כאן אתם יכולים לספר כל מה שקרה לכם ביום... לא משנה עד כמה זה ארוך ומייגע! ^^
הודעה זאת נלקחה מהנו"ד אז סליחה עם יש שם דברים שקשורים לזה....
סבבה? סבבה!
אז כאילו חזרתי מבית ספר והיה מזה משעמם היה שיעור ראשון ואז היה שיעור שני אבל לא היה שיעור שני היה טקס יו נואו טקס יצחק רבין אז בקיצר היה מזה משמעם כיתה ח' הופיעה והיה מלא שירים עצובים כאלה שביאסו את כולם והיה גם מלא ריקודים וכל הריקודים היה מזה מוזרים באמת כל הריקודים היו כאלה עם מוות בסוף ומוזיקה שהקריפה אותי ואז הסתיים הטקס והיה התקווה ואז אמרו לנו לחזור לכיתות ואז גילינו שביטלו את כל מערכת הצילצולים ונשאר לנו בערך איזה 5 דקות להפסקה(באסה) אז מהר הלכתי ללוקר ואז הלכתי לחצר דרך הדלת האחורית שליד השירותים(מגעיל) ובידיוק שהגעתי לחברים שלי אמרו לי שצריך ללכת כי נגמרה ההפסקה ואז הלכנו מהר לשיעור ספורט ואז עברנו לבצפר שליד כדי להשתמש בחצר שלהם לריצה כי אמרו לנו לרוץ 1500 מטר וזה לא כיף היו שתי קבוצות ואני הייתי בקבוצה 2 ועד שהגיע תורנו כבר נגמר השיעור אז לא רצנו(שמחה) וגילינו שהתבזבז 15 משיעור חשיבה כמותית וזה היה ממש משעמם השיעור הזה למרות שהיה קצר לא הכנתי שיעורי בית אבל שיקרתי למורה(כרגיל) ואז היה צילצול להפסקה קצרה ומהר רצתי ללוקר כי רציתי להספיק בהפסקה הזאת ואז הגעתי דיי בזמן ואז אני והחברים שלי ישבנו על המעקה שעל גבעה קטנה כזאתי שאנחנו תמיד יושבים שם ומדברים(אם אתם רוצים לשמוע על מה דיברנו אז תבקשו יפה כי זה ל-18+ בלבד!) בקיצר נגמר ההפסקה ואז היה לנו שיעור אלגברה(בעע) ומזה נמאס לי כבר אז אני ועוד כמה ילדים התחלנו לעשות "טוטואים" אחד על השני וקיבלתי אחד לתוך השיער וזה היה מזה מגעיל אבל החזרתי לו כי הכנסתי לו לעין והשיעור דווקא עבר מהר ככה ואז היה צילצול וכל הבצפר רץ לכיוון השער כל האודיטוריום היה מלא ילדים(יום קצר) ואז נזכרתי ששכתי את הפלאפון בבית אז ביקשתי מאיזה ילדה שהייתה איתי ביסודי והתקשרתי לאבא שיבוא יקח אותי והוא גם ככה היה בדרך והגיע אחרי איזה 2 שניות(>_<) נכנסתי לאוטו והשתעממתי כל הדרך אז הגענו הבייתה וישר הורדתי נעליים וגרביים ורצתי למחשב כאילו לדבר איתכם ואז אחרי כמה הודעות גיליתי ואני הגעתי להודעת 2000 ואז ישר הלכתי לעשות וכל מיני אנשים חמודים הופיעו שם ואז שסיימתי חזרתי לנו"ד והתחלתי קצת להתווכח עם עומר(הידוע בכינוייו עומר-סאן וביצים רדומות) עומר היה מזה מעצבן ואז פתאום היה לי נורא משעמם אז החלטתי להגיד לאנשי הפורום מה עשיתי היום כמו זאתי משבוע סוף שאומרת סבבה ומדברת מהר בלי פסיקים ונקודות אז בקיצר....
סבבה? סבבה!!!