פוקימון-מלחמה אולטימאטיבית בפרויקט X!
אישור ממנהל:עלילהאני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל bugoji1 לפתוח את "פוקימון - מלחמה אולטימאטיבית בפרויקט X!", בתנאי שיעשה תיקון קטן עליו דובר בה"פ.
אש קאטצ'ם... אין אדם שלא מכיר את האגדה... אש קאטצ'ם עבר כל מכון וליגה מקנטו ועד יונובה והיום הוא הפוקימון מאסטר.פוקימונים ובני אדם חיו באושר זה לצד זה.אבל זה השתנה.פרויקט X נועד כדי לשפר את חיי האנושות,אבל איש לא חשב שמה שיקרה ישנה את כל העולם. פרויקט X הסתיים, ונוצר המוצר שאותו הוא תכנן, מעיל, שאם יילבש בידי אדם, ייתן לו כוח עצמתי יותר מכל דבר ביקום. אש קאצ'ם נבחר לנסות אותו.אך כמו בכל ניסוי, משהו משתבש,וגם בסיפורנו... פרויקט X הפך את אש ליצור אפל בעל כוחות עוצמתיים.אש השתלט על כל פוקימוני היקום ושיעבד אותם לפי רצונו.במשך עשר שנים הפוקימונים התעללו בבני האדם ושיעבדו אותם.אבל,כשהכל נראה אפל,ושום סיכוי לא נשאר לאנושות,קרן אור אחת החזירה את התקווה לאנושות.נביא זקן,אחרון בשורה ארוכה של נביאים גדולים,ניבא את הנבואה שאומרת שדור חדש בא לעולם,הדור האולטימטיבי,הדור שיציל את העולם.הדור הזה,הוא אתם.רבים ניסו להציל את העולם משלטונו של אש,ולא חזרו... עכשיו הכל תלוי בכם.כל העולם סומך עליכם.תקוותיהם וחייהם של מיליוני אנשים תלויים בכם.האם אתם תצילו את העולם?האם אתם תצליחו לנצח את X?האם אתם מוכנים... למלחמה האולטימאטיבית?
הסבר על המשחק
אתם לא יכולים לתפוס פוקימונים.לפחות לא בקלות.הפרופסורים התאחדו כדי ליצור מכשירים מיוחדים-פוקדורים מיוחדים הנקראים פוקדורי-הצלה.
כדי ללכוד פוקימון משועבד עליכם לעלף אותו בקרב ואז תוכלו לזרוק עליו פוקדור הצלה ואז הפוקדור יעשה את שלו ויהפוך את הפוקימון הלכוד לרגיל ונורמלי.
חוקים:
1.קודם כל,שיהיה ברור,כל חוקי הפורום הגלובאליים חלים גם פה.
2.שחקן שלא יגיב שלושה ימים,יקבל ה"פ על כך.שחקן שקיבל את ההודעה,ולא יגיב יומיים נוספים,יועף מהמשחק.
3.להשיע בתגובות.דוגמא:
הנה דוגמא לשני שחקנים שיגיבו לתגובה שלי:
אני:"אתה מסתכל לשני הכיוונים ומנסה להתחמק,אבל לצערך אתה שם לב שבידריל ראה אותך,והוא קורא עליך תיגר.מה תעשה?
שחקן 1:אני מוציא את XXXX ותוקף את בידריל.
שחקן 2:אני מסכים לתיגר של בידריל,ושולף את הפוקדור של XXXX."צא!תשתמש במתקפה XXX על בידריל!" אני אומר וממתין לתגובתו של בידריל.
הבנתם?אני לא אומר שצריך למרוח הודעה ולפרט הכול על הכול.אבל גם לא להתקמצן.
4.להנות!
5.במשחק יש יום ולילה.זה אומר שתצטרכו לחנות ללילה במרכז פוקימונים.
דמויות:
X
X{לשעבר אש} הוא הרשע של המשחק.אש היה הראשון שהתנדב לפרוייקט איקס,אבל הפרוייקט יצא משליטה.
גרי אוק:
בהתחלה גרי היה היריב של אש,ואז הם היו חברים טובים.כיום,גרי מרגיש מחויב לנצח את X,ולהחזיר את אש לעצמו.כשאש הפך לX,גרי גנב כמה צ'יפים מבטלי שליטה מאש,והשתיל אותם אצל הבלסטויס והאמבריאון שלו.
פוקימונים:
אמבריאון,בלסטויס.
עוד דמויות ייחשפו בהמשך...
קניון:
שיקוי-50$
שיקוי חזק-100$
סופר שיקוי-250$
אבן התפתחות כלשהי-500$
tm כלשהו-תלוי במתקפה.
חבל הצלה-100$
פוקדור הצלה-55$
מפה
העיר צ'ארמינג:
העיר צ'ארמינג זאת העיר ההתחלתית שלכם.בעיר צ'ארמינג ישנו הבניין הסודי של הפרופסורים.הפרופסורים הצליחו להציל כמה פוקימונים והודות לגרי,להשתיל להם שבבים.
דרך 1:
בדרך אחת מצויים בעיקר פוקימוני חרק,רעל,מעופף וגם כמה פוקימוני אש...
פוקימונים שנמצאים:
גסטלי{מצוי}
דסטוקס{מצוי}
סקורפי{מצוי}
דראפיון{די נדיר}
זובאט{מצוי}
יאנמה{די נדיר}
מורקורו{די נדיר}
גלייגר{נדיר}
וולפיקס{נדיר}
רפידאש{נדיר}
עוד ערים בהמשך...
האלפא-דקס
לכם{השחקנים} יהיה מכשיר משודרג,אחד יותר טוב מהפוקדקס.אלפא-דקס.בעזרת האלפא-דקס תוכלו לשדרג את הפוקימון שלכם כשיהיה ניתן.זהו מצב מגה-קרב.הפוקימון שלכם הופך חזק יותר מקבל מתקפות חדשות ומקוריות שטרם ראו אור,ולפעמים נשק מיוחד.
אופציות באלפא דקס
*מפה:האלפא דקס מכיל מפה של כל המחוז.הוא מסוגל להציג לכם בעזרת ליווי קולי,היכן נמצא מרכז פוקימונים או מכון קרוב.*
*שימו לב:המפה תתעדכן אוטומטית ברגע שתגיעו למקום מסוים.
*מצב מגה קרב: כשהפוקימון שלכם יתחזק מספיק יפתח חלק מסוים של שידרוג.זה יכול להיות שריון מיוחד,מתקפה ייחודית,או במקרים נדירים צורת התפתחות נדירה.*האלפא דקס יודיע לכם על השידרוג אם תרצו בכך.
*שימו לב:במקרה של התפתחות מיוחדת,ההתפתחות לא תישאר לתמיד,אלא רק לזמן קרב.ניתן להשתמש באופציית המגה קרב פעם ביום.
*טלפון:אין צורך להסביר.האלפא דקס יכול להכיל עד 100 מספרי טלפון.
*אפליקציית המתקפות:האלפא דקס יפתח אנטנה שתשגר הסבר מהיר על ביצוע המתקפה לראשו של הפוקימון.כדי לפתוח את הסרטון תצטרכו להכניס את הTM לתוך האלפא דקס.
עוד אפליקציות ייחשפו בהמשך...
מכונות:
בכל עיר ישנו מכון כשפוקימון שולט בו.תוכלו לבחור אם להילחם בכל הפוקימונים בעיר כדי לשחרר אותם משליטתו של אש,או שתוכלו לגשת למכון העיר ולהילחם בפוקימון,לרוב בדרגת התפתחות שנייה עד שלישית.כשתנצחו את המכון הפוקימון ישתחרר משליטתו של אש,וכך גם כל הפוקימונים בעיר.הפוקימון במכון יהיה אסיר תודה לכם,וייתן פרס שווה ערך.
טופס הרשמה:
שם משתמש בפורום:
שם הדמות שלכם:
גיל{שיהיה בין 13-16}:
מראה{אפשר לשים תיאור,ואפשר לשים ספרייט,זה פשוט מראה כמה תשקיעו}:
אופי:
רקע{שיהיה מושקע}:
פוקימון התחלתי:כל פוקימון כולל התחלתיים חוץ מפוקימונים מפותחים,אגדיים ופסואדו אגדיים.
חפצים{לא לגעת}:אלפא דקס,5X פוקדורי הצלה.
רשומים:
r03e:
ספוילר
chity:
ספוילר
יצור אחד
ספוילר
omer2012
king4500:ספוילר
ספוילר