כן וופר מבוסס על אקסוטול
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
זה תופס הרשמה למ"ת 'עולם הפוקימון בסכנה' של טל. יש מצב לפורום ספרות?
שם: נתן
מראה:
רקע:
נתן נולד כבן יחיד לאמא ואבא שחיכו לבן 17 שנים מאז נישואיהם.
רק חבל שלנתן לא היה יותר מדי לחכות, כי הוריו נרצחו שנה אחרי שנולד. הוא עצמו לא ידע את זה, המשפחה המאמצת שלו סיפרה לו את זה כשהוא היה בגיל 8. הוא זעם עליהם על שגילו לו את הדבר כשהוא היה כבר בגיל כזה, והוא החליט לברוח מהבית. הוא חי ברחוב במשך שנים, בורח מהרשויות, הוא למד איך לשרוד ואופיו נעשה קשה, קשוח, זהיר ופיקח. הוא עבר 5 שנים ברחובות העיר, מהלך בכל המדינה, עד שבגיל 13 הוא נתפס על ידי בלש ששכרו הוריו המאמצים. בשנה הראשונה הוא התנגד להוריו המאמצים, למרות שניסו להסביר לו כל כך הרבה שהוא היה רגיש מדי לשמוע את האמת הנוראה. כמה חודשים לאחר שמלאו לו 13 שנים הוא הצליח לברוח מהבית שוב.
הפעם הוא לא ברח אל רחובות העיר הגדולה, כי ציפה שימצאו אותו שם. הוא ברח אל תוך היער העבות שבסמוך לעיר, אם מזון קטן ואספקת מים מזערית. מכיוון שלמד הרבה ב5 שנותיו ברחוב, הוא לא פחד שם בכלל, אפילו לא מהפוקימונים המסוכנים ביותר. הוא גם שמע על פרויקט השמדת הפוקימונים, והסכים אתו בכל תוקף. גם הוא שנא פוקימונים, כי הם תמיד נלחמו אתו ברחובות בקרבות על בית, מזון ומחסה דל. בשבוע הראשון לבריחתו מהעיר, אזלה לו המים. הוא ישב והקים לו מדורה בקרחת היער. מדורות תמיד עוזרות לו לחשוב, והוא חשב על מקומות שיוכל להשיג בהם מים, ואולי גם קצת פרות, כי גם מאספקת המזון לא נשאר לו הרבה. לפתע הוא שמע קול מוכר מעליו. הוא הסתכל למעלה ואיתר צורה מאוד מוכרת לו טסה בשמי הלילה - מסוק משטרתי. הוא רץ בנחישות לעבר מקום מחסה, כי הוא היה חשוף בקרחת היער.
הוא נמלט לעבר עצים סבוכים שתחתם כלום לא יכול לראות אותו. הוא קלט רק מאוחר מדי שגם הוא לא רואה כלום. הוא הרגיש שהוא מועד, והדבר הבא שהוא ראה היה מראה האדמה המתקרבת אליו במהירות. לפתע הוא הרגיש הרגשה מוזרה, כאילו שתי ענפים חזקים אוחזים בו. הוא ניסה לסובב את ראשו, אך לפתע הרגיש מסוחרר. הוא ראה הכל שחור, עד שהוא הרגיש הבזק של אור חולף על פניו. המחשבה הראשונה שלו הייתה 'תפסו אותי!'. הוא הרגיש ידיים אוחזות בו ומושיבות אותו בעדינות. הוא שמע קולות שאומרים:
"הוא לא נראה בן 13, אבל הוא מתאים לתיאור ש..."
"עזוב את זה עכשיו, שמישהו יביא לילד הזה מים. הוא נראה כאילו הוא לא שתה שבוע."
"אני אביא את המים..."
הוא פקח את עיניו וראה פוקימון רוכן לידו במבט מודאג. הוא זיהה אותו כבייליף. בייליף ליטף אותו בענפים רכים, שהמגע שלהם היה מוכר לו... הוא הבין שבייליף הצילה אותו. הוא הבין שאין לו כל סיבה לשנוא אף פוקימון, כי כל המלחמות שלו אתם היו על דברים שלא היו שייכים לו בכלל. הוא הבין שאם הא לא היה בורח, כל זה לא היה קורה. כשהוחזר אל הוריו הדואגים, הוא החליט שלא לברוח יותר לעולם מהבית. הוא גם החליט שישנה את דרכו וייצא נגד פרויקט ההשמדה. הוא החליט שהוא יילחם בהם עם הפוקימון צ'יקוריטה, שיום אחד תתפתח לפוקימון שהציל אותו, בייליף.
כסף:3000 ש''ח
רק לפי האורך אפשר לדעת שלא סתאאם נראלך?! זה ארוך בשביל אשכול במשוב חח ועמית תהנה, אמא שלי ואחיות שלי היו שם ואמרו שהכל שם דוחפים בייקון ותזהר כי יש הרבה גנבים. אתה הולך למשחק של בארסה?
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)