לא יודע :pokedax???
או:pokeda..?
i dont know :XD:
לא יודע,אולי:pokeda,או POKEDEX
לא יודע...
pokedex
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
כולם
כבר ענו איך כותבים לא צריך לענות שוב...
דור רביעי
לא יודע
זה דור שלישי(השני)
אה טוב מי בא איתי לחפש תמונות באלכסמוביל?
שזה .. ?Originally posted by Blaziken King@Jul 2 2007, 11:30 AM
אה טוב מי בא איתי לחפש תמונות באלכסמוביל?
P:
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
מה זה??
אלכס (השם שלי) מוביל(כמו כל הסרטים המצויריםOriginally posted by Dj Xeno@Jul 2 2007, 11:31 AM
שזה .. ?
P:
זה אתר ? :huh:Originally posted by Blaziken King@Jul 2 2007, 11:32 AM
אלכס (השם שלי) מוביל(כמו כל הסרטים המצוירים
[סוגד]אביב[/סוגד]
אתר?
מי יכול לתת לי ספרייטים של פוקידע??(מכל הדורות)
לא אני סורי אף אחד לא רוצה מחשב?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)