פורסם במקור על ידי
po Zon
שלום לכולם
סיימתי את המשחק היום, ויש כמה דברים להגיד עליו.
כמו תמיד נינטנדו יודעים לעשות משחקים איכותיים ולעלות כל פעם רמה, במשחק הקודם לא ניצלו כל כך את הגרפיקה המתקדמת אבל במשחק הזה מאוד נצלו אותה, מהמראה של המכונים ועד הספינה של צוות פלזמה, למרות שלפעמים הייתי שמח שיהיה מעבר מלא של פוקימון מפיקסלים לתלת מימד איכותי, נינטנדו יכולים לעשות את זה, אבל בגלל שזה סוג של מסורת שמשחקי פוקימון נראים ככה עדיף שזה ישאר.
ברמת האתגר במשחק יש הרבה אתגרים נחמדים אבל לא יותר, התאכזבתי מצוות פלזמה במשחק הזה, הם היו חלשים וגם לא עשו כאלה צרות גדולות כמו במשחק בקודם שבשיאו יצאה הטירה מהאדמה זה היה חלק מממש טוב, המשחק הזה היה די חלש ברמת האתגר שלו, ציפיתי שיכניסו יותר את הפוקימונים האגדיים של שלושת המוסקטרים ואת האגדיים של משחקי שחור לבן, וגם התאכזבתי קצת מהנינג'ות האלה בעלי צבע השיער הלבן שציפיתי שהם יהיו בעלי תוספת מעניינת למשחק ובסוף גם במשחק הזה בקושי הבנתי את תפקידם.
דבר אחד שכן אהבתי במשחק זה השילוב של דורות קודמים, הדורות הקודמים הוסיפו למשחק יותר ענייין גם ברמת בניית השישייה וגם ברמת הקרבות.
המשחק מאוד טוב, על זה אי אפשר בכלל לערער, פוקימון זה מותג טוב, הוא משתבח עם השנים כמו יין אבל לפעמים ניתן להרגיש שהטעם שלו נשאר אותו הדבר, לפעמים הייתי רוצה משחק מאתגר יותר, שכל רגע אני אתקל במשהו קשה יותר, הקושי היחיד שיעצבן אותי במשחק זה היה השפה היפנית שבגללה לא הבנתי הרבה במשחק.
בסופו של דבר פוקימון שחור לבן 2 לא מאכזב, הדבר המיוחד בו שהוא המשך למשחק הקודם ומתקיים כמה שנים אחריו ואפשר לראות איך מקומות שהיו בבניה או מאמנים התבגרו כמו הפרופסור ואפילו איריס שנלחמנו בה במכון הדרקון במשחק שעבר הפכה לאליט פור.
אני מאמין שהפרויקט הבא של נינטנדו יהיה להוציא חידוש לפוקימון רובי/ ספיר שהוא לפי דעתי אחד המשחקים הטובים.
אז נתראה בעוד שנה או שנה וחצי כאשר נשחק ברובי ספיר החדש.