על ?Originally posted by Dj Xeno@Jun 30 2007, 10:36 PM
אני מורה ללשון :]
ואני חדש
RoTeM קבל ח"ח =]
על ?Originally posted by Dj Xeno@Jun 30 2007, 10:36 PM
אני מורה ללשון :]
ואני חדש
RoTeM קבל ח"ח =]
התיקון.Originally posted by RoTeM@Jun 30 2007, 10:38 PM
על ?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
למהOriginally posted by BOolBoOl@Jun 30 2007, 11:19 PM
עכשיו הלך לי ה100 הודעות :/
היה לי 100..
עכשיו יש לי 103..
וזה לא מספר עגול
מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של קרבות נו"דים?
(כן, אני משועמם בלי חיים שקורא חתימות)
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
כי הקוד של שלב הנוצות לא היה נכון=\Originally posted by RoTeM@Jun 30 2007, 11:22 PM
למה
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
Dj Xeno
הא?
zuran
סתם אני ורותם המצאנו את זה.
אוקיי. <_<Originally posted by RoTeM@Jun 30 2007, 11:25 PM
zuran
סתם אני ורותם המצאנו את זה.
אז למה זה גם בחתימה של בולבול
תן לי לנחש
הוא גם רוצה?
איזה גאון אני
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אנחנו יענו עשינו קרבות כמו משחקי תפקידים בין המשתמשים.Originally posted by zuran@Jun 30 2007, 11:27 PM
אוקיי. <_<
אז למה זה גם בחתימה של בולבול
תן לי לנחש
הוא גם רוצה?
איזה גאון אני
תראה עמודים 35 -40 בערך אני לא זוכר
עשינו קרבות אני מוחק את זה אין לי כח
בגלל שאי אפשר לשתף את בולבול בקרב גם אני מוחק :mellow:
היי אילון D:Originally posted by shadow@Jun 30 2007, 11:33 PM
הי חברס!!!
חזרתי מסרט "המדוזות"!
!!!
איך היה <?
[סוגד]אביב[/סוגד]
יך היה? אני ראיתי היום שרק 3.
צונזר
ואי רציתי לראותOriginally posted by sai@Jun 30 2007, 11:36 PM
יך היה? אני ראיתי היום שרק 3.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)