SIZE="4"]Astral[/SIZE]
הקדמה:
לפני הרבה מאוד שנים,לפני שהאדם ולפני שהאסטרל הראשונים נולדו,היו שני מימדים שנשלטו בידי יין ויאנג. אחד מהם הוא עולם של תוהו ובוהו והשני הוא עולם של רוחות אנרגיה. בכל אחת מהם היה קצת מהמימד השני כדי לשמור על הסדר. בעקבות אירוע מסתורי,היסודות התחלקו לשישה יסודות:אש,מים,אדמה,עץ ומתכת. בשילוב של היסודות החדשים נולד בן האדם הראשון והאסטרלית הראשונה,עולם התוהו ובוהו הפך לכדור הארץ ועולם הרוחות הפך לאסטרל V0.חמשת היסודות האלו התחלקו גם ליסודות בעצמם:אש,ברק,אדמה,קריסטל,מים,קרח,עץ,ביצה,מתכת,זהב. בני האדם המשיכו להיוולד וכך גם האסטרלים. עברו המון שנים והאסטרלים התחילו להגיע לעולם בני האדם במסווה של אנשים מן
השורה. כרגע השנה היא 2010 והיום הגיע הזמן שלי להגיע לעולם בני האדם, הבחירות שלי לצורת בן אדם הן:זכר בעל שיער שחור שמכסה אחת מעיניו התכולות,חולצה כחולה עם סמל של האורקלקוס(מה שבני האדם מכנים מגן דוד) בירוק,נעלי ספורט אדומות,ג'ינס כחול וככפות שחורות עם פתחי אצבעות. הלכתי למקדש הנשמות כדי להפוך לבן אדם וירדתי לאדמה כבן אדם. ראיתי בני אדם שריריים עם ג'קטים שמחזיקים כדור מוארך.ראיתי בנות חווה בעלות שיער ארוך ובגדים מנצנצים שדחפו אותי,ראיתי גם כל מיני ילדים במשבצות עם משקפיים שנדחפו וקיבלו מכות,אחד מהילדים עם הג'קט והכדור המוארך התחיל לאחוז בחולצתי ודחף אותי לתא מוזר בצבע כחול,הוא התחיל לאיים עליי "חנון,סתום תפה ותביא לי את כל הכסף שלך או שאהרוג אותך". אני לא מה שבני האדם קוראים לו פראייר ולכן השתמשתי בכוחותיי והוצאתי מכיסי מחברת,הילד המשיך לאיים עליי ואני ציירתי פתאום פצצה,הפצצה הופיעה מעל ראשו וכעבור שנייה היה פיצוץ שפגע בכל המסדרון וגרם לכל הילדים עם הג'קטים להיראות כאילו הם יצאו משריפה והכדור התפוצץ כשמתוכו יצא פופקורן(נדמה לי שזה קשור לזה שהמילוי הוא גרעיני תירס,רק שזה בטח היה כדור מיוחד.) עברה שנה והשתלבתי נהדר,אפילו הייתה לי אהבה ראשונה. פתאום אני קיבלתי פתק על רגל של נץ קריסטל כסוף מהמימד שלי ועל הפתק כתוב "האפלה מתעוררת מחדש והרמזים שמובילים לדרך שבה אבות אבותינו איכשהו ניצחו במלחמה נגד האפלה לפני מילון שנה נמצאים בעולם בניי האדם,כדאי שתמצא את הרמזים ושתיזהר מהאפלה." וזוהי התמצית של סיפורי.