אם היה לי זמן היום..
פשוט עכשיו אני מפריע כי אני לא יודע לעטוף מתנות
אם היה לי זמן היום..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
תנפח בלונים =]Originally posted by חן@Jul 1 2007, 01:33 PM
אם היה לי זמן היום..
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
תגיבו לי פירסמתי עוד מדריך =]
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ראיתי מדריך שווה!!!Originally posted by Dj Xeno@Jul 1 2007, 01:35 PM
תגיבו לי פירסמתי עוד מדריך =]
תודה [=Originally posted by חן@Jul 1 2007, 01:30 PM
סאי מזל טוב על הניק החדש
ומזל טוב לאחותך,בת כמה היא?
צונזר
בת 60....Originally posted by The Dark Glove@Jul 1 2007, 01:52 PM
תודה [=
ומזל טוב לאחותך,בת כמה היא?
:oOriginally posted by Char@Jul 1 2007, 01:52 PM
בת 60....
חשבתי שיש לו אחות קטנה XD
צונזר
לא י שלו אחות ממש גדולה...
איזה כיף לי,אתמול הייתי בהצגה שנקראת "הלהקה" עם אדיר מילר,שירי מימון ועוד...
לפני יומיים במקס ברנר ואכלתי פיצת שוקולד,גלידת וניל,מרשמלו ולשתייה שתיתי שוקו עם כדורי וופל..
שניה אני בודק אם יש סמיילי של פרצוף רדום.Originally posted by crazy frog@Jul 1 2007, 02:04 PM
איזה כיף לי,אתמול הייתי בהצגה שנקראת "הלהקה" עם אדיר מילר,שירי מימון ועוד...
לפני יומיים במקס ברנר ואכלתי פיצת שוקולד,גלידת וניל,מרשמלו ולשתייה שתיתי שוקו עם כדורי וופל..
איזה רע אתה!!Originally posted by RoTeM@Jul 1 2007, 02:05 PM
שניה אני בודק אם יש סמיילי של פרצוף רדום.
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
כאילו שאתה עשית משהו מיוחד... <_<
ראיתי היום 3 פרקים של החיים זה לא הכל :unsure:Originally posted by crazy frog@Jul 1 2007, 02:06 PM
איזה רע אתה!!
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
כאילו שאתה עשית משהו מיוחד... <_<
יש לי עוד פוקימון בגודל טבעי שעים שמים אותו על משהו הוא נאכז בזה!!!!!!!(צ'ארמנד ר)
צ'ארמנדר בגודל טבעי ?!!Originally posted by Char@Jul 1 2007, 02:09 PM
יש לי עוד פוקימון בגודל טבעי שעים שמים אותו על משהו הוא נאכז בזה!!!!!!!(צ'ארמנד ר)
והוא נתלה על דברים ? טוב שהוא לא שובר אותםץ.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)