Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אוקיי, אז מהו פוקימון זוהר?
    פוקימון זוהר זה פוקימון שלא בצבע הנורמלי שלו!, הוא בצבע שונה, לעתים הוא מייפה את הפוקימון ולעתים מכער, אבל בכל זאת, יש הרבה אשר מחפשים אחר פוקימונים זוהרים ומוכנים להציע עליהם בהחלפות הרבה מאוד, לכן הם כלכך 'שווים'.
    דוגמה:

האחוזים למציאת פוקימון כזה הם 1 ל8192, שזה המון, ממש ממש הרבה. ואני מתכוון שאם פעם ניסיתם למצוא מאנצ'לקס על עץ דבש, או יאנמה שלא בSWARM שלו.. זה הולך להיות הרבה הרבה הרבה יותר קשה. למרות זאת, עם קצת מזל אתם יכולים להשיג שניים ביום אחד (משהו שקרה לחבר טוב שלי בפוקס), אבל לא תמיד המזל לצידכם, ולכן יש שיטות שיכולות לעזור לכם למצוא פוקימונים זוהרים.

DPPT- שיטת השרשור
    הכירו את הפוקראדר. עד היום הכרתם אותו כחפץ אשר עוזר לכם למצוא פוקימונים שלא מהאזור, נכון?
    פעם חשבתם עליו כ.. מוצא זוהרים? יוצר "שרשראות פוקימונים"? אני מניח שלא.
    בכל מקרה, על מנת להשיג את הSHINY POKEMON שלכם, תצטרכו למצוא פוקימון מסוים 40 פעמים ברצף תוך כדי שימוש הפוקראדר! כן כן! בלי לצאת מהקרב, שיברח לכם, הפוקרדאר יפסיק לעבוד, או שתכבו את השמירה. [גם אם שמרתם]
    אז איך אתם עושים את זה? זה פשוט, אבל מסובך.
    כאשר יש לך REPEL, SUPER REPEL, או MAX REPEL, זה גורם לכך שלא יגיחו פוקימונים מהדשא. מה קורה כשהוא משומש ביחד עם פוקארדר? הוא גורם לכך שאותו הפוקימון ימשיך שוב ושוב לבוא אליך. כן, זו האמת. אם כי זה לא מבטיח לכם שום דבר, נגיד והשתמשתי עכשיו בפוקראדר, וזה המשבצות שנרעדות לי:
    *1 למעלה, ואז 1 ימינה. (אלכסון ימין~למעלה, משבצת ראשונה משם)
    *4 משבצות למעלה, ואחת שמאלה.
    החוק אומר~ כמה שיותר רחוק, יותר טוב.לעולם אל תלכו אל חלקה רועדת אשר צמודה אליכם! זה יהרוס לכם את השרשרת. (שרשרת= מציאת אותו פוקימון ברצף)
    אם הREPEL שלכם נגמר באמצע, חשוב שתשימו אחד חדש.
    http://www.youtube.com/watch?v=3-4Qt...eature=related
    [youtube]3-4QtN_G2UA[/youtube]
    איפה שיש X, אל תנסו אפילו, לא תצליחו. איפה שיש 1 או 2, הסיכוי ממש קטן.
    אני ממליץ ללכת על 4 בד"כ, ו3 אם זה ממש בהתחלה, אם אתם הגעתם ל20-30 ברצף, אל תסתמכו על המזל
    שימו לב שאם הפוקראדר נפסק באמצע, אכלתם אותה.. ואם נגיד יצא שהנדנודים היחידים היו באחד, שתיים, או X, תלכו 50 צעדים מבלי לדרוך עליהם, ותפעילו את הפוקרדאר מחדש, זה לא יעשה כלום וישאיר לכם את השרשרת כמו שהיא.
    נגיד והגעתם ל40+ ברציפות, כשהפוקראדר ימשיך לפעול, מתישהוא תראו משבצת שזוהרת קצת יותר מהאחרות, שם נמצא הזוהר! יכולות להיות לכן כמה משבצות זוהרים ברצף אם אתם מעל 40, ובת'כלס גם יכול להיות מתחת ל40 רק שאז הסיכוי נמוךךך
    עריכה: עוד משהו! לעולם אל תצאו מהדשא באמצע שרשור, או תלכו למשבצת אשר רועדת בגבול בסוף הדשא, זה יהרוס לכם הכל וחבל :/
    ------------
    DPPTHGSSBW - שיטת מסודה
    בGTS, או סתם בהחלפה, לפעמים שולחים לכם פוקימונים יפניים. ברור שכולכם ב"אוף! למה יפני!" והכל, אבל אתם לא יודעים שזה יכול לעזור..
    כאשר מרבים פוקימון מיפן (אויל עוד ארצות), ביחד עם פוקימון מהגרסא האנגלית, הסיכויים לזוהר גדולים יותר! הם גדלים ל1 מתוך 2048! שאם תקחו את זה לעומת 8192, זה ממש הבדל משמעותי. בנוסף, בדור 5, זה משתנה ל1 מתוך 1365! שזה ממש מגדיל את האחוזים.
    ואם יש מישהו שרוצה להתמיד בלמצוא מישהו, שמאוד חשוב לו, הוא יכול לנסות. אבל הוא צריך להיות ממש משועמם 0-0' (למרות זאת מסודה בBW נשמע לי קל יותר) לעומת זאת, השיטה שלפני זו היא מהירה יותר אבל קשה יותר.. אני לא בטח אם האחוזים יעלו, אבל אם יפני/אנגלי זוהר יתרבה עם אנגלי/יפני זוהר או לא זוהר, האחוזים יעלו. אני לא בטוח, צריך לבדוק
    -----------
    כולםםם
    לשחק, ולהיכנס לקרבות. זהו, ואם במזל תמצאו, אז בראבו (:

מקווה שהמדריך עזר לכם, בהצלחה אם תנסו

Spoiler ספוילר

2. bbuuuii
    שם: עידן
    תודה רבה על המדריך.. אני אנסה אותו מתישהו..

Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    כל הכבוד אני בטוה שזה יעזור להרבה 3:
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    מדריך מעולה, אף פעם לא חשבתי שיש שיטה למצוא זוהרים.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    בbw2 יש חפץ שמקבלים והוא מכפיל את הסיכויים למצוא זוהר!
    אחד מקבלים כאשר מסיימים את אונובה דקס, ועוד אחד יותר טוב לאחר שמסיימים את כלללל הנשיונל דקס. זה שווה את זה P;

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי snivy~ צפה בהודעה
    בbw2 יש חפץ שמקבלים והוא מכפיל את הסיכויים למצוא זוהר!
    אחד מקבלים כאשר מסיימים את אונובה דקס, ועוד אחד יותר טוב לאחר שמסיימים את כלללל הנשיונל דקס. זה שווה את זה P;
    איך קוראים לחפץ הזה?
    הוא באמת עוזר לתפוס נוצצים???
    נשמע מגניב.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •