Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    פשוט בושה וחרפה לא השקיעו במיקום של האגדיים חחח אחרי התג השביעי אתם רק הולכים מול מאמנים ואתם רואים את שלושתם את העשב לחימה את הפלדה לחימה ואת האבן לחימה סתם בשביל אתם רק מדברים איתם והם נלחמים נגדכם והכי גרוע ששמו אותם בדרכים אחד אחרי השני והם מאוד קרובים אפילו לא שמו אותם במערות או במיקום מיסתורי וזה לא רק הם אלה גם אזלף מספרייט ויוקסי מהדור הרביעי וגם את קרסליה פשוט טימטום
    [

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    המוסקיטרים זה בכוונה... בטח משום שהם משגיחים באזורים הלו ו3 פוקימוני האגמים הם מתחבאים פשוט...
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    שלושת המוסקטרים חרא באמת, גם קל לנצח אותם, והכי מעצבן איתם הגעתי לאחוז חיים 1 אני זורק את הפוקדור ותוך שנייה אפילו בלי שהפוקדור זז בכלל הם יוצאים, הם עלובים ברמות, תפסתי את העשב לחימה לליגה הוא היה פוקימון הכי חלש שלי מבין כל השישייה למרות שהוא היה ברמה גבוה, עדיף פוקימונים רגילים.

4. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    שלושת המוסקטרים חרא באמת, גם קל לנצח אותם, והכי מעצבן איתם הגעתי לאחוז חיים 1 אני זורק את הפוקדור ותוך שנייה אפילו בלי שהפוקדור זז בכלל הם יוצאים, הם עלובים ברמות, תפסתי את העשב לחימה לליגה הוא היה פוקימון הכי חלש שלי מבין כל השישייה למרות שהוא היה ברמה גבוה, עדיף פוקימונים רגילים.
    בקשר לפוקדור זה איזה קוד כזה שהוסיפו למשחקים עוד מהדור הרביעי. אם תחזור על השמירה שלך 100 פעם זה לא ישנה את כמות התזוזה של הפוקדור. גם אני רציתי לתפוס את מיספריט בפלטינום וויתרתי כי יכולתי לזרוק רק פוקדור אחד לפני שהוא בורח. (כי זה לא ישנה כמה פעמים אני אזרוק, המצב של הפוקימון אותו הדבר).

5. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    ואלה שלושת המוסקיטרים ~
    ומבאס שאי אפשר לתפוס את קיוראם (לבן)
    חחח ובאמת קל לתפוס
    תפסתי את הכחול ההוא בפוקדור אחד :d

6. משתמש מנוסה
    אני תקוע על הספינה של צוות פלזמה נלחמתי נגדם ואני קבלתי את הכרטיס שלהם אבל אני צריך את הקוד למחשב מישהו יודע מה הקוד?<

ודרך אגב נלחמים נגדם גם אחרי הספינה או שזה הפעם האחרונה במשחק?
    [

7. The eternal hunters
    שם: אילן
    הבנתי שהקוד הוא:
    Xx0x
    X= מספר כלשהו מ1-9

לגבי זה שויריזיון היה חלש... אמרתי לך..........
    זה שהוא אגדי לא אומר שהוא חזק יש לו 90 בהתקפות מה גם שאימת אותו פחות ויש לו פחות Ev
    טרקיון כן חזק (בהתקפה!) 2 האחרים לא ממש...
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

8. משתמש מנוסה
    תגידו

ושאני רואה את N על זקרום אז האם זה הפעם האחרונה שאני נלחם נגד צוות פלזמה או שהם מופיעים בעוד כמה מקומות?
    נערך לאחרונה על ידי word_ life, 06-27-2012 בשעה 11:37 PM
    [

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •