בלצייר במחשב לא צריך את המיומנות של היד כמו בציור על דף, אני מאמין שאם אתה יכול לעשות לחצות פשוטות בעכבר אז אותו דבר בצייר
תשמע מהרגע שהתחלתה אתה רק מתלונן או מתרץ תרוצים תתחיל לעבוד, תראה לי מה יוצא לך בעבודה אפילו אם זה לא טוב, ואני אגיד לך איך לשפר, אתה מצד אחד רוצה ללמוד אבל מצד שני כל הזמן בקטע של אוי לא הולך לי אני פורש, אתה רוצה ללמוד אל תוותר לעצמך תנסה אני העזור לך, אבל אם אתה לא רוצה ללמוד זה משהו אחר אני לא יכול לשכנע אותך אני רק יכול לעזור.
Sharpedo
להתחלה זה נחמד, ההצללה גרוע מאוד, הבעיה ברגליים, כמו שאתה רואה את את ההפרדה שיוצרת הבטן בין הרגליים, אתה שם לב לבעיה ברגליים? בחיות הבטן מפרידה בין רגל ימין לרגל שמאל קשה להסביר את זה, תראה איך שיפרתי את זה, הוספתי את הקו של הבטן שמפריד בין רגל ימין הקדמית לרגל שמאל הקדמית ובין רגל ימין האחורית לבין רגל שמאל האחורית.
Ilan
טוב יש שיפור רציני בהכנת הפייקים שלך, לפחות ממה שאני זוכר פעם, ההצללה שלך השתפרה מאוד, יש עוד כמה דברים שאפשר לשפר בהצללה, הבעיה הגדולה שלך היא קווי המתאר, הפייק יצא עקום מאוד, בגלל זה בתחילת כל קורס אני מלמד את העיגול, לעגל פוקימונים בתור מתחיל תמיד עוזר. אני ממליץ לך לנסות לשפר את קווי המתאר לעגל את הראש זה יעזור לך מאוד עם הפייק.