פורסם במקור על ידי FORZA ITALIA! חח אמרתי טוב מאוד, ומה נשמע או מה קורה. והשיר הזה זה במקסיקנית.XD my life is a lie
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Reborn my life is a lie "Don't Worry, Be Happy"
lol XD
פורסם במקור על ידי Reborn lol XD חח חזק אחי..
פורסם במקור על ידי FORZA ITALIA! חח חזק אחי.. תודה :-) or should i say- מוצ'ו גראסיאס XD
פורסם במקור על ידי Reborn תודה :-) or should i say- מוצ'ו גראסיאס XD זה מוצ'אס גרסיאס, אבל למי אכפת.XD
פורסם במקור על ידי FORZA ITALIA! זה מוצ'אס גרסיאס, אבל למי אכפת.XD אני מבין שאתה שונא אותי.. מאיפה אתה יודע ספרדית,אגב?
פורסם במקור על ידי Reborn אני מבין שאתה שונא אותי.. מאיפה אתה יודע ספרדית,אגב? למד מהספיידרמן שלך
פורסם במקור על ידי Chity למד מהספיידרמן שלך חחחח אהבתי ראית את השיר שהבאתי?
פורסם במקור על ידי Reborn אני מבין שאתה שונא אותי.. מאיפה אתה יודע ספרדית,אגב? שונא?? אתה יודע טלוויזיה,גוגל.XD
פורסם במקור על ידי Reborn חחחח אהבתי ראית את השיר שהבאתי? איזה שיר? שבחתימה שלך?
פורסם במקור על ידי FORZA ITALIA! שונא?? אתה יודע טלוויזיה,גוגל.XD איזה ערוצי טלוויזיה יש בכלל בספרדית בכ"מ?זה בטח במספרים של הערוצים שאף אחד לא מסתכל עליהם XD פורסם במקור על ידי Chity איזה שיר? שבחתימה שלך? לא,שבפורום פנאי והומור של טובי טרנר.
משעממממממם לי איזה נו"ד מסריח פוווווווו
פורסם במקור על ידי Reborn איזה ערוצי טלוויזיה יש בכלל בספרדית בכ"מ?זה בטח במספרים של הערוצים שאף אחד לא מסתכל עליהם XD לא,שבפורום פנאי והומור של טובי טרנר. חח לא בערוצים ספרדיים, בכללי בטלוויזיה, ובלי קשר לטלוויזיה יודע בכללי.XD
היי כולם, חזרתי מטניס ואז מפיצה.. יש מצב שנה הבאה חברים מתחילים גם לשחק טניס.. נמאס להזמין מגרש והם לא יודעים כלום Lol
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)
תקנון הפורום