הייוש
שמתי לב שאין מדריך לאבני וחפצי התפתחות מעודכן למשחקי שחור לבן ושחור ולבן 2 (פוקימונים מיקומים ועוד..)
אז הכנתי מדריך עם המיקומים של כל חפץ בכל משחקי פוקימון כולל שחור ולבן (שחור ולבן 2 עדיין לא עודכן בחפצים בסרבי כך שאני יעדכן שיופיע) ועידכנתי פוקימונים^^
מקווה שתהנו!
~בסוף המדריך, שאסיים אותו תהיה רשימת חנויות עם חפצי פיתוח~
*שמות של הרים ומערות כתבתי בעברית ובסוגריים באנגלית
נתחיל מאבני התפתחות
אבן שחר
אבן שחר או בשמה האנגלי Dawn Stone, מפתחת את הפוקימונים הבאים-
אבן שחר ניתן להשיג ב-
פוקימון יהלום\פנינה- דרך 225
פוקימון פלאטיניום- דרך 212 עם מכונת איתור החפצים(Dowsing Machine), דרך 225 ובMt. Coronet (ההר)
פוקימון לב זהב\נשמת כסף- במחוז ג'וטו-זכייה במקום ראשון בתחרות תפיסת החרקים(לא תמיד אבן שחר), בהר Mt. Silver. במחוז קנטו-דרך 17, שיחה בפוקגיר.
שחור\לבן-דרך 10, מערת וולספרינג (Wellspring Cave), מערת צ'ארגסטון (Chargestone Cave), מערת מיסטרוליאון (Mistralton Cave), הר טוויסט (Twist Mountain), מערת צ'אלנג'רס או בתרגום חופשי מערת המאתגרים (Challenger's Cave), דרך הניצחון(Victory Road), תהום הענק (, Giant Chasm).
אבן אופל
אבן אופל או בשמה האנגלי Dusk Stone מפתחת את הפוקימונים הבאים-
אבן אופל ניתן להשיג ב-
יהלום\פנינה- דרך הניצחון, בתרגום חופשי-בית המלחמה של צוות גלאקטיק(Galactic Warehouse)
פלאטיניום- דרך הניצחון, בתרגום חופשי-בית המלחמה של צוות גלאקטיק(Galactic Warehouse), מערת וויארד( Wayward Cave)
נשמת כסף\לב זהב-ג'וטו: ניצחון בתחרות החרקים במקום 1(לא תמיד אבן אופל), קנטו: מערת סריליאון ( Cerulean Cave), דרך 17 שיחה בפוקגיר.
שחור\לבן-דרך 10, מערת וולספרינג (Wellspring Cave), מערת צ'ארגסטון (Chargestone Cave), מערת מיסטרוליאון (Mistralton Cave), הר טוויסט (Twist Mountain), מערת צ'אלנג'רס או בתרגום חופשי מערת המאתגרים (Challenger's Cave), דרך הניצחון(Victory Road), תהום הענק (, Giant Chasm).
אבן אש
אבן אש או בשמה האנגלי fire ston מפתחת את הפוקימונים הבאים-
אבן אש ניתן להשיג ב...-
יהלום\פנינה-Fuego Ironworks, Stark Mountain (With Dowsing Machine) הר סטראק (Stark Mountain) עם מכונת איתור החפצים (Dowsing Machine), עובדי הברזל של פוגו(Fuego Ironworks) עם מישהו יוכל לומר לי איך בדיוק מתרגמים תודה
פלאטיניום-Fuego Ironworks, Stark Mountain (With Dowsing Machine) הר סטראק (Stark Mountain) עם מכונת איתור החפצים (Dowsing Machine), עובדי הברזל של פוגו(Fuego Ironworks) עם מישהו יוכל לומר לי איך בדיוק מתרגמים תודה, הריסות סולאסין ( Solaceon Ruins ) עם מכונת איתור החפצים (Dowsing Machine))
לב זהב\נשמת כסף-ג'וטו:מקום ראשון בתחרות תפיסת החרקים(תמיד אבן אש), דרך 36 שיחה בפוקגיר, קנטו:דרך 25 להראות לסבא של ביל גרוולט בךב זהב וולפיקס בנשמת כסף.
שחור\לבן-העיר כסטליה(Castelia City)-ללכת למזח ולדבר עם המדען-לענות לו Panser, שמורת המדבר, מערת וולספרינג (Wellspring Cave), מערת צ'ארגסטון ( Chargestone Cave ), מערת מיסטליאון ( Mistralton Cave), הר טוויסט (twist mountainn), מערת צ'אלנג'ר בתרגום חופשי מערת המאתגרים (Challenger's Cave), דרך הניצחון, תהום ענק.
אבן עלה![]()
אבן עלה או בשמה האנגלי Leaf Stone, מפתחת את הפוקימונים הבאים-
אבן עלה ניתן להשיג ב...-
פוקימון יהלום/פנינה - אחו פלוארומה (Floaroma Meadow)
פוקימון פלאטיניום - אחו פלוארומה (Floaroma Meadow)
פוקימון לב זהב\נשמת כסף - במחוז ג'וטו - הפארק הלאומי (National Park), אם זוכים מקום ראשון בתחרות תפיסת החרקים, או בדרך 34, במחוז קנטו - דרך 25 במחוז קנטו אצל סבא של ביל, הוא ייתן לכם רק אם יהיה לכם בקבוצה אודיש , או ביער וירידיאן (Viridian Forest).
שחור\לבן- דרך 6 כאשר מראים את כל 4 צורות העונות של הדירלינג, העיר כסטליה- ללכת למדען במזח ולענות לו פנסייג'(Castelia City), מערת וולספרינג (Wellspring Cave) בתוך ענן אבק, מערת צרגסטון (Chargestone Cave) בתוך ענן אבק, מערת מיסטרלטון (Mistralton Cave) בתוך ענן אבק, הר טוויסט (Twist Mountain) בתוך ענן אבק, מערת המאתגרים (Challenger's Cave) בתוך ענן אבק, דרך הניצחון (Victory Road) בתוך ענן אבק, תהום הענק (Giant Chasm) בתוך ענן אבק.
אבן ירח
אבן ירח או בשמה האנגלי moon ston מפתחת את הפוקימונים הבאים-
אבן ירח ניתן למצא ב-
פנינה\יהלום- מידע חסר, לא מופיע בסרבי למי שיודע אנה פנו אליי בה''פ
פלאטינום- העיר אטרנה (Eterna City)
לב זהב,נשמת כסף- ג'טו: העיר בארק החדשה ( New Bark Town), הריסות אלפא (Ruins of Alph ), קנטו: מיסטר מון(Mt. Moon)- ניתן להשגה בלילה ביום שני בלבד, מפלי טוג'ו (Tohjo Falls)
שחור\לבן- יער פינוול (Pinwheel Forest), הר טוויסט (twist mountain), מערת וולספרינג (Wellspring Cave ), מערת צ'ארגסטון (Chargestone Cave ), מערת מיסטרלטון(Mistralton Cave), דרך הניצחון, תהום הענק.
~יערך בהמשך~
לא להגיב!(אני מפרסמת כי אני לא רוצה שיימחק לי מחר אמשיך!)