מזה הכותרות האלה
:huh:
בצדק.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
תוצאה של רעב,שיעמום ויותר מידי שעות מחשב 0=Originally posted by חן@Jul 1 2007, 10:05 PM
מזה הכותרות האלה
צונזר
ושרירים כואבים זה תוצאה של יותר מדי מכון כושר,ריצה ארוכה מדי וחוסר שעות על המחשב.
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
בדיוק 0=Originally posted by חן@Jul 1 2007, 10:16 PM
ושרירים כואבים זה תוצאה של יותר מדי מכון כושר,ריצה ארוכה מדי וחוסר שעות על המחשב.
-----
אוף מחר אני מתחיל לעבוד ><
צונזר
באסה לך :{Originally posted by The Dark Glove@Jul 1 2007, 10:20 PM
בדיוק 0=
-----
אוף מחר אני מתחיל לעבוד ><
מי תמיד נמצא בראש? מחלקה מספר שלוש!
מי עושה במכנסיים? מחלקה מספר שתיים!
מי תמיד עושה ב*ד?מחלקה מספר אחד!
אין על ספיחס
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
:XD:Originally posted by חן@Jul 1 2007, 10:21 PM
באסה לך :{
מי תמיד נמצא בראש? מחלקה מספר שלוש!
מי עושה במכנסיים? מחלקה מספר שתיים!
מי תמיד עושה ב*ד?מחלקה מספר אחד!
אין על ספיחס
אוף מחר אני צריחך לקום בשבע ולנסוע לפתח תיקווה לעבוד עם איזה 200 ילדים צווחנים שרוצים סנדוויצים של "שוקולד שחר" כשלי יש רק "שוקולד...אחר..."
זה מה שקרא לי בשנה שעברה ><
צונזר
אוי שיט =\ חבר ישן אצל אח שלי ויש לו ריח מזה מסריח =\ והוא ישן על המיטה שלי בעע
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
:XD: מסכןOriginally posted by Dj Xeno@Jul 1 2007, 10:38 PM
אוי שיט =\ חבר ישן אצל אח שלי ויש לו ריח מזה מסריח =\ והוא ישן על המיטה שלי בעע
צונזר
:lol:Originally posted by The Dark Glove@Jul 1 2007, 10:27 PM
:XD:
אוף מחר אני צריחך לקום בשבע ולנסוע לפתח תיקווה לעבוד עם איזה 200 ילדים צווחנים שרוצים סנדוויצים של "שוקולד שחר" כשלי יש רק "שוקולד...אחר..."
זה מה שקרא לי בשנה שעברה ><
לנו יש ילד בכתה שקוראים לו איתי שחר,כולם קוראים לו שחר..
והוא שעיר כזה (מאוד מאוד),אז שוקולד השחר בשבילנו זה שוקולד עם שערות![]()
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
עכשיו יהיה לי את הריח המגעיל הזה במיטה שלי עד ככה סוף החופש הגדול =\Originally posted by The Dark Glove@Jul 1 2007, 10:40 PM
:XD: מסכן
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
חברה אני היום חוזר מהבית חולים!
סבבה ! ^^Originally posted by crazy frog@Jul 2 2007, 09:00 AM
מה קורה כולם?
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)