האם יצאו חידושים לרובי וספיר?האם יהיה מחוז חדש מחוז שישי?האם יהיה חידוש למשהו אחר?
אולי עוד כמה שנים יעשו חידוש גם לפנינה ויהלום?אבל הגרפיקה שם ניראת הרבה יותר טובה והרבה יותר מעולה מאשר סילבר וגולד שלהם כן עשו חידוש
מחוז שישי-לא בטוח.כיוון שהדור החמישי לא היה כזה יצירתי אני מבין שהסיכויים למחוז שישי יהיו קלושים.
משחק הבא-בטח חידושים לרובי וספיר.
אני לא בטוח.אני חושב שזה יהיה כמו נשמת כסף ולב זהב שזה יתבסס על שתי הצלעות הראשיות ולא על השלישית.אם יהיה חידוש לרובי וספיר זה יהיה כמו אמרלד שריקואזה מפריד בין קיוגר לגורידון וצוות אקווה וצוות מגמה נלחמים
NYO HO HO BITCH
אם אתה זוכר נכון בסילבר וגולד לא היה את יוסין המומחה לאגדיים והוא היה בקריסטל הצלע השלישית
וגם בגולד וסילבר אי אפשר היה ללכוד את סויקון במקום אחר הוא היה בשדות כמו ראיקו ואנטיי
אבל בהארט גולד וסול סילבר עשו את יסין וגם עשו כמה פעמים שאתה מסתכל על סויקון כמו בקריסטל וגם עשו שאתה לוכד את סויקון במקום אחר והוא לא בשדות כמו ראיקו ואנטיי לכן זה מבוסס גם על הצלע השלישית נכון?
שמע, לא שיחקתי במשחקי הדור השני לכן אני לא יודע כ"כ על מה זה מבוסס יותר.
זה פשוט מאינטואיציה.
אבל אני מניח שבחידושים,שככל הנראה ייצאו,הם לא יעשו את זה כמו ברקת, אלא יותר כמו רובי וספיר.
אני מניח שיהיו מאפיינים של ברקת, כמו מבנה הליגה[במבנה אני מתכוון לאליט פור ולאלוף] והמכונים[אם הם שונו] ועוד כמה חידושים שהיו בברקת שלא היו ברובי וספיר[בהתייחס לאפשרויות שיש ב-3ds/ds].
NYO HO HO BITCH
רובי וספיר הם הבאים זה די ידוע
בקשר לשדרוג של יהלום ופנינה? אין להם כרגע מה לשדרג, זה יקח להם זמן לשדרוג כזה, חוץ מזה רק יצא שחור ולבן 2, ורק בעוד חודש בערך (אם אני זוכר נכון) יצא הגרסה האירופית של שחור ולבן 2, כנראה לds\3ds, אז עד רובי וספיר החדשים יקח גם זמן
בנוסף כמובן שזה מתבסס על רובי וספיר, אבל ככל שזה יותר חדש, יותר אגדיים לתפיסה לפי דעתי
אתה רוצה שהארט גולד תתפוס רק את הו או ולוגיה? ותחפש לך את סוויקון ראיקו ואנטיי? ברור שהוסיפו
יש לך את קיוגר וגראודון, גם את סוויקון, את הו או ולוגיה, את ראיקו ואנטיי כמובן לחפש, את הציפורים, את מיוטו, את רייקוואזה, את לטיאס ולטיאוס, את גיראטיניה\דיאלגיה\פאלקיה
וזהו זה נראלי כולם מדור 1-4 בהארט גולד\סול סילבר, אז לא נראלי שזה מבוסס רק על הצלע השלישית, זה מבוסס על גולד\סילבר כמובן עם המון תוספות ושדרוגים
אף אחד לא אמר שום דבר על שדרוג לDP...
את החיות היה ניתן לתפוס גם במשחקים הרגילים+הציפורים.
חוצמזה לא לתפוס את שלישיית הזמן-חלל[ככה אני קורא להם] בלי קודים/החלפה בHGSS[היה איוונט אבל כמובן שהוא לא יכול להתקיים יותר].
וברור שהוסיפו את גראודון,קיוגר,ריקואזה ולטיאס/לטיאוס-הם לא היו קיימים כשיצאו המשחקים המקוריים ורצו גיוון של אגדיים מדורות שונים.
NYO HO HO BITCH
א. ראיתי באחת התגובות פה שמישהו רוצה שדרוג של יהלום\פנינה, למרות שזה שטויות לזמן הרחוק
ב. את החיות ברור, אני יודע, את הציפורים מולטרס זאפדוס וארטיקונו, לא היה אפשר בגולד\סילבר, אלא הו או ולוגיה
ג. שכחתי שזה היה רק אוונט
ד. נו זה מה שאני אומר, ברור שיוסיפו, אני מתכוון שמישהו פה אמר שזה יותר דומה לקריסטל, כי אפשר לתפוס את סוויקון לא בחיפוש שלו בשדות, ועוד משהו, אבל זה לא אומר שבגלל תוספת אחת זה מבוסס על זה, אז הדגמתי את כל האגדיים הנוספים שאפשר לתפוס
זה ממש לא ידוע שרובי וספיר הם הבאים
להפך, בגלל שבשחור 2 ולבן 2 ניתן להשיג את הרג'ים+לטיאוס ולטיאס, אני בספק אם ייצא שדרוג למשחקים האלה בדור 5.
בדרך כלל, לפחות מבחינת אגדיים, משחקים מאותו דור משלימים אחד את השני מבחינת פוקימונים שניתנים להשגה
זה היה מאוד בולט באדום אש/ירוק עלה מול רובי/ספיר/ברקת
וגם בין DPPt ל-HGSS
"רק בעוד חודש"?
קודם כל זה עוד 3 חודשים וחצי יוצא באירופה (5 ימים קודם בארה"ב)
וגם אם זה היה בעוד חודש-זה ממש לא "רק"
אף פעם לא היה זמן מועט כ"כ בין יציאת המשחקים ביפן ליציאתם באנגלית
לא נאמר בכלל בשום צורה שהיא
סרבי בחיים לא אמרו את זה.
סיכוי מאוד מאוד קלוש שיצאו חידושים לדור 4 כשיצא הדור השישי,בשני תנאים:
1)יעשו קונסולה חדשה שלא דומה ל-DS.
2)יהיה דור 6, סברה שלא נראית לי כיוון שהם איבדו את היצירתיות בדור הזה.
לא יכול להיות שהם יצליחו לעשות חידושים,שמין הסתם מצופים להיות טובים בהרבה מין המשחקים הקודמים.
גם לא אפשרי מכמה סיבות:
1)חידושים למשחקי דורות 1 ו-2 כבר יש, מה אתה רוצה לחדש עוד?[במיוחד בחידוש של דור 2 HGSS].
2)חידושים לדור ה-3 צפויים לצאת בשנה-שנתיים הקרובות[לוקח לגיימפריק זמן לפתח.על בטוח הם ירצו לעשות את החידושים האלה הכי טובים שאפשר, בהסתמך על העובדה שמשחקי הדור ה-3 מכרו הכי הרבה].
3)מה אתה בדיוק יכול לחדש במשחקי הדור ה-4 בדיוק?זה לא יעבוד כי צריך לתת למחוז זמן להשתנות ושלוש שנים זה לא נראלי מספיק...
NYO HO HO BITCH
אמרתי בערך חודש לפי מה שהיה כתוב בסרביי
"אם אני זוכר נכון"
תקרא נכון לפני שאתה מדבר..
וכן אני מאמין שזה די ברור שרובי וספיר יהיו הבאים, לפי הסדר, אלא אם יצא דור 6 ואז זה משהו אחר
אבל כבר אני לא יודע מה יש עוד להוציא, אם יהיה דור 6, על מה יבססו הפעם? ביססו על חיות, אפילו על נר, על מה עוד יבססו? פסנתר לרוטום? שיהיה חשמל\על חושי אני יודע:S
אולי יחשבו על שילובים חדשים, למשל חוץ מרוח\אופל לחשוב על פוקימון חדש ללא חולשות, לדוגמא דרקון\מתכת עם יכולת Levitate (נראלי שאין לזה חולשות ככה)
בכל מקרה, לפי דעתי יקח זמן לשדרוג חדש חוץ משדרוג לרובי\ספיר, אני מדבר על משהו מושקע כמו שדרוג ליהלום\פנינה או דור 6, הם בטוח יצטרכו לפתח לעצמם דברים חדשים שיקחו להם זמן
אין מצב שיהיה דור שישי, לפחות לא ב5 שנים הקרובות.
אני אגיד לך למה:
זה שעשו את הדור החמישי עם 160 פוקימונים שאף אחד לא קשור לשום דור אחר, זה אומר שהדור השישי בטח לא ייגע בדור הענק הזה, כי פשוט אין מה לשנות בו. ואם הוא לא יהיה קשור אליו ויהיה קשור לאחרים, זה יראה די דפוק. וגם יהיה כל - כך הרבה פוקימונים ופשוט אף אחד לא יזכור כמעט אף פוקימון, יהיה יותר מדי אפשרויות לשישיות והכל יתבלבל. וכמו שעמית אמר, הם לגמרי איבדו את היצירתיות:
לזה קוראים קלינק (Klink)
ולזה קלנק (Klank)
ולזה קלינקלנק (Klinklank)...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)