פורסם במקור על ידי NapTime כן אהה... ביי למ"ת שלי? או שתפנה למישהו יותר גבוהה לשאול מה איתו :ם
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים אני מכריז עליכם בעל ובעל ): גיל! 3>
פורסם במקור על ידי F!upy או שתפנה למישהו יותר גבוהה לשאול מה איתו :ם מסכן אביזי.. ניתן לו עוד יום
פרישה
פורסם במקור על ידי NapTime מסכן אביזי.. ניתן לו עוד יום כמה זמן אתה מחכה? XP
פורסם במקור על ידי F!upy כמה זמן אתה מחכה? XP כולה יום. אבל בדר"כ הוא כבר היה מתחיל לשלוח לי ה"פ
מצאתי את הנושא השוואה הישן שלי! לחיץ ונוסטלגי!
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי NapTime כולה יום. אבל בדר"כ הוא כבר היה מתחיל לשלוח לי ה"פ אהה~ בסדר שטויות XP למשחק הראשון שפתחתי, אמיר השאיר אותי באוויר איזה שבועיים שלוש~ XD
פורסם במקור על ידי F|upy יש סיבה שכל הוותיקים משתמשים בCS2? זה כמו הזקנים שממשיכים לנסוע בטרנטה כי הם התרגלו רק אליה חחחח
יוסי, מנכ"ל לשעבר. ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
Like על החתימה לאלכס
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ? [YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
פורסם במקור על ידי Flupy Like על החתימה לאלכס היה כתוב שם "כי אין לנו דיקטטור אחר" אבל הורדתי :P
פורסם במקור על ידי Legend היה כתוב שם "כי אין לנו דיקטטור אחר" אבל הורדתי :P חחחחח היו זמנים XP
פורסם במקור על ידי Flupy חחחחח היו זמנים XP חחחחחחחחחחחח כן
ספוילר איך במנגה יש למאדרה סאסונו ובאנימה לא?
http://mangafox.me/manga/pretty_face/ ):
חמוף
פורסם במקור על ידי Legend חחחחחחחחחחחח כן אני זוכר את "המרד" מול ארווין ואלכס כבר 3 פעמיים אם לא יותר הורידו(חלקם לצמיתות) את ארווין ורותם עדיין החזיר אותו. אלכס אפילו יותר והוא עדיין לפני חודש הוא עוד היה מעניין.
שמעתי ארוין אז באתי להגיד שאני בוכה מרוב שהוא יפה
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום