוכן לקחת על כתפיך אחריות ענקית אתה מוזמן למעבדה שלי בצ'ארמינג.הבניין שאני ממקום בו נמצא במרכז העיר,והוא אדום,עם חמש חלונות וגבוה מאוד.בוא לבניין עם המכתב.המכתב הוא כרטיס הכניסה שלך,אז שמור עליו."
מה תעשה?
איזה צבע תרצה
king4500:
אתה מתקרב אל האדם אבל כל מה שאתה מוצא הוא מכתב.אתה פותח את המכתב,ומגלה מה כתוב בו:"כמו שאמרתי,לך ולגיבל היה קרב מעולה.התיאום ביניכם הוא מושלם!אם אתה מוכן לקחת על כתפיך אחריות ענקית אתה מוזמן למעבדה שלי בצ'ארמינג.הבניין שאני ממקום בו נמצא במרכז העיר,והוא אדום,עם חמש חלונות וגבוה מאוד.בוא לבניין עם המכתב.המכתב הוא כרטיס הכניסה שלך,אז שמור עליו."
מה תעשה?
איזה צבע תרצה?
chity:
אתה מתקרב אל האדם אבל כל מה שאתה מוצא הוא מכתב.אתה פותח את המכתב,ומגלה מה כתוב בו:"כמו שאמרתי,לך ולאלקיד היה קרב מעולה.התיאום ביניכם הוא מושלם!אם אתה מוכן לקחת על כתפיך אחריות ענקית אתה מוזמן למעבדה שלי בצ'ארמינג.הבניין שאני ממקום בו נמצא במרכז העיר,והוא אדום,עם חמש חלונות וגבוה מאוד.בוא לבניין עם המכתב.המכתב הוא כרטיס הכניסה שלך,אז שמור עליו."
מה תעשה?
איזה צבע תרצה?
r03e:
אתה מתקרב אל האדם אבל כל מה שאתה מוצא הוא מכתב.אתה פותח את המכתב,ומגלה מה כתוב בו:"כמו שאמרתי,לך ולצ'ימצ'אר היה קרב מעולה.התיאום ביניכם הוא מושלם!אם אתה מוכן לקחת על כתפיך אחריות ענקית אתה מוזמן למעבדה שלי בצ'ארמינג.הבניין שאני ממקום בו נמצא במרכז העיר,והוא אדום,עם חמש חלונות וגבוה מאוד.בוא לבניין עם המכתב.המכתב הוא כרטיס הכניסה שלך,אז שמור עליו."
מה תעשה?
איזה צבע תרצה?
אדום או כחול
------------------------
אני שם את המכתב בכיסי ומתחיל ללכת לכיוון מרכז העיר, בדרך אני עוצר, מוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור ואומר לו "שלום, אני אנדרו ואני עומד להיות המאמן שלך. מה אתה אומר" לאחר מיכן אמשיך ללכת למרכז העיר אתחיל לחפש בינין כמו שמתואר במכתב כשצ'ימצ'אר לידי.
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
"טוב שיהיה , עכשיו אני צריך לבדוק איפה העיר צ'ארמינג , טוב אז איך אני אבדוק ... רגע אני סתום , השעון." אומר , אלחץ על השעון ואבחר את קטגוריית הgps , לאחר מכן אכנס לקטגוריית העיירות ואדפדף עד שאמצע צ'ארמינג , עם לא אמצע אז אכנס לחיפוש יעדים וארשום העיר צ'ארמינג , לאחר מכן אלך לפי הוראות ההגעה שהוא אומר .
-----------------------
צבע ירוק
נערך לאחרונה על ידי TheBloperM, 06-27-2012 בשעה 05:10 PM
יצור אחד:
אתה מחפש את הבניין,ולבסוף מצליח למצוא אותה.אתה רואה דלת נעולה וזוהרת בצבע ירוק-לימון,ולידו סימן של פוקדור אפור.אתה נזכר במדבקה שצורפה למכתב.מה תעשה?
r03e:
אתה מחפש את הבניין,ולבסוף מצליח למצוא אותה.אתה רואה דלת נעולה וזוהרת בצבע אדום,וילידו סימן של פוקדור אפור.אתה נזכר במדבקה שצורפה למכתב.מה תעשה?
king4500:
אתה מחפש את הבניין,ולבסוף מצליח למצוא אותה.אתה רואה דלת נעולה וזוהרת בצבע ירוק-כהה,וילידו סימן של פוקדור אפור.אתה נזכר במדבקה שצורפה למכתב.מה תעשה?
omer2012:
אתה מחפש את הבניין,ולבסוף מצליח למצוא אותה.אתה רואה דלת נעולה וזוהרת בצבע תכלת,וילידו סימן של פוקדור אפור.אתה נזכר במדבקה שצורפה למכתב.מה תעשה?
chity:
אתה מחפש את הבניין,ולבסוף מצליח למצוא אותה.אתה רואה דלת נעולה וזוהרת בצבע כתום,וילידו סימן של פוקדור אפור.אתה נזכר במדבקה שצורפה למכתב.מה תעשה?
king4500:
אתה מוציא את המדבקה ומדביק אותה על הפוקדור האפור.אתה ממתין לכמה שניות,ולאחר שהדלת לא נפתחת,אתה מתכונן ללכת.לפני שאתה מסתובב הזוהר הירוק הופך לאבן קטנה וירוקה בצורה מעוין,ואתה אוסף אותה. "שלום,נארו.חיכינו לך..." אתה שומע קול מסתורי והדלת נפתחת,ואתה רואה את פרופסור אוק,פרופסור אלם,פרופסור בירץ',ופרופסור רואן יושבים.
מה תעשה?
omer2012:
אתה מוציא את המדבקה ומדביק אותה על הפוקדור האפור.אתה ממתין לכמה שניות,ולאחר שהדלת לא נפתחת,אתה מתכונן ללכת.לפני שאתה מסתובב הזוהר הכחול הופך לאבן קטנה וכחול בצורה מעוין,ואתה אוסף אותה. "שלום,דן.חיכינו לך..." אתה שומע קול מסתורי והדלת נפתחת,ואתה רואה את פרופסור אוק,פרופסור אלם,פרופסור בירץ',ופרופסור רואן יושבים.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)