Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 25 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 361
  1. משתמש מנוסה
    עכשיו אנחנו מתחיל בשלב החשוב ביותר בהכנת הפייקים, אני מזכיר לכם שוב, אם יש משהו שאתם רוצים ללמוד תשלחו לי בפרטי כדי שאני אכין לזה מדריך. אז קדימה בואו נתחיל לייצר אש.

1. טוב קדימה בואו נתחיל, אש אפשר לתכן ואפשר גם לחרבש, אנחנו נלך על הלחרבש, אש מחרבשים כך, מציירים כמו שיח, תמיד מחרבשים כלפי מעלה, לא כלפי מטה, אחר כך יש מצד צבעים שעשית במיוחד לאש, זה תמיד צריך להיות בצבע אדום, כתום וצהוב. עכשיו תצבעו את החירבוש בצבע אדום.עכשיו תנסו לעשות עוד כמה תיקונים קנטים אם אתם רואים שלהבה קצת עקומה או שאתם רוצים להוסיף עוד "ענפים" לשיח שחירבשנו בהתחלה שיהיה בעתיד להבה.
    2. עכשיו לוקחים את הצבע הצהוב, ועושים מן עיגול בתחתית של הלהבה, העיגול הזה הוא ההתחלה של הלב של המדורה.
    3. עכשיו זה שלב מסובך אבל תנסו, הצבע הצהוב משריש שורשים בתוך הצבע האדום, לא יוצא מתוך הצבע האדום אלה משריש בתוכו, כמו מפסים קטנים של צהוב, אל תגזימו עם הצהוב ולא תציאו אותו מהמסגרת האדומה.
    4. עכשיו בעזרת הצבע האדום תעשו משהו עוד יותר חשוב, תעשו כאילו הצבע האדום חודר לתוך העיגול הצהוב ועושה בו סדקים קטנים, לא יותר מדי אבל כמה שיראה טוב.
    5. עכשיו קחו את הצבע הכתום, הצבע הכתום הוא מגשר בין האדום לצהוב, שימו את הצבע הכתום בכמה מקומות שהם, בכל נקודה שהצבע הצהוב מגיע לקצה ותמלאו בצבע כתום הזה בחלק מהסדקים שיצר הצבע האדום בעיגול, לא בכולם בחלקם.
    6. עכשיו אחרי שמיקודם הצהוב השטלת על התחתית סוגים אותו עכשיו עם אדום כדי שיהיה בתוך המסגרת האדומה של האש, וזהו יש לנו להבה.
    המדריך מאוד מסובך, להבה זה אחד הדברים שקשה מאוד להבין או לעשות ולכן אני מנסה ללמד וגם לעזור לכם בזה.
    אז המשימה שלכם היא מאוד פשוטה, כדי לראות שלמדתם את המשימה כמו שצריך וגם בגלל שאנחנו קורס ללימוד הכנת פייקים, עשו פייק מסוג אש שיש על גופו להבה או כמה להבות ותנסו גם לעשות אותו טיפה מקורי, בואו נראה אם תפסתם את העניין.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    התחלתי לקרוא, הגעתי לנקודה מעט מוזרה~
    מציירים כמו סיח
    Oo הכוונה לשיח? כי גם סיח זו מילה הגיונית xD
    וב3 רשמת צבע לבן, הכוונה לצבע צהוב.

אפשר להוסיף מעט גיצים לאש.. בכל זאת היא עולה למעלה..
    אפרופו גיצים, גם גיצים חשמליים מציירים ככה? גיצים חשמליים, מילה לא מעט הגיונית חח.. אבל אני מקווה שהבנתי אותי, סוג של זרם חשמלי.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי snivy~ צפה בהודעה
    התחלתי לקרוא, הגעתי לנקודה מעט מוזרה~

Oo הכוונה לשיח? כי גם סיח זו מילה הגיונית xD
    וב3 רשמת צבע לבן, הכוונה לצבע צהוב.

אפשר להוסיף מעט גיצים לאש.. בכל זאת היא עולה למעלה..
    אפרופו גיצים, גם גיצים חשמליים מציירים ככה? גיצים חשמליים, מילה לא מעט הגיונית חח.. אבל אני מקווה שהבנתי אותי, סוג של זרם חשמלי.
    לא חשמל מציירים אחרת, וכן אני אתקן

4. משתמש מנוסה
    חשבתי שהמשימה היא ליצור אש ויצרתי אש על פי השלבים עד שאמרת ליצור פייק.
    אז יצרתי אש,מחר כנראה אני יתחיל לעבוד על הפייק עם האש.

[IMG][/IMG]

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sharpedo צפה בהודעה
    חשבתי שהמשימה היא ליצור אש ויצרתי אש על פי השלבים עד שאמרת ליצור פייק.
    אז יצרתי אש,מחר כנראה אני יתחיל לעבוד על הפייק עם האש.

[IMG][/IMG]
    בסדר, אבל יש כמה דברים שצריך לשפר בלהבה
    תעשה שהלהבות יהיו פחות מחוברות אחת לשניה כמו אצלי וגם יותר דקות ופחות עבות, כמו בלהבה שאני ציירתי

6. משתמש מנוסה
    שם: אני
    מדריך טוב אולי גם אני אתחיל לנסות

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מייקל100 צפה בהודעה
    מדריך טוב אולי גם אני אתחיל לנסות
    אם אתה רוצה ללמוד להכין פייקים אתה צריך להתחיל שלב שלב, זה שלב מתקדם תחזור להתחלה של העמודים של הקורס תעשה את המדירים הראשונים ואז כשתגיע לרמה הזו תעשה את זה.

8. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    יצא לי גזר אש אבל הצללתי,עיגלתי,הפכתי את העלים לבוהקים משום שהם נחשפים לשמש ועשיתי להבה כמו שאמרת. אני הבנתי סוף סוף איך להצליל:
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

9. משתמש מנוסה
    שם: עדן
    טוב לקח קצת זמן אבל בסוף סיימתי
    הינה מה שיצא בשלב 5

תמונת מקור :
    http://msc.walla.co.il/archive/1138440-5.jpg

10. The eternal hunters
    שם: אילן
    סיימתי:

אבל לדעתי זה גדול מדי כדי להיות פרקטי.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אני כבר מעלה את הפייק שלי.
    ~~~
    אילן, טיפ ממני, תוסיף יותר כתום ואת הלהבות הצהובות תנמיך.. במקרה יש לי עבר בפייקים עם אש D:

ציטוט פורסם במקור על ידי Tobi... צפה בהודעה
    יצא לי גזר אש אבל הצללתי,עיגלתי,הפכתי את העלים לבוהקים משום שהם נחשפים לשמש ועשיתי להבה כמו שאמרת. אני הבנתי סוף סוף איך להצליל:
    פייקים זו עבודת צייר, לא פוטו'.
    אז צר לי, אבל כנראה עדיין לא הבנת לגמרי איך להצליל.. אבל את זה רק פו זון יאמר.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Tobi...
    אתה ממש מעצבן אותי, אתה קופץ משלב לשלב, אתה אל ברמה לעשות אש, ואתה לא מצליל, אתה מצליל בעזרת הפוטושופ וזה לא נכון, מציירים פייקים בצייר לא בפוטושופ, תשמע אם אתה לא תקשיב למה שאני אומר לא תצליח, באמת, או שאתה מקשיב למה שאני אומר ומשפר מה שאני אומר לך לשפר והולך לפי השלבים עד שתגיע לרמה הנכונה או שתמשיך לדלג על שלבים ולא להגיע לפייק בחיים.

אני רוצה שתצליל את הפייק הזה, עשיתי מדריכים להצללה בשלב 3ב תנסה להצליל על פי המדריך הזה.

ShadowPokemon
    טוב הפייק טוב מאוד, אבל יש כמה דברים שצריך לשפר
    אבל מה שמדהים אותי שאתה עשית אותו תלת מימדי וזה הכי חשוב.
    ברגליים האחוריות צריכה להיות הפרדה בין רגל ימין לרגל שמאל, ההפרדה הזו צריכה להיווצר בגלל הבטן, אם אל הבנתה את זה אני אראה לך תמונה שמסבירה על ההפרדה הזו.
    חסרה קצת הצללה בחלק התחתון הכתום של הפייק,
    חוץ מזה אולי הייתי מוסיף לו עוד משהו שיעשה אותו מקורי, אולי עוד צבע, או משהו כזה, אבל זה לא חובה עדיין בשלב שלך, תשפר את מה שאמרתי לך ואז תעלה את השיפור.

Ilan
    אני לא מבין איך אתם לא רואים שבקשתי שתעשו פייק סוג אש שיש בגוף שלו להבות הדגשתי את זה, אז אם לא ראית ביקשתי שתעשו פייק מסוג אש שבגוף שלו יש להבה או להבות תעשה את זה בבקשה.
    בקשר ללהבה היא עשויה טוב, המלצה לשיפור, יש בה חלקים יותר מדיי ישירים בעיקר בכמה להבות, אני במקומך הייתי מוריד כמה להבות משאיר כמה אחרות ומגדיל את הפיתול שלהם ככה שיהיו פחות ישרות

13. The eternal hunters
    שם: אילן

קיןןי + הדבר הזה של האולימפיידה שמדליקים
    קיצר אש/פלדה.

אה שיט השארתי סקיצות.. שיהיה..
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה

קיןןי + הדבר הזה של האולימפיידה שמדליקים
    קיצר אש/פלדה.
    Ilan
    הלבה יצא טוב מאוד, הייתי מצמצם קצת את כמות צהוב בכך שהייתי מוסיף בעיגול הצהוב יותר סדקים אדומים ואת חלקם ממלא בכתום, הפייק עצמו לא משהו, גם מבחינת גיוון הצבעים וגם מבחינת מבנה, אתה עושה את הפייקים שלך ממש קטנים וזה יוצר מצב שקשה להצליל או להיות מקורי איתם תעשה אות טיפה יותר גדול, תעשה אותו יותר שעיר כמו קיווי אמיתי, תעשה שהמקור שלו יהיה איפה ארוך יותר, תוסיף לו עוד צבע לגוף ותעשה לו עיניים יותר מתאימות כי הוא נראה מוזר עם העיניים האלה, תשפר את זה והפייק יהיה טוב, דבר אחד אני רוצה להגיד הרגליים יצאו מאוד נחמדות מבחינת הצללה, אבל הייתי עושה אותן יותר דקות.

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    להוסיף עוד "ענפים" לשיח שחירבנו
    אומ...לא ידעתי שחירבנו אותו, חשבתי שחירבשנו 0-ם

לפני ההוספה לפייק אני רוצה דעה על האש-
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 15 מתוך 25 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •