חזרתי אנשים [=
ובזכות באני קילר סיימנו גם את הדור השלישי בחנות [=
נשאר לנו לסיים ממה שלא הרבה [=
והינה הוא קיבל באן :oOriginally posted by Erez2@Jun 30 2007, 06:22 PM
פתחתי משתמש חדש עד שסאי יבין איך להשתמש בלוח הבקרה למנהלים ^_^
צונזר
סוף סוף :mellow:Originally posted by sai@Jun 30 2007, 06:23 PM
והינה הוא קיבל באן :o
ת'אמת הגיעה לך הרבה יותר :rolleyes:Originally posted by Erez@Jun 30 2007, 06:23 PM
סוף סוף :mellow:
בכ"ם על תתחכם איתי עכשיו.
צונזר
תפסיק לחשוב שלמנהלים יש יותר זכויות ממשתמשים רגילים, תבין כבר שאין לך מה להתלהב בזה שאתה מנהל , שאתה ככה אומר לי לא להתחכם , כי אני יודע איך להשתמש בלוח הבקרה למנהלים :mellow:Originally posted by sai@Jun 30 2007, 06:25 PM
ת'אמת הגיעה לך הרבה יותר :rolleyes:
בכ"ם על תתחכם איתי עכשיו.
יופי לך אבל לך אין גישה ללוח הבקרה :rolleyes:Originally posted by Erez@Jun 30 2007, 06:48 PM
תפסיק לחשוב שלמנהלים יש יותר זכויות ממשתמשים רגילים, תבין כבר שאין לך מה להתלהב בזה שאתה מנהל , שאתה ככה אומר לי לא להתחכם , כי אני יודע איך להשתמש בלוח הבקרה למנהלים :mellow:
צונזר
היי חזרתי!!!.
הי [=Originally posted by Char@Jun 30 2007, 06:58 PM
היי חזרתי!!!.
צונזר
ביי אני הולך לבית חולים בחזרה
המשחק התחיל....Originally posted by sai@Jun 30 2007, 07:01 PM
הי [=
היי כולם אני חדש
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ברוך הבא!!!!
תודה =]
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
מי הביא אותך לפה???
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)