òì ?Originally posted by Dj Xeno@Jun 30 2007, 10:36 PM
àðé îåøä ììùåï :]
åàðé çãù
RoTeM ÷áì ç"ç =]
òì ?Originally posted by Dj Xeno@Jun 30 2007, 10:36 PM
àðé îåøä ììùåï :]
åàðé çãù
RoTeM ÷áì ç"ç =]
äúé÷åï.Originally posted by RoTeM@Jun 30 2007, 10:38 PM
òì ?
[ñåâã]àáéá[/ñåâã]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>àåø öøåø(: àåîø/ú (23:02):
åàðé ëæä îôçãú ììëú ìùéøåúéí ìê úãò îé éöà ìê îäàñìä</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>àðé éëåì ìäúòøá àéúê ùìà ìçöú òì æä äéåí.</span></span>
ìîäOriginally posted by BOolBoOl@Jun 30 2007, 11:19 PM
òëùéå äìê ìé ä100 äåãòåú :/
äéä ìé 100..
òëùéå éù ìé 103..
åæä ìà îñôø òâåì
îéùäå éëåì ìäñáéø ìé îä ä÷èò ùì ÷øáåú ðå"ãéí?
(ëï, àðé îùåòîí áìé çééí ù÷åøà çúéîåú)
òæáúé àú äðéäåì àçøé 3 ùðéí
~since 20.6.07~
~~~àñó~~~
~àðé ùåîø ùáú~
ëé ä÷åã ùì ùìá äðåöåú ìà äéä ðëåï=\Originally posted by RoTeM@Jun 30 2007, 11:22 PM
ìîä
[ñåâã]àáéá[/ñåâã]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>àåø öøåø(: àåîø/ú (23:02):
åàðé ëæä îôçãú ììëú ìùéøåúéí ìê úãò îé éöà ìê îäàñìä</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>àðé éëåì ìäúòøá àéúê ùìà ìçöú òì æä äéåí.</span></span>
Dj Xeno
äà?
zuran
ñúí àðé åøåúí äîöàðå àú æä.
àå÷éé. <_<Originally posted by RoTeM@Jun 30 2007, 11:25 PM
zuran
ñúí àðé åøåúí äîöàðå àú æä.
àæ ìîä æä âí áçúéîä ùì áåìáåì
úï ìé ìðçù
äåà âí øåöä?
àéæä âàåï àðé
òæáúé àú äðéäåì àçøé 3 ùðéí
~since 20.6.07~
~~~àñó~~~
~àðé ùåîø ùáú~
àðçðå éòðå òùéðå ÷øáåú ëîå îùç÷é úô÷éãéí áéï äîùúîùéí.Originally posted by zuran@Jun 30 2007, 11:27 PM
àå÷éé. <_<
àæ ìîä æä âí áçúéîä ùì áåìáåì
úï ìé ìðçù
äåà âí øåöä?
àéæä âàåï àðé
úøàä òîåãéí 35 -40 áòøê àðé ìà æåëø
òùéðå ÷øáåú àðé îåç÷ àú æä àéï ìé ëç
áâìì ùàé àôùø ìùúó àú áåìáåì á÷øá âí àðé îåç÷ :mellow:
äéé àéìåï D:Originally posted by shadow@Jun 30 2007, 11:33 PM
äé çáøñ!!!
çæøúé îñøè "äîãåæåú"!
!!!
àéê äéä <?
[ñåâã]àáéá[/ñåâã]
éê äéä? àðé øàéúé äéåí ùø÷ 3.
öåðæø
åàé øöéúé ìøàåúOriginally posted by sai@Jun 30 2007, 11:36 PM
éê äéä? àðé øàéúé äéåí ùø÷ 3.
éù ëøâò 1 âåìùéí ùöåôéí áàùëåì. (0 îùúîùéí å-1 àåøçéí)