Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 117
  1. מורחקים
    שם: אופיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי NapTime צפה בהודעה
    [COLOR=#ff8c00]

אייס -
    --------------------------------
    אתה מרגיש שההזמנה החדשה היא יותר בשבילך הנך מפרט במילים ושולח בלי נמען.
    כעבטר שעתיים דופקים לך על הדלת אתה פותח ואתה רואה שתי אנשים שנראים כמו סוכנים.
    פתאום הם מרססים לך משהו על העיניים ואתה נרדם.
    כשאתה מתעורר אתה מגלה את עצמך בתוך בקתה ואתה משפשף את עינייך ורואה מולך את טום מחייך לו.
    OOG: טום? לא טים?

IG: "אני מאמין שבמצב כזה, החוטף הוא זה שאמור לדבר ראשון" אומר לו ברוגע למרות שבתוך תוכי אני מבוהל רצח.

2. משתמש מנוסה
    שם: אני
    ------------------------------------
    אתה נרגש שקיבלו את מכתבך כל כך מהר , אתה מופתע לגלות שהדברים זזים במהירות שאתה לא רגיל אליה , אתה מתארגן ומנסה לשכוח שום דבר לפניך צאתך כי את יודע שבפעם הבאה שתראה את הבית כנראה תיהיה בעוד הרבה מאוד זמן , אתה מתיישב בסלון ובינתיים רואה טלויזיה.
    כשהגיע השעה אתה שומע צפצוף בדלת , אתה פותח אותה ואתה רואה שני אנשים שנראים כמו סוכנים והם אומרים לך " אתה מייקל? , יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".
    לאחר שאתה מוריד את הציוד ומניח אותו בבית הם לוקחים אותך איתם.
    אתה נכנס לרכב שחור שלהם ואתם מתחילים לנסוע , הנסיעה הייתה דיי קצרה אך הם עצרו ליד נהר קטן.
    אתה מסתכל ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום אתה רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית אתה רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתה מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , אתה יוצא מהאוטו ואתה רואה את גרי אוק מחייך אליך.
    " מייקל הגעת , חיכינו לך ".
    אני אומר ״ וואו אתה פר אוק האמיתי אתפעל מה אתה עושה פה אשאל?״ ואחרי שהוא יענה לי אני אתחיל להסתובב שם בחדר ולחפש כל מני דברים מעניינים ומגניבים ואז אשאל שוב את פרופסור אוק ״ טוב הגעתי מה אני צריך לעשות עכשיו?״ ושוב אחכה לשתובה.

3. the bitch is back

סנדר -
    כאשר אתה נדהם לראות מי עומד מולך , אתה מרגיש מוכן לעשות כל דבר.
    אוק : " אני שמח לראותך כאן אצלנו מחתרת הוולקן הלבן. אנחנו צריכים את עזרתך כדי להלים במחתרת הוולקן השחור ולהוריד אותם מן המסדדר האומות.
    עכשיו אני צריך שתגיד לי איזה פוקימון אתה בוחר כדי שאני יידע לאיזה מקום לשלוח אותך אליו ".

[/COLOR]

"ובכן מהרגע שקיבלתי את המכתב שלך התחבטתי בעצמי בבחירה" אומר בכובד ראש "ואת האמת, לקח לי הרבה זמן להחליט. אבל אני בוחר בבאנרי. אני חושב שזה פוקימון נאמן מאוד וצייתן!" אוסיף ואחייך אליו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. Retired
    שם: Ashar
    טום -
    -------------------------------
    " סינדקוויל הוא העדפה שלי " אתה אומר לגרי ושואל אותו איך לעזאזל הם הגיעו אליך שהדבר הכי מיוחד שעשית זה לראות טלויזיה.
    גרי : " אנחנו לאנשים שלא מוערבים בחיים האומות האלה שאין להם קשר אישי/משפחתי אם כל האומות , האנשים האלה הם האנשים המושלמים לעזור לנו ולמחתרת הוולקן הלבן , כמוך " הוא מחייך.
    " אוקיי , אני שולח אותך לאומת להבי האש , יהיה לך קל להשתלב שם כי אין שם מנהיגיות של לבוש והתנהגות , רק תזכור שיש להם טקס מיוחד שנקרא הגייזרים אל תשכח אם יאמרו לך על זה משהו , שיהיה בהצלחה ". הוא נותן לך כרטיס מעבר לכניסה לאומת להבי האש " אסור שתאבד את זה " , נותן לך ציוד מתאים לאומה ומראה לך את המטוס שממנו טטוס , לפני שאתה טס אני רוצה שתגיד לי האם אנחנו יכולים לסמוך עליך?

אנדי -
    -----------------------------
    אתה מרגיש מכובד מאוד , אתה עולה מהר לקומתך השנייה ומתחיל לארוז ציוד ולהתארגן מהר לפני הגעת הסוכנים.
    כשהגיע השעה אתה שומע צפצוף בדלת , אתה פותח אותה ואתה רואה שני אנשים שנראים כמו סוכנים והם אומרים לך " אתה אנדי? , יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".
    אתה נכנס לרכב שחור שלהם ואתם מתחילים לנסוע , הנסיעה הייתה דיי קצרה אך הם עצרו ליד נהר קטן.
    אתה מסתכל ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום אתה רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית אתה רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתה מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , אתה יוצא מהאוטו ואתה רואה את פרופסור אוק מחייך אליך.
    " אנדי הגעת , חיכינו לך ".

טל -
    את נרגשת מאוד מהמצב את הולכת להתארגן מהר , מביאה את התיק הכי גדול שלך.

את מופתעת שסיימת לפני הזמן ומתיישבת לראות טלויזיה .
    כשהגיע השעה את שומעת צפצוף בדלת , את פותחת אותה ואת רואה שני אנשים שנראים כמו סוכנים והם אומרים לך " את טל? " , " כן אני טל נעים מאוד חיכיתי לכם "
    " יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".
    לאחר שאת מורידה את הציוד ומניחה אותו בבית הם לוקחים אותך איתם.
    את נכנסת לרכב שחור שלהם ואתם מתחילים לנסוע , הנסיעה הייתה דיי קצרה אך הם עצרו ליד נהר קטן.
    את מסתכלת ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום את רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית את רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתם מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , את יוצאת מהאוטו ואת רואה את פרופסור אוק מחייך אליך.
    " טל הגעת , חיכינו לך ".

אלון - מזה את מי? יגיי מי שבחרת בהרשמה -_-
    גרי מאוד מופתע מתשבותך ומגיב : " אתה צריך לבחור בין הפוקימונים שנתנו לך במכתב ולפי זה אנחנו נדע לאן לשלוח אותך ".

אנדרו -
    " צודק בהחלט , אתה נשלח מאתינו לאומת להבי האש, אני רואה שאתה חכם מאוד זה יעזור לנו מאוד. "
    " אוקיי , אני שולח אותך לאומת להבי האש , יהיה לך קל להשתלב שם כי אין שם מנהיגיות של לבוש והתנהגות , רק תזכור שיש להם טקס מיוחד שנקרא הגייזרים אל תשכח אם יאמרו לך על זה משהו , שיהיה בהצלחה ". הוא נותן לך כרטיס מעבר לכניסה לאומת להבי האש " אסור שתאבד את זה " , נותן לך ציוד מתאים לאומה ומראה לך את המטוס שממנו טטוס , לפני שאתה טס אני רוצה שתגיד לי האם אנחנו יכולים לסמוך עליך?

סטיבן - מה אתה רוצה?
    ----------------------------------
    אתה מרגיש מכובד מאוד , אתה עולה מהר לקומתך השנייה ומתחיל לארוז ציוד ולהתארגן מהר לפני הגעת הסוכנים.
    כשהגיע השעה אתה שומע צפצוף בדלת , אתה פותח אותה ואתה רואה שני אנשים שנראים כמו סוכנים והם אומרים לך " אתה סטיבן? , יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".
    אתה מסתכל ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום אתה רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית אתה רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתה מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , אתה יוצא מהאוטו ואתה רואה את גרי אוק מחייך אליך.
    " סטיבן הגעת , חיכינו לך ".

אייס - התבלבלתי יגיי
    טים ממשיך לחייך ואומר לך " סתם התעניינתי לשמוע את קולך , יפה אייס ברוך הבא אלינו למחתרת. "
    " עשיתם לו בדיקה שאין עליו מכשירי ציטוט? יופי "כשהוא מסתכל על סוכניו.
    " אייס , אנחנו צריכים את עזרתך מחתרת הוולקן הלבן מתחילה להכנס בנו חזק ואם זה ימשיך ככה הם יפילו לנו את מסדר האומות , אנחנו צריכים לעשות רוע בעולם ואיתך נוכל לעשות את זה " שהוא מצחקחק לו.
    " אייס אני צריך שתגיד לי איזה פוקימון רשע אתה רוצה ".

מייקל -
    "פרו...פרופסור אוק? " אתה נדהם לראות אותו כשאתה מסתובב בבקתה מסוקרן ומתעניין .
    " מייקל נערי ברוך הבא אלינ למחתרת הולקן הלבן אנחנו צריכים את עזרתך לשמור על איזון האומות והלביס את מחתרת הוולקן השחור ".
    " אני צריך שתגיד לי איזה פוקימון בחרת כדי שאני יידע לאן לשלוח אותך ".

סנדר -
    אתה שופך את מחשבותיך שעלו לך בעת קבלת המכתב הראשון " בסוך בחרתי בפוקימון נאמן וצייתן , בחרתי בבאנרי !"
    "באנרי אה , אנחנו שולחים אותך לאומת סלימי הקארמה שם יחכה לך בשדה התעופה שלהם בחור מהסוכנים שלנו שתפגש איתו הוא יגיד לך כבר מה לעשות ".
    " לפני שאני שולח אותך אני רוצה לדעת אם אני יכול לסמוך עליך אישי הצעיר? "

זיו - אין מקום מצטער גבר , אם יפתנה אני יגיד לך
    פרישה

5. TBM
    שם: מתן
    טום -
    " סינדקוויל הוא העדפה שלי " אתה אומר לגרי ושואל אותו איך לעזאזל הם הגיעו אליך שהדבר הכי מיוחד שעשית זה לראות טלויזיה.
    גרי : " אנחנו לאנשים שלא מוערבים בחיים האומות האלה שאין להם קשר אישי/משפחתי אם כל האומות , האנשים האלה הם האנשים המושלמים לעזור לנו ולמחתרת הוולקן הלבן , כמוך " הוא מחייך.
    [/COLOR][/I]
    "ברור שאתם יכולים לסמוך עלי ." אומר ברצינות , "אתה יכול גם להסביר לי קצת יותר על טקס הגייזרים הזה ?" אשאל את גארי ואחרי שיענה לי אקח את הכרטיס ואת סינדקוויל ואעלה למטוס .

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון - מזה את מי? יגיי מי שבחרת בהרשמה -_-
    גרי מאוד מופתע מתשבותך ומגיב : " אתה צריך לבחור בין הפוקימונים שנתנו לך במכתב ולפי זה אנחנו נדע לאן לשלוח אותך ".
    לא היו שם פוקימונים ם:
    מאיפה לו לדעת על זה ם:
    בוא לסקייפ יקירח
    --------
    "נתתם לי פוקימונים במכתב?" אשאל, ואזכר~ הוא משקר לי, לא היה שום פוקימון. XD
    אז אומר לו "תן כבר ת'טימבור", ואחכה שייתן אותו. "תודה לך, מה עכשיו? אני משוחרר?" אשאל בציפייה לצאת כבר מהמקום הזה ולאמן את טימבור.

Spoiler ספוילר

7. מורחקים
    [COLOR=#ff8c00]

אייס - התבלבלתי יגיי
    טים ממשיך לחייך ואומר לך " סתם התעניינתי לשמוע את קולך , יפה אייס ברוך הבא אלינו למחתרת. "
    " עשיתם לו בדיקה שאין עליו מכשירי ציטוט? יופי "כשהוא מסתכל על סוכניו.
    " אייס , אנחנו צריכים את עזרתך מחתרת הוולקן הלבן מתחילה להכנס בנו חזק ואם זה ימשיך ככה הם יפילו לנו את מסדר האומות , אנחנו צריכים לעשות רוע בעולם ואיתך נוכל לעשות את זה " שהוא מצחקחק לו.
    " אייס אני צריך שתגיד לי איזה פוקימון רשע אתה רוצה ".
    OOG: חלאס פשוט תצבע את כל השורות ביחד לא צריך כל שורה בנפרד, זה מציק רצח אחי

IG: "פחח התרח הזקן הזה מפיל אתכם? איך לעזאזל אתה ישן בלילה?" אצחק עליו בלעג.
    "טוב שיהיה, תביא טאדיורסה, תמיד אהבתי את ההתפתחות שלו אורסארינג" אומר לו בגלגול עיניים, כאילו אני לא שם עליו.

8. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי -
    כשהגיע השעה אתה שומע צפצוף בדלת , אתה פותח אותה ואתה רואה שני אנשים שנראים כמו סוכנים והם אומרים לך " אתה אנדי? , יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".
    אתה מסתכל ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום אתה רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית אתה רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתה מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , אתה יוצא מהאוטו ואתה רואה את פרופסור אוק מחייך אליך.
    " אנדי הגעת , חיכינו לך ".

"יופי שחיכיתם, אני ממש מתרגש לפגוש אותך מר אוק" אומר ואמשיך "מה אני אוכל לעשות בשבילכם,
    מחתרת הוולקן הלבן?". ואז אמשיך במהירות "רגע, אני אקבל פוקימון" ואז אחשוב על איך שאני רציתי בייגון כל השנים האלו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל -
    את נרגשת מאוד מהמצב את הולכת להתארגן מהר , מביאה את התיק הכי גדול שלך.

את מופתעת שסיימת לפני הזמן ומתיישבת לראות טלויזיה .
    כשהגיע השעה את שומעת צפצוף בדלת , את פותחת אותה ואת רואה שני אנשים שנראים כמו סוכנים והם אומרים לך " את טל? " , " כן אני טל נעים מאוד חיכיתי לכם "
    " יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".
    לאחר שאת מורידה את הציוד ומניחה אותו בבית הם לוקחים אותך איתם.
    את נכנסת לרכב שחור שלהם ואתם מתחילים לנסוע , הנסיעה הייתה דיי קצרה אך הם עצרו ליד נהר קטן.
    את מסתכלת ולא מבין למה עצרתם , כשפתאום את רואה את את המים שוקעים לאט לאט מין קטע לא מוסבר ובקרקעית את רואה פתח שנפתח בשבילכם , אתם נכנסים וכשאתם מגיעים למין בקתה מתחת לאדמה , את יוצאת מהאוטו ואת רואה את פרופסור אוק מחייך אליך.
    " טל הגעת , חיכינו לך ".

''וואוו! שלום פרופסור אוק!'' אומר בהתרגשות
    ''אני ממש מתרגשת להצטרף למחתרת הוולקן הלבן!'' אוסיף בחיוך.
    אביט בפרופסור אוק במבוכה ולא אדע מה לעשות, אקווקה שהוא ימשיך את השיחה משם
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: אני
    מייקל -
    "פרו...פרופסור אוק? " אתה נדהם לראות אותו כשאתה מסתובב בבקתה מסוקרן ומתעניין .
    " מייקל נערי ברוך הבא אלינ למחתרת הולקן הלבן אנחנו צריכים את עזרתך לשמור על איזון האומות והלביס את מחתרת הוולקן השחור ".
    " אני צריך שתגיד לי איזה פוקימון בחרת כדי שאני יידע לאן לשלוח אותך ".
    אני בחרתי את הזה מהדור החמישי של אלווי הדרקון אני פשוט לא יודע איך קוראים לו הזה הירוק

11. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא

סטיבן - מה אתה רוצה?
    ----------------------------------
    כשהגיע השעה אתה שומע צפצוף בדלת , אתה פותח אותה ואתה רואה שני אנשים שנראים כמו סוכנים והם אומרים לך " אתה סטיבן? , יופי עכשיו אין צורך בכל הציוד הזה שלך אנחנו נדאג להכל ".
    " סטיבן הגעת , חיכינו לך ".
    [/I]
    אנאלי
    --
    "גם אני חיכיתי לך" אגיד לו בחיוך זדוני.
    "עכשיו,אני לא יכול להתחיל משימות בלי פוקימון אז תביא לי אחד"אגיד לגרי אוק
    "וגם משימה בדרך" אגיד לו

12. the bitch is back
    [COLOR=#ff8c00]
    סנדר -
    אתה שופך את מחשבותיך שעלו לך בעת קבלת המכתב הראשון " בסוך בחרתי בפוקימון נאמן וצייתן , בחרתי בבאנרי !"
    "באנרי אה , אנחנו שולחים אותך לאומת סלימי הקארמה שם יחכה לך בשדה התעופה שלהם בחור מהסוכנים שלנו שתפגש איתו הוא יגיד לך כבר מה לעשות ".
    " לפני שאני שולח אותך אני רוצה לדעת אם אני יכול לסמוך עליך אישי הצעיר? "

"ברור שאתה יכול פרופסור אוק!" אומר לו בחיוך "תגיד לי רק מה אתה רוצה ואני אשתדל לעשות זאת!" אוסיף.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. Retired
    שם: Ashar
    הודעה כללית - התלוננו על הצבעים שיניתי ....

טום -
    -------------------------
    " ובכן , טקס הגייזרים הוא טקס שמבוצע ע"י להבי האש מדי שנה , הם שולחים את הפוקימונים שלהם כדי לבצע את הטקס הזה וכך מסמל להם איזה פוקימון בריא ורענן ומלא בכוחו של הסמל שלהם האנטי ".
    אחרי ההסבר אתה עולה על המטוס ואתה נהנה מהדרך.
    כשאתם מגיעים אתם נוחתים , אתה יוצא החוצה ובחוץ מחכה לך סוכן של מחתרת האזוריל .
    " חיכיתי לך טום , הנה לך סינדקוויל - קטן ומתוק ".
    אתה לוקח את סינדקוויל ואת הפוקדור שלו.
    " תקשיב , אתה באת לכאן כי איני רשאי להוציא את סינדקוויל מלהבי האש ללא אישור שנתן לך גרי.
    אשמח לדעת עכשיו באיזה אומה תרצה ללכת ראשונה? אולי האומה שאתה הכי אוהב? או אותה להשאיר לפני הסוף? לאומה הכי חזקה? הכי קרובה? לאיפה תרצה ללכת קודם? "

אלון - אל תרגיז
    " או.... אלון תרגע אני לא נותן לך פה את טימבור תצטרך ללכת לאומת טפרי אגרוף כדי לקבל אותו , הנה לך אישור לאומת טפרי אגרוף וציוד מתאים , עכשיו תעלה על המטוס שלנו שיוצא מכאן שיהיה בהצלחה , אה ולפני שאתה יוצא אני צריך לדעת אם אני באמת יכול לסמוך עליך , אני יכול? " הוא מסתכל עליך בעיניים.

אייס - הומו
    " אני אוהב את הגישה שלך " הוא מצחקק.
    " הנה לך טאדיורסה - קטן ורשע שגידלנו וחינכנו אותו למטרותינו , אני צריך שתגיד לי אם איזה אומה אתה רוצה להתחיל קודם? ".

אנדי -
    אתה מאושר לראות את פרופסור אוק ולהיות תחת פיקודו , אני נרגש מאוד ומצפה לקבלת הפוקימון שלך.
    " או.. אתה לא תקבל את בייגון כאן כי אין אישור להוציא אותו בלי האישור שאני מביא לך עכשיו , הנה וגם ציוד מתאים , כרגע אתה תעלה על הטיסה שתצא לאומת אלווי הדרקון ושם יפגוש אותך סוכנינו שיביאו לך את הפוקימון , לפני הכל אני צריך לדעת אם אני יכול לסמוך עליך? ".

טל -
    את נרגשת ונבוכה לראות את פרופסור אוק , וכמובן שאת שמחה להצטרף למחתרת הוולקן הלבן.
    אוק " טל אני שמח מאוד שאת מתלהבת , התלהבות מוציאה דברים חיוביים ואנגריות טובות , בתור התחלה אני רוצה שתגידי לי איזה פוקימון את רוצה כדי שאני יידע לאן לשלוח אותך ".

מייקל -
    " אקסו.. אה? אז כמובן אני ישלח אותך לאומת אלווי הדרקון , שם יחכו לך סוכינו כדי להעביר לך את הפוקימון , הנה אישור כדי להעביר פוקימון מאומה לאומה , וגם ציוד מתאים.
    אבל לפני שאתה טס מפה לאומת אלווי הדרקון אני רוצה לדעת אם אני יכול לסמוך עליך? ".

סטיבן - אני לא אחראי לדברים כאלה..
    " או.. אוו... אנא נרגע נערי אין צורך למהר , קודם כל תגיד לי איזה פוקימון אתה רוצה כדי שאני יידע לאן לשלוח אותך , למקות שאני שולח אותך יחכה סוכן שלנו כדי להעביר לך את הפוקימון , אסור לנו להביא פוקימונים לכאן ולכן תצטרך לטוס לשם , לכן באיזה פוקימון מדובר? "

סנדר -
    " אם כך , אני שולח אותך לאומת סלימי הקארמה בהצלחה ".
    אתה עולה על המטוס לאומת סלימי הקארמה , כשאתה נוחת את רואה בשדה התעופה סוכן , הוא מתקדם אליך ואומר : " אתה סנדר נכון? הנה הפוקימון שלך בונארי - , אוק הביא לך אישור נכון? זה אישור שתוכל לעבור עם פוקימון מאומה לאומה , אני צריך שתגיד לי איזה אומה תרצה לעזור קודם? "
    פרישה

14. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    הודעה כללית - התלוננו על הצבעים שיניתי ....

אנדי -
    אתה מאושר לראות את פרופסור אוק ולהיות תחת פיקודו , אני נרגש מאוד ומצפה לקבלת הפוקימון שלך.
    " או.. אתה לא תקבל את בייגון כאן כי אין אישור להוציא אותו בלי האישור שאני מביא לך עכשיו , הנה וגם ציוד מתאים , כרגע אתה תעלה על הטיסה שתצא לאומת אלווי הדרקון ושם יפגוש אותך סוכנינו שיביאו לך את הפוקימון , לפני הכל אני צריך לדעת אם אני יכול לסמוך עליך? ".

"
    "כן אדוני, אתה יכול לסמוך עלי" אני אומר ואקח את הדברים שהוא נתן לי ואצא החוצה להוציא את בייגון.
    לאחר מכן אעלה לטיסה לאומת אלווי הדרקון.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. מורחקים
    אייס - הומו
    " אני אוהב את הגישה שלך " הוא מצחקק.
    " הנה לך טאדיורסה - קטן ורשע שגידלנו וחינכנו אותו למטרותינו , אני צריך שתגיד לי אם איזה אומה אתה רוצה להתחיל קודם? ".
    "אתם כבר שולחים חבר חדש למשימות? קצת ביזארי לא?" אשאל את טים.

עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •