עכשיו אנחנו מתחיל בשלב החשוב ביותר בהכנת הפייקים, אני מזכיר לכם שוב, אם יש משהו שאתם רוצים ללמוד תשלחו לי בפרטי כדי שאני אכין לזה מדריך. אז קדימה בואו נתחיל לייצר אש.
1. טוב קדימה בואו נתחיל, אש אפשר לתכן ואפשר גם לחרבש, אנחנו נלך על הלחרבש, אש מחרבשים כך, מציירים כמו שיח, תמיד מחרבשים כלפי מעלה, לא כלפי מטה, אחר כך יש מצד צבעים שעשית במיוחד לאש, זה תמיד צריך להיות בצבע אדום, כתום וצהוב. עכשיו תצבעו את החירבוש בצבע אדום.עכשיו תנסו לעשות עוד כמה תיקונים קנטים אם אתם רואים שלהבה קצת עקומה או שאתם רוצים להוסיף עוד "ענפים" לשיח שחירבשנו בהתחלה שיהיה בעתיד להבה.
2. עכשיו לוקחים את הצבע הצהוב, ועושים מן עיגול בתחתית של הלהבה, העיגול הזה הוא ההתחלה של הלב של המדורה.
3. עכשיו זה שלב מסובך אבל תנסו, הצבע הצהוב משריש שורשים בתוך הצבע האדום, לא יוצא מתוך הצבע האדום אלה משריש בתוכו, כמו מפסים קטנים של צהוב, אל תגזימו עם הצהוב ולא תציאו אותו מהמסגרת האדומה.
4. עכשיו בעזרת הצבע האדום תעשו משהו עוד יותר חשוב, תעשו כאילו הצבע האדום חודר לתוך העיגול הצהוב ועושה בו סדקים קטנים, לא יותר מדי אבל כמה שיראה טוב.
5. עכשיו קחו את הצבע הכתום, הצבע הכתום הוא מגשר בין האדום לצהוב, שימו את הצבע הכתום בכמה מקומות שהם, בכל נקודה שהצבע הצהוב מגיע לקצה ותמלאו בצבע כתום הזה בחלק מהסדקים שיצר הצבע האדום בעיגול, לא בכולם בחלקם.
6. עכשיו אחרי שמיקודם הצהוב השטלת על התחתית סוגים אותו עכשיו עם אדום כדי שיהיה בתוך המסגרת האדומה של האש, וזהו יש לנו להבה.
המדריך מאוד מסובך, להבה זה אחד הדברים שקשה מאוד להבין או לעשות ולכן אני מנסה ללמד וגם לעזור לכם בזה.
אז המשימה שלכם היא מאוד פשוטה, כדי לראות שלמדתם את המשימה כמו שצריך וגם בגלל שאנחנו קורס ללימוד הכנת פייקים, עשו פייק מסוג אש שיש על גופו להבה או כמה להבות ותנסו גם לעשות אותו טיפה מקורי, בואו נראה אם תפסתם את העניין.