10..
תגידו, מי הכין את עמוד הפוכדורים שיש עכשיו באתר?
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
בלייזיקן,עוד 12...
תתכונן
אוקיOriginally posted by crazy frog@Jul 2 2007, 10:40 AM
בלייזיקן,עוד 12...
תתכונן
נכון שהן מעצבנות??
--------
תרשמו למשחק שלי אין שם כמעת ילדים יש את בגון, קדברה, פיצ'ו ועוד!!
:huh:Originally posted by shadow@Jul 2 2007, 10:42 AM
רותם, למה?
כי הוא 90% גנוב...
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
לא נכון הוא הכין אותו...
האתר הישראלי לשעבר...Originally posted by shadow@Jul 2 2007, 10:44 AM
מאיפה?
ההבדלים המשמעותיים הם בניסוח...
הינה עוד אתר שגנב משם (לא חסרים כאלה) ויש שם כמעט בדיוק אותו מדריך:
************************/mysite.php?id=14604&page=7826
אתה בטוח שזה היה רותם? הוא לא גנב...
הם העתיקו אבל רותם לא...
אני מסכים זה ניראה אותו דבר אבל יכול להיות שהוא עשה את זה בעצמו זה אותו משחק לא?
בצרוך מקרים באותו סדר ועיצוב דומה? :mellow:Originally posted by Blaziken King@Jul 2 2007, 10:48 AM
אני מסכים זה ניראה אותו דבר אבל יכול להיות שהוא עשה את זה בעצמו זה אותו משחק לא?
איזה רותם הכין את זה? סאי או הבעלים?
תיראה אתה יכולת להגיד בפרטי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)